Şimdi Ara

LYS MATEMATİKTEN SONRA FEN NOTLARIMI PAYLASIYORUM (2.EDİT PAYLAŞILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
39
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tam tamına 30 sayfaya yakın fen notum var bu aralar PC'ye geçiriyorum dürüst olayım normalde paylaşmazdim. ama sonradan Curtis bana insanlık dersi verdi pm falan uğraşmicam buraya atacağım sizden tek ricam mezuna kalabilirim benle ders arşivinizi paylasmaniz ve dualarınizi esirgememeniz sınav için. Bende size dua edeceğim. Inşallah gönlünüzce olur her şey istediğimiz yerleri kazaniriz

edit: Beyler an itibariyle hızla yazmaya devam ediyorum 27 sayfa oldu buyrun bir parçası
     LYS MATEMATİKTEN SONRA FEN NOTLARIMI PAYLASIYORUM (2.EDİT PAYLAŞILDI)

bitince herkese atarım pm ile JRR hariç.
    sizden ricam mezuna kalma durumum var ve seneye dersane falan yok özel ders falan da alamam arşivlerinizi benimle paylaşmanız.

2.Edit=https://yadi.sk/i/hJZmSTPzhFJDU BUYRUN ARKADAŞLAR BİR DUAYI ESİRGEMEYİN LÜTFEN HERKESE BAŞARILAR İNŞALLAH FAYDALI OLUR

edit: beyler olumlu olumsuz eleştrilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6ABEC549 -- 14 Haziran 2015; 20:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BEYLER HER ŞEYİ SATIR SATIR YAZIYORUM TAHMİNİ 900 SATIRLIK BİR ÖZET OLUCAK AĞIRLIKLI OLARAK DENEME SINAVLARINDAN ÖĞRENDİKLERİM YAPAMADIGIM SORULARDAN ÖĞRENDİKLERİMİ NOT ALARAK OLUŞMUŞTUR VE BURDA BAZILARININ PAYLAŞTIKLARI NOTLARIN BİR KISMINI DA GEÇİRECEĞİM İNŞALLAH FAYDALI OLUR
  • REZLERİ ALIN BANA SINAVDAN SONRA BİRİNİZ HATIRLATIRSANIZ SEVİNİRİM
  • simdi at ? calısalım
  • J R R kullanıcısına yanıt
    hocam deftere yazdıgım için pc ye geçiriyorum tam değil tam olunca atacağım sınavdan sonra tamamlarım aynı gün içinde
  • Sen defteri yolla ben geçiririm

• mesaj sayısı güven k.bakma tutmaz konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi siz bilirsiniz madem öyle
  • simdi atmayacaksan konu açma. yeni üyesin mesajın yok ve güven vermiyor gayet.icraat yap inanalım eyvallah çekelim.
  • En doğrusunu yapıyorsun. Mat sınavından sonra fen eklemeye başlicam inş bende.

• rez
  • rez. beklemedeyiz kardeş sınavdan sonra atarsın buraya. isteyen alır istemeyen almaz takma sen. bilgilerinden yararlanacak çok kişi olur görürsün.
  • takip

• tamam arkadaşlar atıcam söz veriyorum isteyen alır isteyen almaz güvenmeyenlerde alabilir insanlık görsünler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_106094261/tm.htm

burada paylastıgım bir link var umarım işini görür organik kimya basta olmak üzere biyoloji tüm konular var + yıldızlardan yıldızlara eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbkarabacakk

Evet beyler tam tamına 30 sayfaya yakın fen notum var bu aralar PC'ye geçiriyorum dürüst olayım normalde paylaşmazdim. ama sonradan Curtis bana insanlık dersi verdi pm falan uğraşmicam buraya atacağım sizden tek ricam mezuna kalabilirim benle ders arşivinizi paylasmaniz ve dualarınizi esirgememeniz sınav için. Bende size dua edeceğim. Inşallah gönlünüzce olur her şey istediğimiz yerleri kazaniriz

defteri at direk.. pcye geçirmek zaman kaybı sana bize
  • rez
  • Rez

• Beklemedeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.