Şimdi Ara

LYS Mat 25-30 Net İçin Soru Bankası Bitirmek Şart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar dostlar. Benim fazla temelim olmadığı için LYS matematiğe Fem zengin matematik adlı kitaptan çalışıyorum. Kitap çok ilginç ve öğretici. Ne soru bankası ne konu anlatımlı.
    Soruların çoğunu bir hoca vidyolu anlatıyor. Kitapta bol bol soru var fakat temel yaptığı için soruların geneli çok kolay. Arada çok zor soruları ve ösym sorularınıda barındırıyor fakat dediğim gibi soruların geneli kolay. Acaba sadece adam akıllı bu kitabı bitirsem 25-30 net yapabilir miyim ?

• ?
  • Ben soru bankası çözmeyeceğim, karekök lys1 , Esen lys1, fem denge denemeleri, güvender lys1, apotemi lys1 ve 2006 2015 lys sorularına bakacağım, soru bankası çözmeyeceğim. Hedef +30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkaya0270 -- 16 Şubat 2016; 21:25:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkaya0270 K kullanıcısına yanıt
    Siz baya bir kitaba bakacakmışsınız. Hocam mat 1 nasıl sizin ?
  • 30 civarı kardeş, en büyük avantajım hedefimin çok yüksek olmaması, mf4 50k yetiyor bana.lys mat için sende denemelere yüklen bence değişik soru tipleri görmüş olursun.

Hocam sizin mat 1 süpermiş. Benim tabiri caizse ağıza alınmayacak kadar kötü. Benim hedefimde yüksek değil MF4 120K . Hiçbir konuyu doğru düzgün bilmiyorum. Şimdi direkt denemelere atlasam ayıptır söylemesi mal gibi kalırım ortada. Çaresizim anlayacağınız. Kimsede forumda doğru düzgün tavsiye vermiyor maalesef
  • Kardeş bu saatten sonra ygs için ancak çözümlü mat denemelerine bakabilirsin, fem denge, fem kapsül 2016 bunlar iyi kalan günlerde seni hızlandırır çözümleride var teknofemde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    YGS çalışmayı bıraktım. Çünkü matematiğini yapamıyorum ne kadar çalışsamda. İlk sene üniversiteyi kazanmam gerek hedefim oldukça düşük. YGS matematikte hiçbir şey yapamayacağıma hazır ettim kendimi. Bu yüzden belki lys matematik 25-30 net yaparak sıralamamı yükseltebilirim diye düşündüğüm için sürekli lys çalışıyorum. Çalışırken çok ama çok sıkılıyorum.
  • Mantıklı bence lys mat çalışman,getirisi daha fazla ama ygs matta önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkaya027 K kullanıcısına yanıt
    Bir de bana ygs ne kadar çalışırsan çalış yorum sınavı belki hiç yapamayabilirsin, LYS ise bilgi sınavı çalışırsan yaparsın dediler. Bu aklıma girince dolayısıyla ygsye ağırlık vermedim.

Bu arada ilgilenip cevap verme zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Başarılar. :)
  • Ygs temeli olmayan bence lys hic yapamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru kardeş geçen seneki ygs mat sınavını görseydin tam anlamıyla piyasada olmayan sorular çok özgündü,sana tavsiyem ygs mat en az 15 rahat yaparsın bence lysdede 15 tane falan ygs matematiği var zaten lys mat için bol bol mat denemesi çöz sanada başarılar.

• Tmci dayi kullanıcısına yanıt
    YGS temelim var fakat sorulara gelince yapamıyorum. LYS konularını rahatlıkla anlıyorum. Limit, Türev gibi konular bana çok kolay geliyor.

Edit: lysde temelim tam anlamıyla olmadığı için o kitaptan çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 16 Şubat 2016; 22:19:28 >
  • Mat 1 emeğinin karşılığını vermiyor net

• Ygs den 3-4 net yapan adamın 20 net şansı varmı lyd için

• Beyler ygs de 10 tane yapamayan adam Lys de 20 25 hayalleri kurmasın öyle olmuyor yani iste 15 tane ygs den geliyor onları yaparım 2 matris yaparım falan böyle bir dünya yok unutun bunu

• çok doğru tespit,kaldıki geçen sene lysde çok sağlam mat1 soruları vardı.

• Yapanlar nasıl yapıyor hocam ?
  • ben geçen sene ygs mattan -0.25 yaptım ama lys matta 15.25 yaptım ama günce 6 saat fln mat. çalıstım güray küçük+behzat dan yapılamaz diyenler yalan soyler benim şimdi mat 1 im 10 civarı ama lys matematiğim 20 civarı . öat 1 de problem hiçmi hiç yapamıyorum
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Derdime derman oldun hocam yuregime su serptin. Bende cok korkuyorum ne kadar calisirsam calisayim yapamayacagim diye lysyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.