Şimdi Ara

Tyt Ayt Matematik 30 üstü net yapmak için hangi kaynaklar çözülmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zaman sonra tekrar sınava hazırlanacağım. Soru tarzları baya değişmiş ve gördüğüm kadarıyla geçen yıl da baya zormuş. Bunlara bakarak bu sene içinde denemelerde 30 üstü yapanlar hangi kaynakları çözdü . Matematikte tyt için temelim var unutmadım ama ayt yi unutmuşum. Geometrim de iyi değil. Buna bakarak hangi kaynakları önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir deneme yapip netlerinizi yazin ona göre yazalim ama bs genelde herkese hitap eder 3d nin icinde de her türden soru var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

Geçen yıl tyt sine baktım 20 civarı net çıktı ama çok süre kaybettim. Geometriden 1 tane çözebildim temel yok. Ayt ye hiç bakmadım muhtemelen birkaç tyt kısmından çözerim diğerleri boş. Tyt de özellikle süre kaybetmemek için tam o ayarda hangi soru bankaları var ? Dediğin yeterli olur mu ?

• 3D çözülmeli kesinlikle

• tyt için kitap yetmez ayt için bilinen herhangi bir soru bankası olur gibi (karekök, 3d, acil, apotemiler vs)

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt

Kitap yetmez derken

• dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    Tyt matematikte olay baskı altında çözmek daha çok. 1 tane soru bankası çözdükten sonra denemelere geçilmeli bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitap çözmek gereksiz ( temel attıktan sonra ) psikolojini ve yorumlamanı iyi tut

Hangi soru bankasını çözmemi önerirsin?

3d ayt mat ya da 345 ayt mat ama ben bu yıl 345 çözmedim 3d çözdüm. zaman kalmadı onlar için ama taramak istiyorsanız apotemi fasikülleri konuyu oturtmak için gayet iyi özellikle son maraton testleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 27 Nisan 2022; 16:33:33 >

tyt için 3d 345 iyidir ayt için karekök + apotemi fasikülleri (trigonometri, limit türev integral) çoğu eksiğini görür. 30 yapmak için sadece mat yetmez bi de geometri lazım ona da acil iyidir

real rap this not mumble yeyeyeye

Hocam geometriyi kenan kara ile ilerlicem. Dediği programa uyacam. Dediğin acili de çözüyor. Sırf o programa uysam geometri için yeterli olur diye düşünüyorum. Çok eskiden soru bankalarım var ama format tamamen değişti galiba.

birde ayt apotemi fasikülleri de var 2017 den kalma ama değişti mi ki. Bahzat hocanın kaf 3 ve 4 ünü de almayı düşünüyorum. İyi bi tercih mi olur ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.