Şimdi Ara

Lys felsefe grubu için konu anlatım söyleyin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Felsefede sıfırım, sosyoloji, psikoloji, mantık hiç bilmiyorum. Hedefim 25 net yapmak. Bana konu anlatım tavsiye eder misiniz? Ayrıca soru bankası çözmek lazım mı, yoksa çıkmış sorular yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ntde maltepe yayınları konu anlatım kitabı vardı 6 tl alternatif olarak alabilirsin.

Felsefe net ortalaması 7-8 falanmış eğer 25 net istiyorsan kesinlikle soru bankası alıp bitirmen lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, bende tam size pm atıcaktım :)). Dediğiniz kitap konu anlatım olarak yeter mi? Birde soru bankası olarak ne tavsiye edersiniz... Sizde sözelcisiniz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funda Keser var video anlatım onu izle ve not çıkar dostum. Konu anlatım olarak kitaba hiç gerek yok. Soru kalıpları değişiyor, son birkaç yıl hariç çıkmış soruları çözmek anlamsız. Son yılların kalıplarına paralel hazırlanmış bir soru bankası çözmen daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Teşekkür ederim, bende tam size pm atıcaktım :)). Dediğiniz kitap konu anlatım olarak yeter mi? Birde soru bankası olarak ne tavsiye edersiniz... Sizde sözelcisiniz galiba

Bende sözelciyim evet ama benim konu anlatımlarım tam fem dergi ve simetri var ayrıca dershanedeki yapraklar var onun için almadım. Dershanedeki hocam yayından almıştı sordum iyi dedi yani yüzeysel olarak anlarsın zaten ince.

Soru bankası ben geçen 3 hamlede lys aldım ordaki felsefeleri bitirince birtane femin birtanede güvender/palme/birey/körfez falan bakacağım içlerinden en iyisi hangisi ise onu alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.