Şimdi Ara

LYS 5 DİL HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen yıl sınava girdim bölümüm TM ancak istediğim puanı yapamadım.(evet matematik yüzünden :'( )geçen yıl ygs netlerim şöyle.
    Türkçe : 30
    Sosyal :23
    Matematik :11
    Fen:6
    Tmden istediğim puan gelmeyince dile baktım ve dilde sadece 16 netim olmasına rağmen(dile hiç çalışmadım bakmadım bile) 45 binde olduğumu gördüm.Buda bana hem yıllardır içimde olan mütercim tercümanlık bölümünü kazanma isteğine yol açtı.Uzun lafın kısası sorum şu bu yıl yani 2018 de olan YGS/LYS ye yeniden hazırlanacağım.Ygsden yana sıkıntım yok üstteki netlerden çok çok daha fazla olacak inşallah netlerim.Yaklaşık 9 10 ay var LYS Dile bu uzun bir süre bana göre.+60 Net yapabilirmiyim,hangi yolları izlemem gerekir.Elimde konu anlatımı kitabı (grammar vs) ve 1 Adette büyük Vocabulary kitabı var.Grammar konularını bitirip iyice anlayınca soru çözümüne geçicem.Ayrıca hergün belirli bir program oluşturup atıyorum günlük 30 40 kelime ezberlemeye çalışacağım.Sizce başarılı olabilirmiyim ve bana önerileriniz nelerdir?.Şimdiden çok teşekkürler umarım gören ve bilen herkes yardımcı olur.İngilizce seviyem Intermediate seviyesinde.

• Yardım edecek yok mu ?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.