Ali abim istanbulda olsaydınızdan kastım yerinize gelip görüp tanışmayı kastettim :)batarya ile ilgili kastım eskime değilde tamamen cihazın çalışmaz hale gelmesi ni kastetim yoksa tabiki batarya zamanla daha az şarj tutacaktır batarya tamamen kullanılmaz olduğunda ilk işim sizden batarya almak olucak bozulan bataryayı da söküp bakıcam ne marka pil kullanmışlar merak ediyorum |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (100. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler.
Yolunuz Ankara’ya düşerse bi kahve içmeye de beklerim.
Yeni ticari robotunuzun tanıtımı için yılsonuna doğru Çok daha sık geleceğim İstanbul’a, umarım görüşme fırsatımız olur.
Xiaomi grubu genellikle Samsung hücre kullanır bataryalarında, ender olarak da LG.
Saygılarımla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsallah görüşürüz abi saygılarımla takipteyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Hepsirobot fikrinize ihtiyacım var. 2-3 model arasında kaldım sizce hangisini almam en doğru tercih olacaktır ? Modeller Lydsto R1 , 360 S10 , Roborock S6 Maxv. Modeller arası doğru tercih hangisi olacaktır desteğinize ihtiyacım var.
-
Bu modeller arasında kalmanız ne istediğiniz bilmediğinizi veya araştırmadığınızı gösteriyor.
R1 otonom toz hazneli, S10 mobilyaları yere yakın olup halı tanıma isteyenlere, S6MaxV de yerde yayıntısı çok olanlara göredir.
Neye ihtiyacınız var ise ona göre robot araştırın, fiyata göre değil.
-
Aslına bakarsanız fiyatlarına çok takılmadım çünkü üçünün de fiyatı birbirine yakın. Hepsinin de inceleme videolarını izledim sadece demek istediğim şey emiş gücü ve uzun süre kullanımda sorunsuz kullanabileceğim model sizce hangisi olurdu
-
Ben de onu diyorum.
Fiyatı birbirine yakın ürünleri seçmişsiniz ama bu robotların işlevleri farklı.
Ama madem bu sizi ilgilendirmiyor pek, aralarında en dayanıklı ürün Roborock'tır.
Emiş gücünün temizlik performansı ile pek ilgisi yoktur.
-
Selamlar, ya şu robotu neden ben Mi Home ile eşleştiremiyorum sizce ?
Daha önce yazılanları okudum denedim olmadı, cihaz yeni 1 2 aylık. Kendi uygulamasını sevmedim Mi ye alışmıştım ama deli etti olmuyor bir türlü.
-
Merhaba. LYDSTO R1 cihazım var. bir hafta evde yoktum. Geldiğimde uygulamada cihazım silinmişti. Tekrar kurmaya çalıştım başaramadım.
Beyaz ışık sürekli yanıp sönüyor. İstasyondan çekince ise hiç bir hareket ses ışık yok. Tuşlara basılı tutsam da hiç bir tepki yok. Cihazı bir hafta kapalı tuttum sonra tekrar şarja taktım ama işe yaramadı.
Ürünü tedarikçi garantili aldım. Tedarikçi İstanbul'da ben Ankara'da. Daha önce %100 şarj olmadığı için bir kez gönderdim yaptık dediler birkaç ay sonra yine aynı şey oldu göndermedim kendi kendine düzeldi. Tekrar göndermek istemiyorum. Ürünü alalı 1 yıl bir ay oldu.
Başvurabileceğim başka bir yöntem var mı?
-
Merhabalar lydsto R1 ve roidmi eve plus arasında kaldım birbirlerine çok yakınlar sizce hangisi bır tık önde
İkisi de aynı cihaz zaten.
Roidmi servisi daha iyi olabilir.
-
an itibariyle çok kısa sürede pil %97 dolulukta kalırken 2 hafta da %89 da kalıyor lydsto r1 alıcaklar
bunu göz önünde bulundurmalı acil lyysto türkiye firması bu duruma çözüm bulmalı 2 yıldan önce pilin tamammen
kullanılmaz duruma gelmesi müşteri menmuniyetsizliği yaratır burda bir parantez açayım şarjın az gitmesinden bahsetmiyorum
cihazın pilden dolayı hiç kullanılmıyacak duruma gelmesini kastediyorum
-
Xiaomi grubunun hemen tamamında batarya kalitesi düşüktür zaten.
Ayrıca fan yüksekte çalıştırıldığında aşırı akım çektiği için batarya hücreleri çok ısınıyor ve erken kapasite düşüklüğü yaşanıyor.
Ülke distribütörünün yapabileceği bir şey yok, kullanım alışkanlığı deyip geçecektir.
ali abi sayende bu konularda bilgi sahibi olduk sadece dikkat çekmek istedim belki batarya üretiminde
değişiklik yaparlar en azından türkiye garantili alanlar için batarya değişimini ücretsiz yaparlar :)
-
Çok teşekkürler, aslında değindiğiniz konu çok çok önemli.
Firmalar en azından ilk sene ücretsiz olmalı batarya değişimi. Bataryada kullanıcı hatası çok çok azdır.
ali abi biliyorum batarya satıyorsunuz baltalmak gibi olmasın pilin tamiri işinede el atsanız süper olur :)
-
Hayır hayır, baltalamak diye bir şey söz konusu değil. Yine de düşünceniz için çok teşekkür ederim.
Ancak içindeki aynı seri hücreden bulamadığınız sürece tamiri etkili ve güvenli değil.
uzakdoğu menşeili bataryaların içinden kullanılmış laptop bataryaları bile çıkıyor, dolayısıyla o iş astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
Saygılarımla
-
Birsey daha öğrenmiş olduk ali abi sayende ben arzalanan hücrelerin yerine farklı markada olsa 18650 pil olur diye düsündüm tehlike söz konusu ise zaten hiç bulasmamak lazım saygılar abi
Merhaba cihaz max 91 e kadar şarj oluyor temizlik sırasında 30a inince şarjı cihaz kapanıyor ne yapmam lazım ? Teşekkürler
Merhaba, kaç yıllık cihaz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X