Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekayonline E kullanıcısına yanıt

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:56:4 >
  • sgul2002 S kullanıcısına yanıt

Tekerleklerden gelse halıda da yapması gerekmez mi?

Rodaj dönemi diye bir kavram olmaz elektrik motorlarında efendim.

Alttaki koruma kapağını çıkartıp çalıştırın sert zeminde, sesin kaybolduğunu göreceksiniz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:55:52 >
  • Şu an ilk silme işlemini yaptırıyorum. ses silmede gerçekten dayanılır gibi değil.parke ve fayans hiç farketmiyor gıcır gıcır deli etti beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofan06 -- 8 Nisan 2021; 15:9:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Demek ki neymiş?

"İnsanlar konuşa konuşa.."

Muhatabımız varsa, bizi bilgilendiriyorsa, çözüm üretmeye çalışıyorsa, gelişmeleri bizimle paylaşıyorsa... bize de robotlarımızın keyfini sürmek kalır.

Forum adına teşekkür ediyorum.

• Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Kaliteli duruşuna benden de bir +1. Ben beklentimi oldukça düşük tutmuşum onu anladım. Cihazın kendisi ve otonom gayet sade ve şık. Otonom standart plastik malzemeden gibi değil de, hafif dokulu gibi, sağlamlığı dokunur dokunmaz anlaşılıyor. Cihazın parlak bir yüzeyi var. Renginden ötürü statikten olsa gerek üzerine-kenarına yapışan tozlar, saç, kıl, tüy görünmüyor. Yakından bakmanız lazım. Ben dünkü ilk temizlikten sonra hafif nemli bir bezle silip fırçasını temizledim, kedi tüyünden ötürü buna biraz dikkat etmemiz gerekecek. Evde köken bir temizliğe girişip sonra gönül rahatlığıyla kullanırız sanırım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:55:37 >
  • Merhabalar. Ben ürünü teslim aldığımdan beri sorunsuz kullanıyordum ancak dünden beri robotun kafası bir hayli karışık. Normalde alan temizliğini sorunsuz yapıyordu, dün denediğimde seçtiğim odaya değil farklı odalara gittiğini, amaçsızca ortada döndüğünü gördüm. Bugün tekrar iki kez denedim, her denediğimde de şarj istasyonundan başlattım bu arada. Örneğin mutfağı seçtim, koridorda gezmeye başladı. Bi ara yaklaşık 1-2 dakika falan banyo kapısının önünde kendi etrafında döndü. Sonra ordan ayrıldı evin en uç tarafına gitti. Sarj istasyonuna geri çağırıp ordan tekrar mutfağa gönderdim yine aynı şekilde amaçsızca dolaştı ortalarda. İlk haritalamayı kenarları takip ettirerek yapmıştım bu arada, haritayı da gayet güzel çıkarmıştı. @hepsirobot ali hocam başta olmak üzere konu hakkında bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum.

Edit: Bu arada düne kadar temizlik için istasyonun bulunduğu salondan çıkarken son derece kararlı olan robot, dünden beri salonun ortasındaki masaya çarpıyor sağa gidiyor sola gidiyor zar zor çıkıyor odadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salahaddin1 -- 9 Nisan 2021; 13:40:18 >

• salahaddin1 S kullanıcısına yanıt

İlk akla gelen ya bir kirlilik sorunu veya direk güneş ışığı gibi bir kaynak.

Lidar ünitesine hava tutabilir misiniz?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ali hocam denedim ancak düzelmedi. Ekay resetlememi öneriyor bir de o şekilde deneyeceğim.

• salahaddin1 S kullanıcısına yanıt
    Resetlemek zaten kesin çözümdür ama ben haritayı kaybetmeden önce denemenizi istedim.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Üstadım robotu genel olarak çok beğenmiştim ama böyle bir sorun yaşayınca xiaomi'lerdeki gibi yazılımsal sorunlar hep olacak mı diye bir korkmadım değil doğrusu. İnşallah tek seferlik bir sorundur.

• Merhabalar,

Bende forum tavsiyeleri üzerine ekayonline üzerinden lydsto R1 almıştım. Burada bahsedilen ses sorunu bende de var ancak forumda yazılanları okumadan önce normal gelmişti bana bu ses, okuduktan sonra dikkatimi çekti.

Ürün videolarına bakarken yabancı ürün tanıtım videolarından birinde de aynı sesi duydum. Videonun 10.59 saniyesinde var aynı ses.

• İlk haritalandırmayı köşe temizleme modu ile yaptım ama odaları bölmedi ne yapmam lazım? Harita kullanılamıyor lütfen tek seferlik otomatik temizliği başlatın diyor.

• emrsln E kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinde harita ikonuna tıklayınca alan bölme diye bir seçenek var oradan kendiniz istediğiniz gibi odaları bölümleyebiliyorsunuz.

• Bende alanı düzenle aktif değil şu anda.

Lydsto R1 Temizlik Robotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrsln -- 9 Nisan 2021; 17:41:27 >

• emrsln E kullanıcısına yanıt

Sizde henüz harita yapılmamış ki. Robot tamamen kendi başına tamamlamalı ilk haritayı.

👋👋👋👋
  • Hallettim teşekkürler. Komple temizlik yaptırdım %20 şarj kullanarak 65 m2 alanı haritalandırıp temizled ses ve herhangi bir sıkıntıda yok MAAŞALLAH.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.