Şimdi Ara

LW 5500 LW 4500 hangisi sizce ... Tavsiyeye ihtiyaç var... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

Orijinalden alıntı: ersinfb

Bugün istanbul bilişimden 47 LW 4500 2495 tl 'ye aldım codec problemi içinde cine mania xs dark aldım , smart tv ile fazla işim olmayacağı için bu modeli seçtim umarım 650S almadığıma pişman olmam....

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan...

peşinmi aldın? hangi karta kaç taksit?

Teşekkür ederim, peşin aldım

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: ersinfb

Bugün istanbul bilişimden 47 LW 4500 2495 tl 'ye aldım codec problemi içinde cine mania xs dark aldım , smart tv ile fazla işim olmayacağı için bu modeli seçtim umarım 650S almadığıma pişman olmam....

Kesinlikle olmazsın hocam, xs dark iyi seçim, DTS dahil herhangi bir şekilde codec sorunu yaşamazsın filmlerde bu sayede. LW4500 iyidir

inşallah dostum teşekkürler...

Orijinalden alıntı: bronze

Vatanda 2549 lira 47lw4500

hiç çekici bir indirim değil. bu gözler canlı kanlı 2399 tl gördü :)

quote:

nerde ?

Orijinalden alıntı: [escobar]

quote:

quote:

nerde ?

2399 tl iyi fiyat , nerede ?
    quote:

Orijinalden alıntı: [escobar]

quote:

quote:

nerde ?

2399 tl iyi fiyat , nerede ?

• 2399 darty'de sanırım bende bu arkadaş böle diyince 2549 veremedim yoksa bu hafta sonu çakıcaktım valla biraz daha bekleyelim bakalım ne olucak.

Orijinalden alıntı: techraven

Artık LW serisinin çok düşmez fiyatları, 42" boyutlusu kampanya ile 1900TL civarı alınabiliyor ki bir 3D TV için çok iyi bir rakam bu.

Sayın @techraven...

Bende bir karar almaya çalışıyorum bir türlü bir sonuca ulaşamadım..

47LW5500 47LW650S tercihlerim arasında..Aslında elimde (Dreambox)DM7020HD riciever mevcut..O sebeple 650S yerine 5500 ü düşünüyorum..Ancak diğer özelliklerinden de arada farklar mevcut..Acaba çok belirginmidir..

Kontrast oranı
    650S....9.000.000
    5500....8.000.000

Tepki Süresi
    650S...2 ms
    5500...2,4 ms

Hz
    650S.....MCI 800 Hz
    5500.....MCI 600 Hz

Ayrıca Teknosa da baktığım da 47LW5500 Kontrast oranı 5.000.000 iken...55LW5500 de 8.000.000..bu bilgide bir hata varmı ? Yoksa doğru olma durumu olabilir mi bilemedim.. Bimeks de baktığımda her ikisi de 8.000.000

• O bilgi yanlış tabii ki. Doğru bile olsa o rakamlar pek birşey ifade etmiyor çünkü TV endüstrisinin bu rakamları bulma yöntemlerinin bir standardı yok. LW650S 200Hz olması önemli eğer sık futbol yayını izliyorsan işine yarar. Aksi taktirde LW5500 al, ikisinin arasında öyle büyük görüntü kalitesi farkı yok zaten.
  • O kağıtlarda yazanlara bakma hocam, onlar satış stratejisi oluyor genelde. Tabii teknomarketlerdeki promotörlere de bakma. Evet haklısın, nereye bakayım o zaman diyor insan ama hepsi satış odaklı çalışmalar onlar. En temizi forumlardan direkt kullanıcısından öğrenmek.

Kaldı ki seçim gayet net, çok fazla futbol izler misin? Keza yine futbol gibi çok hızlı aksiyon filmleri sever misin? Eğer "evet" diyorsan LW650S al ama o kadar da takıntılı değilim dersen LW5500 al, üstüne de para kalsın.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

O kağıtlarda yazanlara bakma hocam, onlar satış stratejisi oluyor genelde. Tabii teknomarketlerdeki promotörlere de bakma. Evet haklısın, nereye bakayım o zaman diyor insan ama hepsi satış odaklı çalışmalar onlar. En temizi forumlardan direkt kullanıcısından öğrenmek.

Kaldı ki seçim gayet net, çok fazla futbol izler misin? Keza yine futbol gibi çok hızlı aksiyon filmleri sever misin? Eğer "evet" diyorsan LW650S al ama o kadar da takıntılı değilim dersen LW5500 al, üstüne de para kalsın.

quote:

O kağıtlarda yazanlara bakma hocam, onlar satış stratejisi oluyor genelde. Tabii teknomarketlerdeki promotörlere de bakma. Evet haklısın, nereye bakayım o zaman diyor insan ama hepsi satış odaklı çalışmalar onlar. En temizi forumlardan direkt kullanıcısından öğrenmek.

Evet arkadaşlar çok fazla futbol üstelik çokda aksiyon filmi izliyorum..O zaman bana 650S uygun..Teşekkür ederim bilgileriniz için..

3 tekonsa var..1 Bimeks 1 MediaMark ama ne gariptir Eskişehir de 55 ve 47LW650S satan yok malesef..İnternetten almam gerekecek..Evde TV izleme mesafem 3 4 metre..55 de SD görüntüleri için yeterli bir mesafemidir emin olamadım..O sebeple 47 düşünüyorum..47 işimi görecektir sanırım..Dikdörtgen ekranın yatayı fazla ise hoşlanmıyorum..Bu sebeplede 55 tercih etmek isterim..Ama 47LW650S yi inceleyince TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD): 1119x684x29.9 mm
    47LW5500 ise 1121x678x23.5 mm

47LW650S daha az yatay ve biraz daha kare olması çok güzel..Tabiki bu yükseklik bilgileri doğru ise..

Teknosa sitesini inceleyince aşağıdaki gibi 2 ayrı model varmış gibi sitelerine koymuşlar..Bunun aslı varmı? Yoksa site saçmalamış mı anlamadım..
    LG 55LW650S FHD 3D LED LCD TV
    LG 55LW650S DVB-S LED TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensfb -- 17 Aralık 2011; 12:46:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ensfb

Evet arkadaşlar çok fazla futbol üstelik çokda aksiyon filmi izliyorum..O zaman bana 650S uygun..Teşekkür ederim bilgileriniz için..

3 tekonsa var..1 Bimeks 1 MediaMark ama ne gariptir Eskişehir de 55 ve 47LW650S satan yok malesef..İnternetten almam gerekecek..Evde TV izleme mesafem 3 4 metre..55 de SD görüntüleri için yeterli bir mesafemidir emin olamadım..O sebeple 47 düşünüyorum..47 işimi görecektir sanırım..Dikdörtgen ekranın yatayı fazla ise hoşlanmıyorum..Bu sebeplede 55 tercih etmek isterim..Ama 47LW650S yi inceleyince TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD): 1119x684x29.9 mm
    47LW5500 ise 1121x678x23.5 mm

47LW650S daha az yatay ve biraz daha kare olması çok güzel..Tabiki bu yükseklik bilgileri doğru ise..

Teknosa sitesini inceleyince aşağıdaki gibi 2 ayrı model varmış gibi sitelerine koymuşlar..Bunun aslı varmı? Yoksa site saçmalamış mı anlamadım..
    LG 55LW650S FHD 3D LED LCD TV
    LG 55LW650S DVB-S LED TV

İkisi de aynı ürün...

-Sitelerinde ürün bol görünsün diye koymuş olabilirler.Çünkü herhangi bir kategoride olmayan ürünler bile 3-4 sayfa alan kaplayabiliyor(Örnek: taşınabilir diskler).

-Eğer fiyatları farklı ise de yerseniz diye olta atmışlarKi bence geçerli sebep budur... Teknosa aynı ürünü sanki farklıymış gibi farklı fiyatlarda satmayı sever!!!

• _____________________________
    Teknolojik ürün incelemeleri ►►► YouTube Kanalımı Ziyaret Edin◄◄◄
  • Madem ufaktan konusu hortlatılmış bende bi tavsiye almak istiyorum :)

Aklımda 42'' LW4500 ve LW5500 modelleri var. SD yayın gösteren Dreambox DM500s le alacağım görüntü HD görüntü kadar kaliteli olmasa da
    2-2.5m mesafeden izlendiğinde rahatsız edici derece de olur mu? +LW5500 aradaki 300tl farka değer mi?

Şimdiden gelecek olan cevaplar için teşekkürler hayırlı geceler ...
    O cihazın scart ile panel tip TV ler ile uyumu iyiyse sorun olmaz, o şekilde kullanan varsa sormanı öneririm. Standart scart reciever la panel tip TV lerde büyük olasılıkla çuvallıyor çünkü.

Orijinalden alıntı: techraven

LW4500 / 5500 arası farklar Smart TV ve video codec desteği. Smart TV ye gerek yok diyorsan LW4500 + media player şeklinde bir sistem yapabilirsin geniş MKV + DTS desteği için.
    O cihazın scart ile panel tip TV ler ile uyumu iyiyse sorun olmaz, o şekilde kullanan varsa sormanı öneririm. Standart scart reciever la panel tip TV lerde büyük olasılıkla çuvallıyor çünkü.

İlgin ve yorumun için teşekkürler

Dün bir mağazada SD ve HD dsmart yayınlarını Lw4500de görme fırsatım oldu. Dediğiniz gibi panel TV'ler hakkaten SD yayınlarda
    bayağı çuvallıyor CRT Tv'lere göre ilk başlarda alışmak zor olacak

HD yayınları zaten söylemeye bile gerek yok, cihaz hakkını fazlasıyla veriyor.En iyisi biraz daha fiyat düşmesini beklemek olur

Bu arada forumda güzel paylaşımlarınız var onlar içinde elinize kolunuza sağlık. İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.