Şimdi Ara

LW 5500 LW 4500 hangisi sizce ... Tavsiyeye ihtiyaç var... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Beyler sonunda LG ailesine 42''LW4500 ile katılmış bulunmaktayım. Darty den aldım. 1839 tl(8taksit + 3ay ertelemeli=World kart).
    Özellikle sordum cihazlar Türkiye garantiliymiş.TRT bandrol vs...(Paralel ithalata göre avantajlı.Diğer internet üzerinden satış yapan sitelerin
    garantiye girme durumunda problemler çıkabiliyor)

Mağaza personeli Teknosanın turuncu indirimine karşılık indirim yoluna gittiklerini söyledi.Ben onun yalancısıyım

Yarın kuruluma gelecekler.Sabırsızlık sarmaya başladı

gusel fıyat,

ben de baktım hemen 47 si 2450ytl

hocam şimdi 5500 ile 4500 arası farkı biliyoruz da, bu teknosadaki 5400 ne oluyor ??

''Tüm donanım özellikleri LW4500 le aynı artı olarak ince , zarif çerçeve tasarımı ve 5500 modeliyle aynı codecleri içermesi ''diye düşünüyorum.
    Cihazın internet özelliği güncelleme dışında bulunmuyor.Seri başlangıç rakamı 5xxxle başladığından akla ilk gelen 5500 le aynı özellikleri olacağı düşünülsede
    fark sadece tasarım ve yüksek modelmiş gibi sunum yapılması :)

Buradan yola çıkarak çerçeve+codec farkının aradaki fiyat farkına pek deyeceğini düşünmüyorum.Aradaki farka Media Player veya HD receiver alınabilir .

Not: Yukardakiler şahsi fikrimdir.Yanlış bilgi aktarmamak adına doğrusunu bilen düzeltmemde yardımcı olursa sevinirim .İyi Geceler

• Dünde Teknosa'da turuncu indirimi vardı.47lw4500 2.499 Tl(yanlış hatırlamıyorsam eğer).47lw5500 ise;2.699 Tl idi.Ben Temmuz-Ağustos ayında tv. almayı düşünüyorum.Tabii o zamana kadar yine indirimler olur.Daha çok Ps3 onun dışında film ve spor izlemek için almayı düşünüyorum.Bu 2 tv den hangisi daha iyi?Yani Kontrast,görüntü,keskinlik vb. açısından hangisini önerirsiniz?Ya da 570S ya da başka modellerine mi bakmalıyım?Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: naci54

quote:

Orijinalden alıntı: Lecher

Bugün Teknosa'daki turuncu indirimi ile 32lw4500 aldım sonunda. Beklediğime değdi. yarın akşam kurup sonuçlara bakacağım artık.

hocam kaça aldın?

1299TL SANIRIM kdv dahil. +200TL'ye uzatılmış Teknosa garantisi de almış babam.. 6 sene filan garantisi var yani şu anda televizyonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Dünde Teknosa'da turuncu indirimi vardı.47lw4500 2.499 Tl(yanlış hatırlamıyorsam eğer).47lw5500 ise;2.699 Tl idi.Ben Temmuz-Ağustos ayında tv. almayı düşünüyorum.Tabii o zamana kadar yine indirimler olur.Daha çok Ps3 onun dışında film ve spor izlemek için almayı düşünüyorum.Bu 2 tv den hangisi daha iyi?Yani Kontrast,görüntü,keskinlik vb. açısından hangisini önerirsiniz?Ya da 570S ya da başka modellerine mi bakmalıyım?Teşekkürler.

LW5500 de ek olarak Smart TV var ve video codec desteği yüksek.
    Yalnız o aylara kadar 2011 serileri piyasada kalmaz büyük ihtimalle haberin olsun. Sonu S ile biten modeller dahili uydu alıcılıdır, başka farkları yok normal modellerle.

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Dünde Teknosa'da turuncu indirimi vardı.47lw4500 2.499 Tl(yanlış hatırlamıyorsam eğer).47lw5500 ise;2.699 Tl idi.Ben Temmuz-Ağustos ayında tv. almayı düşünüyorum.Tabii o zamana kadar yine indirimler olur.Daha çok Ps3 onun dışında film ve spor izlemek için almayı düşünüyorum.Bu 2 tv den hangisi daha iyi?Yani Kontrast,görüntü,keskinlik vb. açısından hangisini önerirsiniz?Ya da 570S ya da başka modellerine mi bakmalıyım?Teşekkürler.

LW5500 de ek olarak Smart TV var ve video codec desteği yüksek.
    Yalnız o aylara kadar 2011 serileri piyasada kalmaz büyük ihtimalle haberin olsun. Sonu S ile biten modeller dahili uydu alıcılıdır, başka farkları yok normal modellerle.

Peki hocam bilgi için sağolun.Bir ara ps3'te lag sorunu varmış.O sorun halen duruyor mu,yoksa çözüldü mü?Zaten biraz erken ama araştırma aşamasındayım.O zamana kadar sizinde dediğiniz gibi yeni tv.modelleri çıkar.

• Lag subjektif bir konu, eğer TN panelden ya da CRT monitörden / TV den şu an piyasadaki LED modellere geçiyorsan lagı rahatlıjkla hissedersin marka / modelden bağımsız. Bir de tabii ki oynadığın oyunalra göre hassasiyetin değişmesi konusu var. O yüzden kendin çıplak gözle izleyip denemen çok daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: techraven

Lag subjektif bir konu, eğer TN panelden ya da CRT monitörden / TV den şu an piyasadaki LED modellere geçiyorsan lagı rahatlıjkla hissedersin marka / modelden bağımsız. Bir de tabii ki oynadığın oyunalra göre hassasiyetin değişmesi konusu var. O yüzden kendin çıplak gözle izleyip denemen çok daha iyi olur.

Anladım sağolun.Yeni sezonlara da bakmak lazım.Gerek Lg olsun gerek başka bir marka.Ama dediğim gibi yaza max. 4000 tl ile araştırdıktan sonra almayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: naci54

quote:

Bugün Teknosa'daki turuncu indirimi ile 32lw4500 aldım sonunda. Beklediğime değdi. yarın akşam kurup sonuçlara bakacağım artık.

hocam kaça aldın?

1299TL SANIRIM kdv dahil. +200TL'ye uzatılmış Teknosa garantisi de almış babam.. 6 sene filan garantisi var yani şu anda televizyonun

güzel fiat. ithal ürünlerin en zayıf noktası garanti süreleri.garanti süresinin uzatılması süper olmuş.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.