Şimdi Ara

LW 5500 LW 4500 hangisi sizce ... Tavsiyeye ihtiyaç var... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 serileri bitiyor yalnız artık yavaş yavaş, stok sorunu yan ithalatlarda baş göstermeye başladı. Normalde pek sorun olmuyor, yeni seriler satılırken bir önceki seneninkiler gidiyor ama LW çok fazla satıldı, 2012 serileri gelince sıkıntı olabilir.
    LW4500 için 1900-2000TL bandı 42" boyut için iyi bir fiyattır bence, buralara düşerse düşün mutlaka.
    2) AVATAR FİLM
    3) BAYKUŞ KRALLIĞI EFSANESİ ANİMASYON
    4) CAPTAİN AMERİKA FİLM
    5) CARS 2 ANİMASYON ANİMASYON
    6) CESUR CİVCİV ANİMASYON
    7) CLASH OF TİTANS FİLM
    8) CONAN THE BARBARİAN FİLM
    9) ÇILGIN HIRSIZ ANİMASYON
    10) DARK COUNTRY FİLM
    11) DEEP SEA BELGESEL
    12) DRİVE ANGRY FİLM
    13) DÜNYANIN MERKEZİNE YOLCULUK FİLM
    14) EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN ANİMASYON
    15) GREEN LANTERN FİLM
    16) GULLİVERS TRAVELS FİLM
    17) HARRY PORTER PART 1 FİLM
    18) HARRY PORTER PART 2 FİLM
    19) HİDDEN FİLM
    20) ICE AGE 3 –DİNOSAURUS ANİMASYON
    21) KARAYİP KORSANLARI-YAŞAM PINARI FİLM
    22) KARMAŞIK ANİMASYON
    23) KÖFTE YAĞMURU ANİMASYON
    24) KUNG FU PANDA 1 ANİMASYON
    25) KUNG FU PANDA 2 ANİMASYON
    26) KUTSAL SAVAŞÇI FİLM
    27) MARSLILAR ANNEM VE BEN ANİMASYON
    28) MEGAMİND ANİMASYON
    29) MONSTERS VE ALLİENS ANİMASYON
    30) OYUNCAK HİKAYESİ 1 ANİMASYON
    31) OYUNCAK HİKAYESİ 2 ANİMASYON
    32) OYUNCAK HİKAYESİ 3 ANİMASYON
    33) PİRANHA FİLM
    34) RESİDENT EVİL 3 FİLM
    35) RİO ANİMASYON
    36) SANCTUM FİLM
    37) SEVGİLİLER GÜNÜ KATLİAMI FİLM
    38) SHREK 3 ANİMASYON
    39) SHREK 4 ANİMASYON
    40) SKY SEA MONSTERS BELGESEL TR ALTYAZILI
    41) SON HAVA BÜKÜCÜ ANİMASYON
    42) STEP UP 3 FİLM
    43) ŞİRİNLER ANİMASYON
    44) THOR FİLM
    45) TOP GİRL CLİP
    46) TRANSFORMERS 3 FİLM
    47) TRON EFSANESİ FİLM
    48) UP ANİMASYON
    49) VALHALLA RİSİNG FİLM
    50) FİNAL DESTİNATİON 4 FİLM
    51) BATTLE LOS ANGELES FİLM
    52) MARSLILAR ANNEM VE BEN ANİMASYON
    53) ÖLÜMSÜZLER FİLM TR ALTYAZI
    54) ÇİZMELİ KEDİ ANİMASYON
    55) SPY KİDS ALL THE TİME IN THE WORLD FİLM
    56) ASLAN KRAL ANİMASYON
    57) LG 3D DEMO
    58) TEN TENİN MACERALARI ANİMASYON
    59) AFACAN VE KURBAGA SURAT ANİMASYON
    60) HUGO FİLM TR ALTYAZI
    bu fılmlerın cogunu ben evde 5500 de ızledım rahat

• ben bu haftasonu 42 lw 4500 aldım teknosadan 1899 tl ye. lw5500 arasında ki en dişe dokunur fark smart tv. codecleri iyi olsa bile 5500 modeli bile tıkandığı noktalar oluyor. bu sebeple fazladan 500 tl vermektense 200 ver iyisinden bir media player al 4500 e tak canavar olur ozaman artı olarak smart özelliğide olur. yada illa fazla para vermek istersen daha geniş ekran al. 3 gündür kullanıyorum ve çok beğendim. görüntü kalitesi 3g kalitesi renkler çok başarılı. 4500 modelinde 3 hdmi 1 usb kulaklık scart ve anten girişleri mevcut.

alacak olan ve almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. hiç şüpheniz olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockbase -- 28 Şubat 2012; 23:01:20 >

Orijinalden alıntı: rockbase

ben bu haftasonu 42 lw 4500 aldım teknosadan 1899 tl ye. lw5500 arasında ki en dişe dokunur fark smart tv. codecleri iyi olsa bile 5500 modeli bile tıkandığı noktalar oluyor. bu sebeple fazladan 500 tl vermektense 200 ver iyisinden bir media player al 4500 e tak canavar olur ozaman artı olarak smart özelliğide olur. yada illa fazla para vermek istersen daha geniş ekran al. 3 gündür kullanıyorum ve çok beğendim. görüntü kalitesi 3g kalitesi renkler çok başarılı. 4500 modelinde 3 hdmi 1 usb kulaklık scart ve anten girişleri mevcut.

alacak olan ve almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. hiç şüpheniz olması.

Güle güle kullanın hocam, hep vurguladığım noktaya değinmişsiniz.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• ben almadan herhalde 47lw5500 kalmamış hiç göstermiyo ürünü sizde 2-3 ay daha bekleryip 2012 serielrindenmi almalıyım yoksa 2011 modeller dahamı iyi?
    farklarını açıklarsanız sevinirim
  • 2012 ürünlerini bilmiyoruz henüz, LW serisini stokta bulamayanlar oluyor bu aralar hayırlısı. Yan ithalatçılar da LW5590, LW5400, LW450U vs vs. gibi diğer ülkelere özgü cihazları satmaya başladılar.
    bide techraven msnden eklersen herşeyi sorabilirim :) aklıma takılan
    chorumlu_1954@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 29 Şubat 2012; 15:35:12 >
  • SLM Arkadaşlar LG LW4500 cihaza sahibim lLast air bender ile ilk 3D deneyimini yaşadım
    Sorularımı cevaplaya bilirseniz sevineceğim.
    1. Filimi ilk çalıştırdığımda insanları 2 şer görüyodum sonra görüntü sağ sol ayarından çözüm bu hep olurmu?
    2. MKVTolnix den çıkma bir filimi TV bazen açıyor bazen uyumsuz format diyor bu dengesizliği yaşayanınız vcarmı?
    3. Altyazılı seyretmek çok zor odaklanamıyorum TR dublaj daha kolayıma kaçıyor sizler nasıl izliyorsunuz
    4. Filim ekrarna tam oturmuyor köşelerde bant görüntüler kalıyor ayrıca ekran (gözlük takılı iken) kçülüyor gibi geliyo
    Ekranı tam ekrana yakın izleme şansım varmı
    5. İnternetten çekeceğim MKV ler half sbs mi olmak zorunda yoksa 3d yazması yeterlimidir.
    6. TV performas ayarları ile ilgili bir çalışma hiç yapıldımı genelde 720 ve 1080 P filimler çekiyorum max. performasta izlemek istiyorum.

TV hakkında kısaca yorumum 32" 50 hz bir LDC [Samsung (2 kere tamirde paneli değişti )] tv geçiş yaptım görüntü fiyat performasa göre 1.950 tl satın aldım
    olan üstü renkler görüntü keskinli kamaşma oranı mükemmel teşekkürle LG umarım eski TV sıkıntıları yaşamam tamir sıkıntısı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

peki 47lw980s falan onlarda yok hehralde piyasada :( ne yapmam gerekli sizce 2013 falanmı bekleyyeim (bütçe artar o zmanana kadar) yoksa şimdi hangi tvyi almamı tavsiye edersiiz?
    pasif gözlüklü olması lazım bütçem max 3000 tl ama 2013 civarı alırsam bu bütçe artar o zaman kadar borçlar biter benimd eburs var :)
    Sizce en akıllıca ne yapmalıyım ayrıyetten nex 18500 ye hd cihazım var iyi görüntü alabilirmiyim hdmi ile?
    bide techraven msnden eklersen herşeyi sorabilirim :) aklıma takılan
    chorumlu_1954@hotmail.com

LW980S serisi var ama pek bulunamıyor şu an. 2013 e kadar çok değişir TV ler, o yıllarda bunları stokta bile bulamazsın üretimleri durur

• quote:

Orijinalden alıntı: CENK__26

SLM Arkadaşlar LG LW4500 cihaza sahibim lLast air bender ile ilk 3D deneyimini yaşadım
    1. Filimi ilk çalıştırdığımda insanları 2 şer görüyodum sonra görüntü sağ sol ayarından çözüm bu hep olurmu?
    2. MKVTolnix den çıkma bir filimi TV bazen açıyor bazen uyumsuz format diyor bu dengesizliği yaşayanınız vcarmı?
    3. Altyazılı seyretmek çok zor odaklanamıyorum TR dublaj daha kolayıma kaçıyor sizler nasıl izliyorsunuz
    4. Filim ekrarna tam oturmuyor köşelerde bant görüntüler kalıyor ayrıca ekran (gözlük takılı iken) kçülüyor gibi geliyo
    5. İnternetten çekeceğim MKV ler half sbs mi olmak zorunda yoksa 3d yazması yeterlimidir.
    6. TV performas ayarları ile ilgili bir çalışma hiç yapıldımı genelde 720 ve 1080 P filimler çekiyorum max. performasta izlemek istiyorum.

TV hakkında kısaca yorumum 32" 50 hz bir LDC [Samsung (2 kere tamirde paneli değişti )] tv geçiş yaptım görüntü fiyat performasa göre 1.950 tl satın aldım
    olan üstü renkler görüntü keskinli kamaşma oranı mükemmel teşekkürle LG umarım eski TV sıkıntıları yaşamam tamir sıkıntısı yani

1- Filmin ripine bağlı, ilk açtığında 3D efektleri ikili görürsen o özelliği çevir tersine düzelir.
    2- Olabilir, o program biraz spesifik doğru çeviri yapmak gerek.
    3- Altyazı hoş değil tabii, yabancı dilin varsa öyle izle ya da dublaj ile.
    4- Orjinal rip ini bozma filmin, bant kalsın alışırsın.
    5- Half-SBS olmalı TV USB sinden oynatacaksan.
    6- Full HD her zaman mümkünse.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: CENK__26

SLM Arkadaşlar LG LW4500 cihaza sahibim lLast air bender ile ilk 3D deneyimini yaşadım

1- Filmin ripine bağlı, ilk açtığında 3D efektleri ikili görürsen o özelliği çevir tersine düzelir.
    2- Olabilir, o program biraz spesifik doğru çeviri yapmak gerek.
    3- Altyazı hoş değil tabii, yabancı dilin varsa öyle izle ya da dublaj ile.
    4- Orjinal rip ini bozma filmin, bant kalsın alışırsın.
    5- Half-SBS olmalı TV USB sinden oynatacaksan.
    6- Full HD her zaman mümkünse.

msnden eklersne sevniirm :) ordan tüm soruları sorarım..

• MSN / FB gibi araçları kullanmıyorum, ÖM atabilirsin
    And Wait For
    The Invisible Pink Unicorn
  • usb ile mi hdmı ile mi izledin kardeş

bu teknosa turuncu indirimdeki LG 47LW5400 nedir?

Orijinalden alıntı: Lecher

Bugün Teknosa'daki turuncu indirimi ile 32lw4500 aldım sonunda. Beklediğime değdi. yarın akşam kurup sonuçlara bakacağım artık.

hocam kaça aldın?

Mağaza personeli Teknosanın turuncu indirimine karşılık indirim yoluna gittiklerini söyledi.Ben onun yalancısıyım

Yarın kuruluma gelecekler.Sabırsızlık sarmaya başladı

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Beyler sonunda LG ailesine 42''LW4500 ile katılmış bulunmaktayım. Darty den aldım. 1839 tl(8taksit + 3ay ertelemeli=World kart).
    Özellikle sordum cihazlar Türkiye garantiliymiş.TRT bandrol vs...(Paralel ithalata göre avantajlı.Diğer internet üzerinden satış yapan sitelerin
    garantiye girme durumunda problemler çıkabiliyor)

Mağaza personeli Teknosanın turuncu indirimine karşılık indirim yoluna gittiklerini söyledi.Ben onun yalancısıyım

Yarın kuruluma gelecekler.Sabırsızlık sarmaya başladı

gusel fıyat,

ben de baktım hemen 47 si 2450ytl

hocam şimdi 5500 ile 4500 arası farkı biliyoruz da, bu teknosadaki 5400 ne oluyor ??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.