Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM!!!! GÖRÜNTÜ BOZULDU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

OLAY SÖYLE. DAHA ÖNCE İZLEDİĞİM BİR CD Yİ TEKRAR İZLEMEK İSTEDİM.. FAKAT CD AÇMADI VE AYNI ANDA GÖRÜNTÜ BOZULDU.
    CD Yİ TAKMADAN ÖNCE HERŞEY NORMALDİ.CD Yİ TAKTIM ÇALIŞMAYINCA ÇIKARDIM.EKRAN AYARI BOZULDU.RENKLER KARIŞTI.SİSTEMİ GERİ YÜKLEDİM FAKAR DEĞİŞEN BİŞEY YOK.ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI. ŞU ANDA EKRANIM NORMAL.İNTERNETTE VİDEO İZLEME NORMAL. FAKAT.VİDEO İZLERKEN GÖRÜNTÜ BOZUK. (MEDİA PLAYER ,WİNAMP ,DWD PLAYER ,CODEC) VİDEO GÖRÜNTÜMÜ NASIL DÜZELTEBİLİRİM.

TEŞEKKÜRLER

http://www.inndir.com/program.php?id=19822

YANLIZ ŞUNU FARK ETTİM. ORJİNAL ÜZERİNDE HİÇ OYNANMAMIŞ VİDEOLARDA PROBLEM YOK.Allok Video Joiner PROGRAMI İLE SIKIŞTIRDIĞIM

VİDEOLARDA PROBLEM VAR OLDUĞUNU FARK ETTİM.FAKAT NE ALAKA OLDUĞUNU ANLAYAMADIM.

ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • HAYIR. ONLARDADA Bİ SORUN YOK..

BENİMDE ÇÖZEMEDİĞİM HERŞEY MÜKEMMEL İKEN BİR CD TAKIP ÇIKARMAM İLE ERKAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜMÜN ANOLMELE DÖNMESİ.EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ DÜZELTTİM FAKAT VİDEOLARDA SORUM OLUŞMASI.. Bİ MANTIĞINI BULAMADIM..
  • Sistem videolarda filitre ve codek kullanır bunlarda (özellikle codekte) hata varsa görüntü ayarlarını bozar.
    mevut kodek paketini kaldır yeni bi paket yukle problem codekler.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.