Şimdi Ara

Lütfen Yardım Diş apsesi beni mahvetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,bende eskiden dolgu yapılıp dolgunun zamanla tamamen gittiği ve çürümüş olan dişimde diş apsesi oluştu doktora gittim ve klavon,ornitop,tadolak reçete edildi bitirmem istendi ama ben bunları kullanmama ve ek olarak apranax fort içmeme rağmen dişimin ağrısında en ufak bir azalma olmadı ve bu uyku uyumamı da engelliyor.Bu durum normal midir yani ben antibiyotik 5-6 günde bitene kadar hiç durmadan bu acıyı çekerek mi devam ederim?İnanılmaz büyük bir ağrı var

• Karanfil varsa ağrıyan yere karanfil koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Karanfil varsa ağrıyan yere karanfil koy

Hocam karanfili de denedim ama maalesef cok hafif uyusturuyo en fazla onda birlik bir etki yapiyo o da 2 dakikada gidiyor

• güncel

• Ağrı kesici geçirmiyorsa acile gidip iğne vurdur ya da alternatif olarak ağrıyan dişin diş etini tuz ile ovalayabilirsin kısa vadede geçirir ancak zararının olduğuda söyleniyor.
  • kimsede dememis , agriyan disi cek gitsin??

cok sukur benim hic problemim olmadi, mumkun oldugunca dislerimi fircalarim, cok sekerli seyler sevmem hem kanser yapiyor hem sagliksiz, hem kalorulu,,vs,vs.vs haa bide dislerin bas dusmani

dislerinizi fircalayin gencler
  • 5 gun sonra agrın biter apse çok pis oluyor sabretmek gerek o ilaclar iyilestiririr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apse kronik hale geçene kadar dayanmalısın zaten antibiyotiği onun için içiyorsun. Sonra da kanal tedavisi yapılacak zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.