Şimdi Ara

Lütfen Yardım - Boğaz Rahatsızlığı Geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
28.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan 6 ay önce burun için problemlerinden dolayı ameliyat oldum kemik ve et alındı, sonrasında sinüsler iltahaplandı ve aylardır sinüzitim, kullanmadığım antibiyotik ilaç iğne bitkisel yöntem kalmadı sinüzit geçmiyor

Şuan daha önemli problemim, 1,5 aydır aralıksız boğazım rahatsız arka duvarı sürekli kaşınıyor böyle sanki hava yerine kum soluyorum boğazımın arka duvarına yapışıyor

Bir sürü antibiyotik kullandım, bitkisel tedavi uyguladım banamısın demiyor gıdım azalmıyor hatta ara ara daha çok azıyor,

Alerji dediler faranjit dediler sinüslerden dolayı geniz akıntısı dediler, alerji yüzünden sinüsler akıyor buda boğazını tahriş ediyor dediler, biraz reflü var o yapıyor dediler

İyi güzelde alerji için burun spreyi ve alerji hapı alıyorum, burun kaşıntım göz yaşarması öksürük, hapşırma vs yok denecek kadar az, boğaz ağrımda pek yok, ama inanılmaz bir kaşıntı var sadece boğazımda

İşin garibi sabah kalktığımda ilk yarım saat hiç birşey yok, benim bildiğim geniz akıntısı yada reflüde özellikle sabahları sağlam boğaz yanması olur

avamys illiadin rinoclenil burun spreylerini kullandım avamys hala kullanıyorum bir sürü antibiyotik kullandım, alerji hapı airpass kullandım demont kullanıyorum şuan, bu burun temizleme şişesi var onla temizliyorum,

bitkisel olarak adaçayı hatmi otu çayı tuzlu karbonatlı su udihindi vs. baya bişey denedim en ufak bir rahatlama olmadı

boğazımın hali bu şekilde, siyah içine aldığım yerlerde mercimek tanesi büyüklüğünde beyazlıklar oluşuyor, bademciklerin üstüne oluşur anlarımda boğazın arka duvarındakiler nedir

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar bundan 6 ay önce burun için problemlerinden dolayı ameliyat oldum kemik ve et alındı, sonrasında sinüsler iltahaplandı ve aylardır sinüzitim, kullanmadığım antibiyotik ilaç iğne bitkisel yöntem kalmadı sinüzit geçmiyor

Şuan daha önemli problemim, 1,5 aydır aralıksız boğazım rahatsız arka duvarı sürekli kaşınıyor böyle sanki hava yerine kum soluyorum boğazımın arka duvarına yapışıyor

Bir sürü antibiyotik kullandım, bitkisel tedavi uyguladım banamısın demiyor gıdım azalmıyor hatta ara ara daha çok azıyor,

Alerji dediler faranjit dediler sinüslerden dolayı geniz akıntısı dediler, alerji yüzünden sinüsler akıyor buda boğazını tahriş ediyor dediler, biraz reflü var o yapıyor dediler

İyi güzelde alerji için burun spreyi ve alerji hapı alıyorum, burun kaşıntım göz yaşarması öksürük, hapşırma vs yok denecek kadar az, boğaz ağrımda pek yok, ama inanılmaz bir kaşıntı var sadece boğazımda

İşin garibi sabah kalktığımda ilk yarım saat hiç birşey yok, benim bildiğim geniz akıntısı yada reflüde özellikle sabahları sağlam boğaz yanması olur

avamys illiadin rinoclenil burun spreylerini kullandım avamys hala kullanıyorum bir sürü antibiyotik kullandım, alerji hapı airpass kullandım demont kullanıyorum şuan, bu burun temizleme şişesi var onla temizliyorum,

bitkisel olarak adaçayı hatmi otu çayı tuzlu karbonatlı su udihindi vs. baya bişey denedim en ufak bir rahatlama olmadı

boğazımın hali bu şekilde, siyah içine aldığım yerlerde mercimek tanesi büyüklüğünde beyazlıklar oluşuyor, bademciklerin üstüne oluşur anlarımda boğazın arka duvarındakiler nedir

reflü farenjiti. Reflüyü tedavi olmaya basla kbbye git burnuna baksın deviasyon et varmı diye.

• deviasyon ameliyatı oldum etleride aldırdık zaten, farklı kbb uzmanlarına gittim ameliyatta sıkıntı yok dediler

reflü ilacı içiyorum 1 haftadır, alerji hapı ve spreyi de kullanıyorum uzun zamandır şuan bi değişiklik yok
  • Hemen geçmez bol bol suda için tahriş olmus o bölge
  • dostum konuyu hortlattım ama geçtimi problemin?
  • aga bende deivasyon+estetik olacam haftaya çok mu zor bir ameliyat bu ?

çok sıkıntı çektin mi ameliyattan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

dostum konuyu hortlattım ama geçtimi problemin?

mayıs ayı gibi hafifledi şuan ekim ayındayız şükür pek sıkıntım yok ama geniz akıntım oluyor arada boğazımı felan kaşıyorum acayip sesler çıkarıp etrafı rahatsız ediyorum

öyle temelli geçicek bişey değil gibi ilk bahar aylarında azıyor

birde sigara içiyorum onunda olumsuz etkisi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

aga bende deivasyon+estetik olacam haftaya çok mu zor bir ameliyat bu ?

çok sıkıntı çektin mi ameliyattan sonra

amelyat çok zor değil aslında biraz sinir bozucu ağrıdan ziyade, burnun 2 hafta kadar kapalı kalıyor nefes alıp veremiyorsun doğru düzgün

ilk bikaç gün ufak ufak sulu kan geliyor doğal olarak

normal ağrı geçsede ilk bir ay aşırı hassas elimi dokunduramıyordum ben, yani normalde pek ağrı yok ama elinle dokununca ağrı oluyor

ama 2 ay sonra amelyat iyi geçmişse epey rahatlıyorsun nefes aldığını hissediyorsun horlamıyorsun vs. bende bu tür sıkıntılar vardı

• Arkadaşım merhaba. Acaba geçen zaman içinde herhangi bir çözüm bulabildin mi Boğaz kaşıntına. Biliyorum Eylül ekim ayı gibi bir hasta olmanla yine nuxs etti. Son durumun nedir acaba. Bende aynı durumdan muzdaripim. Bademciklerde taş oluşumu ve boğazda kaşınma. Boğazda kasınmayı bademcik taşların yapıyor dedi doktor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertokus

Arkadaşım merhaba. Acaba geçen zaman içinde herhangi bir çözüm bulabildin mi Boğaz kaşıntına. Biliyorum Eylül ekim ayı gibi bir hasta olmanla yine nuxs etti. Son durumun nedir acaba. Bende aynı durumdan muzdaripim. Bademciklerde taş oluşumu ve boğazda kaşınma. Boğazda kasınmayı bademcik taşların yapıyor dedi doktor bana

merhaba

pek farkeden bişey olmadı açıkcası, ara ara kaşıntı oluyor ama ilk zamanlardaki gibi çileden çıkarmıyor daha hafif

başka bi sıkıntısı şu oldu sürekli üst solunum yolları rahatsızlanınca ciğerlere iniyor, şuan bronşlarda sorun var sanırım antibiyotik alıyorum

bu işin çözümü ağız ve boğaz bakımını ihmal etmiyeceksin sigara içmeyeceksin bağışıklık sistemini güçlendirip hasta olmayacaksın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.