Şimdi Ara

Lütfen YARDIM, 420d gran coupe vs c180amg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle 2 güne kadar 418i m sport alıyorduk , fakat kime sorsak 4 serisinden uzak dur aman sakın etme eyleme tarzında şeyler söyledi.Biz de haliylr korkup vazgeçtik

İki seçenek var ya 420d g coupe , ya da c180
    Siz ne diyorsunuz tecrübeli abiler bu 4 serisinde bu kadar kötü olan ne var ? Neden herkes c180 amg nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyor ? Beni bi aydınlatın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir cok insan 4 serisinden uzak dur değilde bmw'nin 1.5 litrelik benzinli motorundan uzak dur demiştir diye düşünüyorum. Hem yakiyor hem gitmiyor tanimi tam da bu motor icin yapilmis. Bmw'ye yakışmayan bir motor.

Eger 420d olacaksa, motor sanziman, sürüş keyfi vs. cok iyi bir model. C180 fazla performans aramıyorum klas dursun, saygı görsün diyorsanız daha mantikli bir tercih. Ben fazla düşünmeden 420d tercih ederdim bu ikili arasından. Bu arada 418'den uzak durun.
  • Up

• Bir cok insan 4 serisinden uzak dur değilde bmw'nin 1.5 litrelik benzinli motorundan uzak dur demiştir diye düşünüyorum. Hem yakiyor hem gitmiyor tanimi tam da bu motor icin yapilmis. Bmw'ye yakışmayan bir motor.

Eger 420d olacaksa, motor sanziman, sürüş keyfi vs. cok iyi bir model. C180 fazla performans aramıyorum klas dursun, saygı görsün diyorsanız daha mantikli bir tercih. Ben fazla düşünmeden 420d tercih ederdim bu ikili arasından. Bu arada 418'den uzak durun.

• 4.18 biraz hantal yakıt olarak da biraz daha fazla yakar ama c180 de uçmaz. Bence ikisi de çok şık araç ikisinden de pişman olacağınızı hiç tahmin etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın arkadaşımda 2015 model 118i var, 418i ile aynı motor ve annesinde 2013 model 316i var. Kendi aracı ortalama 9lt verirken annesinin aracı 7 küsürat verdiğini söyledi. Ben 420d yi tercih ederdim hem yakıt hem performans yönünden daha iyi.

• Efective kullanıcısına yanıt
    Babamın galerici bi arkadaşı demiş buna çok kayıyor araba kontrolü yok tarzında şeyler neymiş arkadan itişmiş falanmış

Ben de pek bilmediğim için böyle bir şey olmadığına (umuyorum) inandıramıyorum nasıl ikna edicem bilmiyorum

• Uğrayıpçıkıcam U kullanıcısına yanıt
    Galericilerin böyle kulaktan dolma bilgilerine itibar etmeyin. DSC gibi güvenlik sistemleri açıkken, arabayı yoldan çıkarmak isteseniz de çıkartamıyorsanız. Bu tarz araçlarda zaten oversteer(arkadan kayma) tarzı durumlar gazlanırken vs. çok haz veren durumlar. Tabi eğer hiç sürüş tecrübeniz yada arkadan çekiş tecrübeniz yoksa ilk zamanlarda gaza gelip dsc vs. yarım bile kapatmayın. Sonra galericinin dediğini bile bile haklı çıkarırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    420i Gran Coupe alınır mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 serisinin motoru sanırım 3 silindir o yüzden kötü deniyordur.

Bir de yeni a5 e bakın derim.

Bütçenizi bilmiyorum tabi..

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    250 bütçemiz var a5 ler hoşuma gitmiyor tasarım olarak yine de teşekkür ederim

• Yeni A5 alırdım ben olsam daha güncel ve Bmw den çok daha iyi kokpite sahip.Panaromik tavanlı kırmızı bir A5 efsane olur.
  • 418i almayın performans olarak üzer ve yakar

420d iyidir hoştur ama araçtan ne beklediğinize göre değişkenlik gösterir. Agresif ve spor bir görünüşü olan nitekim performanslı bir araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.