Şimdi Ara

2013 SCİROCCO GTS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 2 haftadır araç bakıyorum scirocco üstüne çok düştüm çünkü golf 7 veya leon istiyodum vericem rakmlara 1.2tsi alabiliyorum o da beni tatmin etmiyor 57 bin tl ye orjinal scirocco gts buldum 160 beygir otomatik 9.000 km de km si çok düşük o çok güzel içi çok iyi bildiniz gts kumandalı egzos be xenon da var sadece araçta 20 bin tl araç hasar kaydı var çamurluk sağ kapı air bag falan ama araç çok temiz bebek gibi ne diyosunuz alsam zarar eder miyim sonra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wise man answers

Arkadaşlar 1 2 haftadır araç bakıyorum scirocco üstüne çok düştüm çünkü golf 7 veya leon istiyodum vericem rakmlara 1.2tsi alabiliyorum o da beni tatmin etmiyor 57 bin tl ye orjinal scirocco gts buldum 160 beygir otomatik 9.000 km de km si çok düşük o çok güzel içi çok iyi bildiniz gts kumandalı egzos be xenon da var sadece araçta 20 bin tl araç hasar kaydı var çamurluk sağ kapı air bag falan ama araç çok temiz bebek gibi ne diyosunuz alsam zarar eder miyim sonra ?

Airbag açıldıysa istediği kadar temiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ kapı airbag ama öndeki değil kapı orjinaliyle değişmiş zaten
  • Fiyatı uygunsa alın derim. Sonuçta araç VW pert olsa bile para ediyor. Satarken sorun çıkarmaz. Ama pazarlığınızı yapın, aracı öldürün. Airbagi açılmış, hasar kaydı çok o kadar para etmez deyin. Km si az zaten serviste yapıldıysa, şaselerde sorun yoksa alınır. Alırken ucuza alıp, satarken de ucuza satarsınız çok sorun olacağını düşünmüyorum.

• Hocam temizse alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wise man answers

Sağ kapı airbag ama öndeki değil kapı orjinaliyle değişmiş zaten

Sağ ön diz va farketmez hocam ben olsam almam.

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı bugün gittim gördüm içi dışı motoru çok temiz görünüyodu araç full gtc orjinal zaten çok temiz 0 gibi araba bi hasar kaydı var 20 bin işte acaba kasko veya sigorta sorun eder mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wise man answers W kullanıcısına yanıt
    Pert değilse sorun olmaz. Pert değilse alınabilir ben bi piyasasına bakayım size haber veririm alınır mı alınmaz mı diye.

Edit: Baktım şimdi. Kazasız olsa ederi 75 bin liraymış. Fiyatı iyi aslında ama 2 bin daha kırdırın bence. 55'e bırakırsa alınır. Bırakmasa da alınır aslında. 20 binlik hasar serviste yapıldığı için araç pert değildir, ayar tutar yani sürerken normal araçtan farkı olmaz. Kazalı halinin fotoları varsa isteyin içiniz rahat olur. Ben olsam alırdım takıntınız var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf434382 -- 6 Mart 2015; 18:45:48 >
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında vardı takıntım hasar kaydına ama hem 9.000 km olup hem gtc olunca pek kalmadı çünkü normal scirocco alsam o jantı bende takıcam 2 bin lira o egzosu bende alıcam 600 lira iç koltuklarına hastayım zaten 56 57 olursa seve seve alırım zaten kaza hali fotoğraflarını isticem zaten expertiz e de sokarım zaten 150 200 le gidiyim makas atıyım kafasında değilim bu araca yönelme nedenim 50 55 e golf 7 1.2tsi boş alıcama golf6 almam 7 isterdim onun da dsg 1.4 falan 65 civarı bende dedim 50 55 e dsg be xenon lu scirocco alırım daha iyi hem yaşım 20 diyerekten
  • Tipik Sikirokka alıcı profili...

• Alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam niye alınmaz o fiyata daha iyi scirocco mu var
  • Son sahibi olmak için alınır.
  • Gizlen G kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam 60 bin tl ye kadar olan dsg lerin hepsinde hasar var min 10 bin tl bunda 20 bin var gtc hem kilometre 9 bin ben bunu 30 bin km de satmak istesem ne kadar edicek
  • Sanki araci satan sensin de bizi tartiyosun gibi geldi.akli basinda olan hickimse 57 bin tl veripte 20 bin lira hasar kaydi olan araci almaz ustelik airbagde patlamis 57 veren 3-5 daha ekleyip adam akilli bir arac alir bence.

• binerim diyorsan al biraz ucuza satarsın sadece
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alıcıyım demek istediğim aracı gördüm tertemiz araç yani airbag patlamış diyosunuz da anlatamıyorum kapı airbag patlamış orjinal bayi de değişmiş 9.000 km de otomatik 160 bg 2013 scirocco jant be xenon içi dolu varsa 60 tl ye kadar alıyım hemen
  • Kumandali egzoz var hasar kaydı var

Aracın icini dışına çıkarmıştır o kesin .

• disparity kullanıcısına yanıt
    Bi araç daha var 2011 cam tavan dsg ekran var yine beyaz bildimiz scirocco hasar kaydı yok sadece 13 bin tl hasarı kendi parasıyla yaptırmıs hasar kaydı cıkmıyor 56 bin km de buna ne diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Sanki araci satan sensin de bizi tartiyosun gibi geldi.akli basinda olan hickimse 57 bin tl veripte 20 bin lira hasar kaydi olan araci almaz ustelik airbagde patlamis 57 veren 3-5 daha ekleyip adam akilli bir arac alir bence.

Hahaha...

Değil mi yaa?

Bir de "seve seve alınır" demiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.