Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda yeniyim ve yardiminiza ihtiyacim var. Biraz bilgisayar ozurlusuyumdur de :)) windows 7 kullaniyorum internete baglanamiyordum ag ve paylasim merkezonden birseyler yapmayi denedim ama sanirim internet secenegini lapattim simdi o 5 cizgi yerine bir bilgisayar ekrani gibi bir sey ve bir kablo var uzerinde kirmizi bir carpi olan. Onu nasil duzeltebilirim? Bilgisayarim toshiba satellite a200 1vl tesekkurler (yanlis kisima gondermis olabilirim)

• Lutfen biri ne yapicagimi soylesin :((

Orijinalden alıntı: eulbeulbeulb

Arkadaslar forumda yeniyim ve yardiminiza ihtiyacim var. Biraz bilgisayar ozurlusuyumdur de :)) windows 7 kullaniyorum internete baglanamiyordum ag ve paylasim merkezonden birseyler yapmayi denedim ama sanirim internet secenegini lapattim simdi o 5 cizgi yerine bir bilgisayar ekrani gibi bir sey ve bir kablo var uzerinde kirmizi bir carpi olan. Onu nasil duzeltebilirim? Bilgisayarim toshiba satellite a200 1vl tesekkurler (yanlis kisima gondermis olabilirim)

ağ bağlantılarımdan kablosuz ağları yönet seçeneğini tıklat bağlantıyı manuel olarak bi göstermeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    YARDIM PLS
    22 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.