Şimdi Ara

lütfen herkes okusun !!! ÇALINTI BMW Z4 !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizden para koparmak icin calmislar belli, yoksa Z4 kim ne yapsin, dememden kasit cok belirgin bir arac goze batar, siz simdi herkese sorun sorusturun ki onlar sizi kolay bulsunlar, hatta size birsey daha diyim mi, aracin kaskosuz oldugunu hic biryerde konustunuz mu, bilerek boyle araclari bulup caliyorlarki para koparmak garanti olsun, neyse donelim konuya, onlar sizi bulacaklar, sonra gece yarisi kohne viran yerlerde gorusmeler pazarliklar baslayacak, siz burda hic tinlamiyormus gibi gidin. yakin arabayi filan diyin, sanki hic umrunuzda degilmis gibi, sizden saniyorum bi 15000-20000 isterler basta, sonra sizin pazarlik gucunuze bagli olarak uygun bir rakama isi hallerdersiniz...

bi arkadasim honda civici aynen anlatttigim bu hikayedeki gibi 3000 liraya geri aldi ve onunda kaskosu yoktu...

Orijinalden alıntı: samsam

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

bu suna benzemis sen tut milyarlarca lirayi tanimadigin adamin birine ver bekle ben gelicem almaya de hangi mantikla aracinizin anahtarini veriyorsunuz anlamiyorum..

yanlış anladın sanırım, kimse kimseye anahtar vermiyor. spor yapmak için soyunup dolabına eşyaları koyup kilitliyorsun.
    sen aynı yerde spor yaparken biri dolabını açıp anahtarını çalıp spor salonunun otoparkından arabanı çalıyor...

hocam ben dogru anladim zaten diyorumki niye dolaba koyuyorsun yanina almiyorsun kiymetli esyalarini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dragão

Geçen gün gördüm bu tarifte bi araba ama plakasına dikkat etmedim. Yada ben çaldım

adam arabasını caldirmis utanmadan dalga geciyor... cocuk iste! yazık..

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Geçen gün gördüm bu tarifte bi araba ama plakasına dikkat etmedim. Yada ben çaldım

adam arabasını caldirmis utanmadan dalga geciyor... cocuk iste! yazık..

veletmisin evladım sen s5 ile gezerken görmüş olmayasın ?
  • geçmiş olsun. ben de spor salonunda aracımın anahtarını dolapta bırakıyorum. çoğu zaman dolabı kilitlemiyorum bile. bu da bana ders olsun. bundan sonra anahtarı yanımdan ayırmam.
  • Kesinlikle spor merkezi mahkemeye verilmeli. Bence mutlaka dolapların olduğu yerlerin fotoğrafını çekin. "Değerli eşyalarınızı dolaplara koymayın" gibi bir uyarı falan yoksa mahkemeyi kazanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_stig

geçmiş olsun. ben de spor salonunda aracımın anahtarını dolapta bırakıyorum. çoğu zaman dolabı kilitlemiyorum bile. bu da bana ders olsun. bundan sonra anahtarı yanımdan ayırmam.

genişliğine hayran kaldım

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: Salih

2006 yılında Ramazan ayında babamlar feshaneye gitmişti.feshanenin kalabalığını bilirsiniz.o kalabalıkta babamin cebinden anahtarı çekiyorlar ve arabayı çalıyorlar.herkes kasko ödeme yapmaz diyordu ama fazlasıyla ödeme yaptı.arabayı aldığımızda 52 bin tlydi.54 bin tl ödeme aldık kaskodan.yani kasko varsa bı araştırın derim.

olayı yanlış anlama senin babandan anahtarı çalmışlar o durumda ödeme yaparlar ama sen gidip anahtarını kendi elinle bırakırsan ne yazıkki ödeme yapmıyor tecrübeyle sabittir

Arkadaş anahtarın dolaptan alındığını söylüyor.
  • 1999 yılında Hyundai Sonata' nın yeni kasasının ilk çıktığı dönemlerde (Z4 ile karşılaştırılamayacak olsa da o kasa o dönem için yeni ve piyasada bayağı azdı) şirketin aracı, Hyundai yetkili servisinden çalınmıştı. KAsko yoktu. Firmanın diğer sigortalarını yaptırdığımız firmanın tavsiyesi ile polislere yüklü miktarda para verilmişti ve araç, kuş uçmaz kervan geçmez bir bölgede bulunmuştu.

Para, sigorta firması kanalı ile yollanmıştı.

Polisten ses çıkmaz ise, size de malesef bu yöntemi öneririm. O zaman polisten bir şekilde ses çıkıyor.

Çok geçmiş olsun.
    Lenova X220 - Apple Iphone 5 - TOSHİBA SATELLİTTE PRO C650-109 Samsung Galaxy SFord Focus III 2013 Style 1.6 TDCI -115 hpVW Golf 1.6 TDI 2011 Trendline 3.000km kullanıldıVW Golf 1.6 TDI 2012 Trendline 17.000km kullanıldıAstra sedan Enjoy 1.3 cdti 2012 22.000km kullanıldıAstra hb essentia 1.3 cdti 2008 75.000 km kullanıldıVW Jetta midline 1.9 tdi 2007 32.000 km kullanıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Geçmiş olsun umarım en kısa sürede araç bulunur.

kaskolar böyle bir durumda ödeme yapmiyorlar miymiş?

bildiğim kadarıyla arabanın çalınması durumunda kasko şirketine arabanın iki anahtarının ibraz edilmesi gerekiyo. aksi takdirde kaskodan hiçbir hak talep edemiyorsunuz.

arkadaşa da çok geçmiş olsun...

• Dolap kilitli değilse mevzu belli de, dolap kilitliyse şayet; ya şifresini birisi gördü, yada günah almayalım ama onların hepsini açabilen master key denilen anahtarlarlar salon personelinde mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: zarx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salih

2006 yılında Ramazan ayında babamlar feshaneye gitmişti.feshanenin kalabalığını bilirsiniz.o kalabalıkta babamin cebinden anahtarı çekiyorlar ve arabayı çalıyorlar.herkes kasko ödeme yapmaz diyordu ama fazlasıyla ödeme yaptı.arabayı aldığımızda 52 bin tlydi.54 bin tl ödeme aldık kaskodan.yani kasko varsa bı araştırın derim.

olayı yanlış anlama senin babandan anahtarı çalmışlar o durumda ödeme yaparlar ama sen gidip anahtarını kendi elinle bırakırsan ne yazıkki ödeme yapmıyor tecrübeyle sabittir

iyide olayın adı aynı ÇALINTI.. ne şartla olursa olsun çalınmış

kendi elinle anahtarı verince o kapsama dahil olmuyor ama kanun değiştiyse bilmiyorum

kanun falan değişmedi hala o şekilde en azından benim bildiğim axa, anadolu da bu şekilde hiçbir şekilde bir hak iddia edemiyorsunuz...

• Aklıma Cem Yılmaz'ın unutulmaz filmi HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK filmi geldi. Cem Yılmaz vale taklidi yaparak bir müşterinin Z4 ünü çalıyordu, Z3 de olabilir. Gerçi sonra ondan da çalıyorlardı.

Ancak sonunda araç bulunuyordu, umarım seninki de bulunur kardeş.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.