Şimdi Ara

lütfen herkes okusun !!! ÇALINTI BMW Z4 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsam

olay gerçekten çok ilginç, çok bilinen ve ünlü bir spor salonundaki dolaptan anahtar çalınıyor kilitli dolap açılarak, sonra o anahtarla yine salonun güvenlikli otoparkından el kol sallanarak araç çıkarılıyor.. kasko maalesef yok, geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim.

Belli ki işin işinde bir dolap var. Geçmiş olsun.
  • 1 saatte bulamıyorlarsa artık hiç bulamazlar. bence çoktan çete kurulmuş. 1 saatte çalınan araba nasıl bulunamaz? yerin dibinden gitmiyor sonuçta.
  • Spor Salonu Ne Diyor Bu İşe ?
    Birde O Arabalarda Uydu Takip FDilan yokmuydu yaw ? Yada Daha Yeni Modellerdemi Var ?
  • Kasko var mı ?

Kasko olmasa spor salonun sorumlu olması gerekmiyor mu ?

Bmw'lerde uydu takip var diye biliyorum ?

Geçmiş olsun.
  • bu tarafa uğrarsa yıkatır teslim ederim, geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun, İnsanların yıllar boyu emek edip edindiği malı böyle bir kaç dakikada sahip olan aşağılık insanlara ağır cezalar verilmediği sürece Malesef bu hırsızlığın önü alınamaz. Keseceksin bu adilerin sağ kolunu bak bakalım hırsızlık kalıyor mu.

Umarım aracınız en kısa zamanda bulunur.
  • Kim aldiysa ciksin ortaya ugrasdirmayin adami
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsam

arkadaşlar merhaba,

22 kasım akşamı istanbul/akatlar'daki bir spor salonunun garajından "34 Z 6897" plakalı koyu gri 2003 model BMW Z4 aracımız çalındı. 1 saat içerisinde fark edilip gerekli yerlere haber verilmesine rağmen halen bir sonuç alamadık.

bir şekilde gören/duyan arkadaşların iletişime geçmesini diliyorum.

hepinize teşekkürler.

Telsizden anons gectiler, calan adam isini bilio fln espri yaptik hakkini helal et.sigorta verir parani canini sıkma :)
  • pardon kasko dicektim kaskon yokmus uzuldum
  • Kaskon neden yok? Bu ciddi bir sorumsuzluk. Ayrıca polislerin görüntüleri de saklaması enteresan bir bit yeniği vardır. Bi hafta felan geçsin hırsız seni bulup senden para isteyecek ve arabanı sana teslim edecektir. Son günlerde bu tür olaylarla karşılaşmaya başladık umarım seninki de böyle olur yoksa araba pufff
  • kaskon yok ve z4 gibi bir araban var.üzülme bir tane daha z4 alırsın. nolcakki ? ben fiorino arabama kasko yapmadım die kendime kızdım sen o arabayı bulamazsan kendine ne yaparsın bilmem
  • geçmiş olsun inşallah bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnrkn.1994

Spor Salonu Ne Diyor Bu İşe ?
    Birde O Arabalarda Uydu Takip FDilan yokmuydu yaw ? Yada Daha Yeni Modellerdemi Var ?

http://forum.donanimhaber.com/m_46302509/tm.htm var ama TR de çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Kasko var mı ?

Geçmiş olsun.

Türkiyede kullanılmıyor eski modellerin uydusu sanırım. Zaten olsa bile BMW pek yanaşmıyor bu işe. Almanyadaki amcamın BMW M5'i çalınmıştı. Aracı Rusyada uydudan yakalamalarına rağmen polise bildirmediler. Sigortalı araç olduğu için sigorta şirketi yeni bir BMW satın almak zorunda kaldı. Kısacası çalınan her sigortalı araba BMW için yeni bir araç satışı demek oluyor.
  • gecmis olsun kasko niye yok?bu arada kasko olsa bile ödeme yapilmazdi bu farkli bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Kasko var mı ?

Geçmiş olsun.

Türkiyede kullanılmıyor eski modellerin uydusu sanırım. Zaten olsa bile BMW pek yanaşmıyor bu işe. Almanyadaki amcamın BMW M5'i çalınmıştı. Aracı Rusyada uydudan yakalamalarına rağmen polise bildirmediler. Sigortalı araç olduğu için sigorta şirketi yeni bir BMW satın almak zorunda kaldı. Kısacası çalınan her sigortalı araba BMW için yeni bir araç satışı demek oluyor.

BMW Rusya ceo sunun işi diosun yani

ooğw yea men oooğ yeeeaaağ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Kasko var mı ?

Geçmiş olsun.

BMW Rusya ceo sunun işi diosun yani

ooğw yea men oooğ yeeeaaağ

naber polizzz emice

• Bmw otomobilede kasko yaptırmamak ayrı bi sorumsuzluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Bmw otomobilede kasko yaptırmamak ayrı bi sorumsuzluk

üstelik z4
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.