Şimdi Ara

Lütfen Dikkat Çok Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karacahill arkadaşın açtığı konu.donanım kısmına çok kişi takıldığı için buraya da açtım lütfen yardımcı olalım.
    konunun adresi:http://forum.donanimhaber.com/m_12362792/mpage_1/key_//tm.htm#12362792
    bilhassa istanbuldaki arkadaşlar lütfen yardımınızı esirgemeyin.

"Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Jinekolojik onkoloji servisinde Yatmakta olan Eşim için 0 RH + Taze kana ihtiyaç vardır, yardımsever arkadaşların el uzatmaları rica olunur.

İlgilenenlerin 0535 343 68 65 Nolu telefondan Selçuk Yaşacan'la irtibata geçmeleri veya PM den irtibat kurabileceğim bir telefon vermelerini rica ederim.

Kan ihtiyacı bu akşamlık karşılanmıştır fakat Trombosit denen maddenin eksikliğinden dolayı iç kanama olmaktadır, tedavi süresince düzenli olarak bu maddenin verilmesi gerekmektedir, LÜTFEN YARDIMINIZI ESİRGEMEYİNİZ "

Karacahill arkadaşın açtığı konu.donanım kısmına çok kişi takıldığı için buraya da açtım lütfen yardımcı olalım.
    konunun adresi: bilhassa istanbuldaki arkadaşlar lütfen yardımınızı esirgemeyin.
    önemli not:konunun sahibi ben değilim.eşi hasta olan da ben değilim.sadece karacahil arkadaşa yardım etmek için konuyu açtım.

KONUNUN ORJİNALİ İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 17 Şubat 2007; 21:58:27 >

Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz), 2 x 1GB Kingston DUAL DDR2 533 MHz(4 4 4 12), ATI Radeon X1600 512MB,80GB Samsung MP0804H 5400RPM 8MB Cache, 15.4" WXGA "Diamond View", Realtek ALC260 Audio, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11, CardReader SD, MS, MS Pro, MMC - TV OUT + DVI out, Firewire(IEEE 1394), Express Card

• Ne yazıkki çok ender bulunan bir kan grubu.Yardım etmek isterdim.Allah şifa versin...Mümkünse 'up'layın konuyu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 14 Şubat 2007; 3:00:32 >

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

Ne yazıkki çok ender bulunan bir kan grubu.Yardım etmek isterdim.Allah şifa versin...Mümkünse 'up'layın konuyu arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: chapkkin

Ne yazıkki çok ender bulunan bir kan grubu.Yardım etmek isterdim.Allah şifa versin...Mümkünse 'up'layın konuyu arkadaşlar

Çok ender rastlanan kan grubu 0 RH (+) değil, 0 RH (-) dir.
    Kan grubum tutuyor ama maalesef Eskişehir'deyim.Yoksa seve seve saat kaç olursa olsun verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Şubat 2007; 4:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

+1 LÜTFEN UP YAPIN MOD ARKADAŞLAR.
    Allah şifa versin
    quote:

Allah şifa versin...Mümkünse 'up'layın konuyu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sayko35

+1 LÜTFEN UP YAPIN MOD ARKADAŞLAR.
    Allah şifa versin
    quote:

Allah şifa versin...Mümkünse 'up'layın konuyu arkadaşlar

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun ben vermek isterim ama 45 kilo problemine takılıyorum kusura bakma

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

geçmiş olsun ben vermek isterim ama 45 kilo problemine takılıyorum kusura bakma

Alıntıları Göster
    denizlideyim gerçi ama olsun,up yapalım da herkes görsün

Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5 , Sony NWZ-S616F
    Şuan kullandığım DAP=Ipod Touch 3G 32gb + SENNHEISER CX 500
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

denizlideyim gerçi ama olsun,up yapalım da herkes görsün

Alıntıları Göster
    Üst konu olursa daha iyi olur çünkü Trombosit bende verdim bilirim uzun süreçli bir tedavi

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Üst konu olursa daha iyi olur çünkü Trombosit bende verdim bilirim uzun süreçli bir tedavi

Alıntıları Göster
    MOD ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONU ÜST KONU OLSUN

Orijinalden alıntı: aktas

MOD ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONU ÜST KONU OLSUN

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
    UP

Orijinalden alıntı: Ozgyur

geçmiş olsun
    UP

Alıntıları Göster
    Babam 0+RH ama bn A+ yım ve Izmıredeyım ıstanbuldan tanıdıklarıma soruyorum sımdı

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Babam 0+RH ama bn A+ yım ve Izmıredeyım ıstanbuldan tanıdıklarıma soruyorum sımdı

Alıntıları Göster
    up.
    Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz), 2 x 1GB Kingston DUAL DDR2 533 MHz(4 4 4 12), ATI Radeon X1600 512MB,80GB Samsung MP0804H 5400RPM 8MB Cache, 15.4" WXGA "Diamond View", Realtek ALC260 Audio, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11, CardReader SD, MS, MS Pro, MMC - TV OUT + DVI out, Firewire(IEEE 1394), Express Card
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

up.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun...umarım eksiksiz bulunur :( a rh +

Orijinalden alıntı: sierra

Alıntıları Göster
    Allah acil şifalar versin...

Orijinalden alıntı: sierra

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun benimde kan grubu a+ maalesef

Orijinalden alıntı: sys_tweaker

Çok geçmiş olsun benimde kan grubu a+ maalesef

Alıntıları Göster
    arkadaşım geçmiş olsun...maalesef istanbul da yaşamıyorum. kan grubum tutuyor oysa....

neyse up yapalım hiç bir şey olmazsa.....

Orijinalden alıntı: buffalo

arkadaşım geçmiş olsun...maalesef istanbul da yaşamıyorum. kan grubum tutuyor oysa....

neyse up yapalım hiç bir şey olmazsa.....

Alıntıları Göster
    Hocam pm attım

2014 F30 3.20 ied

i7 4790k / Asus Maximus VII Formula / Kingston HyperX Beats 8x2GB 2400MHZ / Sapphire R9 280X Dual-X OC / Seasonic x-850 PSU / Corsair Air 540 / Viewsonic VX2363S mhl-w
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

Hocam pm attım

Alıntıları Göster
    eşine çok acil şifalar diliyorum geçmiş olsun inşallah aranan kan hemen bulunur.
  • arkadaşlar ben konuyu açan kişiyi tanımıyorum.sadece konu çok seyrek bir yere açılmış daha kalabalık olan bir yere de ben açayım dedim.konuyla ilgilenen yardım etmek isteyen arkadaşlar verilen telefon numarasından ihtiyacı olan kişiye ulaşabilirler.ben ankaradayım ulaşamıyorum.ayrıca her türlü yardımda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPANDER

eşine çok acil şifalar diliyorum geçmiş olsun inşallah aranan kan hemen bulunur.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş

"Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saslaner

geçmiş olsun kardeş

Alıntıları Göster
    Niye üst konu olmuyor.
    "şunu bilin ki prensim, kabaran okyanusların atlantis'i ve onun görkemli kentlerini yutmasından sonra dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başlamıştı. aryas'ın oğullarının doğduğu bu çağda, dünya üzerindeki imparatorluklar ve uygarlıklar, gökteki yıldızların mavi parıltıları kadar dağınık fakat belirgindi. işte bu sıralarda Kimmeryalı Conan geldi. çelik bilekli elinden kılıcını hiç bırakmayan bu karasaçlı, şahin gözlü yiğit tüm imparatorlukları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.."
    ....... bir nemedya efsanesinden...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.