Şimdi Ara

LÜTFEN ÇOK ACİL EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı PC görmüyor güncelleme yüklediğimde ekran kararıyor ve öyle kalıyor format atarak düzeliyor ancak kablo ekran kartına bağlı ne yapmam lazım?

• Ekran kartinin driverini sil kompile tekrardan kur.guncelle...

İlk yuklemede sorun olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

Ekran kartinin driverini sil kompile tekrardan kur.guncelle...

İlk yuklemede sorun olmustur.

Yaptım hocam onuda silip yüklüyorum zaten ekrar kararıyor dediğim gibi aygıt yöneticisinde onboard kart gözüküyor ancak monitör kablosu ekran kartına bağlı
  • Onboard takili olmiyan kablo Nasil oluyorda calisiyor. Bende anlamadim.

• quote:

Onboard takili olmiyan kablo Nasil oluyorda calisiyor. Bende anlamadim.

Şuan bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor ekran kartım. Sürücü güncelleştir dediğimde Sürücü bu platform için öngörülmemiş. diyor
  • Hocam ekran kartini yeni mi aldin. Yoksa kullandigin ekran karti mi

Yeniyse belki uyumsuz olabilir.

• quote:

Hocam ekran kartini yeni mi aldin. Yoksa kullandigin ekran karti mi

Yeniyse belki uyumsuz olabilir.

Yok hocam kullanıyordum bir gün ekran karardı gelmedi ondan sonra uğraşıyorum böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: trknasln

Hocam öncelikle cihaz masaüstü mü notebook mu. Belirtirseniz sevinirim.

Masaüstü hocam

• quote:

Öncelikle cihazına baştan format at sonrasında hazır driver paketleri var. Driver Pack Solution gibi bunlarla driverlarını yükle. En sona ekran kartını bırak. Ekran kartının driverını güncelle. Problem çözülecektir. Daha önce böyle bir sorunla bende karşılaştım. Bu şekilde çözdüm. Umarım işine yarar.

Dediğim gibi hocam yaptım öylede ekran kararıyor bidaha gelmiyor donuyor pc resle anca düzeliyor yada başlangıçta windowstan sonra kararıyor ozamanda format gerekiyor

• quote:

Başka bi çözüm yolu bilmiyorum hocam. Ben bu şekilde çözmüştüm.

Teşekkürler hocam,ekran kartı bozuk olsa görüntü onun üstünden geliyor bide arada görüyor bilgisayar kartı anlamadım bir türlü
  • quote:

Chipset yongasında da sıkıntı olabilir. Farklı bir anakart üzerinde cihazı deneme şansınız var mı?

Malesef hocam

• quote:

Bu işten anlayan güvenilir birine giderseniz bence problem çözülecektir.

Teşekkürler hocam :)
  • Driver yüklediğinde sıkıntı başlıyorsa ekran kartında sorun vardır %99 garantisi varsa gönder yoksa ve eskiyse tamiri için harcayacağın yol + servis parasının üstüne biraz daha koyup sağlam 2.el alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Driver yüklediğinde sıkıntı başlıyorsa ekran kartında sorun vardır %99 garantisi varsa gönder yoksa ve eskiyse tamiri için harcayacağın yol + servis parasının üstüne biraz daha koyup sağlam 2.el alabilirsin.

Garantisi bitti zaten hd6670 öyle 4 senedir kullanıyorum :D yeni almayı düşünüyordum zaten öyle yapıyim teşekkürler abi
  • Öncelikle Temiz bir kurulum ve orjinal sürücülere seçerek kurulumu tamamlaman lazım, ekstra driver kurulumu yapan programları tercih etmemen sorunun tam olarak nereden kaynaklandığının sonucunu daha iyi vermektedir. İkinci olasılık Ekran kartının chip'nden kaynaklı olabilir, değer bir ekran kartı kullanıyorsanız, ortalama 70-80 dolar civarı bir maaliyet çıkabilir. Servisimizde bir çok cihazda bu tarz işlemlerde başarılı sonuçlar alınmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VBlg

Öncelikle Temiz bir kurulum ve orjinal sürücülere seçerek kurulumu tamamlaman lazım, ekstra driver kurulumu yapan programları tercih etmemen sorunun tam olarak nereden kaynaklandığının sonucunu daha iyi vermektedir. İkinci olasılık Ekran kartının chip'nden kaynaklı olabilir, değer bir ekran kartı kullanıyorsanız, ortalama 70-80 dolar civarı bir maaliyet çıkabilir. Servisimizde bir çok cihazda bu tarz işlemlerde başarılı sonuçlar alınmıştır..

Yaptım hocam hepsini, 4 sene önce 160 civarına almıştım değmez tamir parası teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.