Şimdi Ara

lütfen biri acil cevap yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki görmüşsünüzdür 2. el oto bölününde ilanımıda paylaşmıştım 2006 passat 1.6 fsi trendline otomu satışa çıkarmıştım. aracımın 14300 tl kredi borcu vardı bu şekilde satıcam aracı şimdi bi teklif geldi 2001 vectra 1.6 elegance lpgli 133000 kmde değişensiz sadece bagaj kapağı güneş yanığından boyanmış bi araç+ 14300 kredi borcu şeklinde. Şimdi sorum daha doğrusu sorularım ; bu araç nasıldır kmsi fazla mıdır piyasası nedir bu aracın kronik sorunları varmıdır? gibi ( ekstra yorumlar çok değerlidr benim için) Ben arabayı 33500 civarına almıştım şu an piyasası nedir sizce benim aracımda değişen boya yok lastikler akü yeni ve bakımları tam vw servisinde yapılış durumda. ve son soru sizce karlı mı zarar mı ederim yoksa tam ederindemidir alışveriiş?
    not: acil olma nedeni yarın sabah cevabımı bekliyor arkadaş
    cevaplar için saolun arkadaşlar
    not:henüz aramadım araç sahibini bi cevap lütfen

• piyasasını bilemiyorum ama km si fazla değil.
  • hocam sizin araç 33-35binn civarı. 2001 vectrada nerden baksan 17-20bin arası ki 20bin tavan fiyat. boyası da var diyorsunuz. adam kazançlı çıkıyor
  • 3-4 bin lira zarar edersiniz gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

piyasasını bilemiyorum ama km si fazla değil.

2001 model araba kaç el değiştirmiştir, kaç galerici gezmiştir, kaç kez km'siyle oynanmıştır bilinmez.
  • vectranın edeceği 15 lira, 14 de borç 29 a satmış olursunuz. git galericiye ver daha iyi.
  • yapmayın yav:S araba 1 aydır satışta ben 19000 hadi bilemedin 18500 tl istiyorum + 14300 tabi ama gitmiyor bide vw çabuk satılır derler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masty45

yapmayın yav:S araba 1 aydır satışta ben 19000 hadi bilemedin 18500 tl istiyorum + 14300 tabi ama gitmiyor bide vw çabuk satılır derler

bulunduğunuz ile bağlı. bir de üste nakit her şeyi açık açık ihtiyacınız olduğunu anlamışlarsa ki anlamışlar pusuya yatmışlardır. ayrıca piyasa bozuk bekleyin
    araba şuan bankanın mı üzerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 28 Eylül 2012; 13:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

yapmayın yav:S araba 1 aydır satışta ben 19000 hadi bilemedin 18500 tl istiyorum + 14300 tabi ama gitmiyor bide vw çabuk satılır derler

bulunduğunuz ile bağlı. bir de üste nakit her şeyi açık açık ihtiyacınız olduğunu anlamışlarsa ki anlamışlar pusuya yatmışlardır. ayrıca piyasa bozuk bekleyin
    araba şuan bankanın mı üzerine?

yok eşimin üzerine araba vdf finanstan rehinli çok yakıyo diye değiştiricem aslında vectrayı sanki kolay satarım diye acaba demiştim:S olmadı kredi çekip rehini kaldırıp öyle satıcaz artık. 0 araç için takasa verdik 28 verdiler birtek toyota 29500 dedi. valla napsam bilmiyorum öyle bi mecburiyetimiz yok aslında ama gezmek istiyoruz muğladayız çevre güzel ama izmire gidip geliyrum ( gezmiyorum orda babamın dizel aracıını alıp otoparka bırakıyorum araımı) 150 tl yakıyordu zamdan önce:S

• çok yakıyor diye satacaksınız, ama satıştan oluşan zararınız acaba yakıttan elde edeceğiniz kara denk olacak mı?
  • işte sorun da o zararda etmek istemediğimden sorayım dedim. sahibindende 200000km deki vectra 18000 bende en az buna satarım aracı demiştim aralığa kadarda 3 taksit var 958*3=2874 tl taksit normalde en az 600 tl benzin masrafım var benim 1800 de o 5400 tl toplamda bu araç tüplü dedim 600e 3 ay çıkarırım demiştim 4800de cebime kalır ama hesabım yanlış galiba:S
  • vectradan vazgeçin. passatın ölüsü para eder yahu. mecburiyetinizde yokmuş. 200bin km resmen kumar oynuyorsunuz. muğlada pek lüks araba yok 34bin eder aracınız yem olmayın
  • saolun cevaplar için bende zaten 0 araç almak istiyorumbenim aracı takasta düşük saydıkları için böyle bişey yapayım demiştim. o zaman kredi çekip rehini kaldırayım nakit satayım aracımı. tekarar teşekkürler cevaplar için
  • quote:

gerçek değerini yazarsanız çabuk satılır yoksa vw yada başkası farketmez ilanlara bakıyorsun 2005-2006 model ederi 30-32 olması gereken passata 40.000 istiyorlar el insaf yahu yine 2010 model passat Tredline 1.6 MPI fiyatlarına baktım 45-47- hatta 50 yazan bile var üstelik km leri 40-50-60 binlerde bu arabayada 38 den bir kuruş fazla para verilmez zaten kasko değeride 33-35 civarı adam sıfırını 42 ye almış 50 ye satıyor resmen enayi avı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 28 Eylül 2012; 14:52:32 >
  • quote:

arabana lpg taktır.
    yavaş yavaş borcunu öde.
    boş boş işlerle uğraşıp kazıklanma.
    Tank gibi passatına bin,macera arama.
    nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

quote:

gerçek değerini yazarsanız çabuk satılır yoksa vw yada başkası farketmez ilanlara bakıyorsun 2005-2006 model ederi 30-32 olması gereken passata 40.000 istiyorlar el insaf yahu yine 2010 model passat Tredline 1.6 MPI fiyatlarına baktım 45-47- hatta 50 yazan bile var üstelik km leri 40-50-60 binlerde bu arabayada 38 den bir kuruş fazla para verilmez zaten kasko değeride 33-35 civarı adam sıfırını 42 ye almış 50 ye satıyor resmen enayi avı

hocam fiyatım adam gibi merak etmeyin 33000 istiyorum 33500 aldım kasko değeride 30000 bakımları tam boyasız kazasız lastikleri aküsü yeni sanırım 33000 çok para olmasa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arabana lpg taktır.
    yavaş yavaş borcunu öde.
    boş boş işlerle uğraşıp kazıklanma.
    Tank gibi passatına bin,macera arama.
    nokta.

lpg ile olcak gibi değil hocam ben şehir içi yoğunluklu kullanıyorum aracımı ve inanılmaz yakıyor araç lpg de %33 tasarruf yapıyormuş benim araca %50 den aşağısı kesmez:D dediğim gibi aslında otomatik yaris falan alıcaktım 0 km takasta aracıma 29500 verdiler o bakımdan satıp daha az kredi çekmek istedim krediyi yoksa arabamdan çok memnunum param olsa 1.6 dizelini alırdım
  • hocam paranız bol galiba? tasarruf diyorsunuz kred çekip borcu kapatayım diyorsunuz. 14bin çekseniz nerden baksan 3-4bin zarar. ee? takasa girsen daha mantıklı. bin gitsin 5lira fazla veer benzine yahu. böyle daha çok zarar
  • küçük hesaplar için başkasının eskisini alıp riske girdiğine değmez. LPG oluyorsa taktır, %40 farkeder. %50 de farketmeyiversin öyle bir oran yok zaten. basmazsan yakmaz. 10lt yakar gezersin.

vectra kaç yakacak sanıyorsun ki.

bin kendi aracına bence.
  • Vectra ya hiç bulaşma hele Vectra B ise arkana bakmadan kaç heleki Takas işine hiç girme. Bence aracının fiyatını biraz kır ve sat eline geçen paraya göre git 0 bir araç al iyi bir araba olmasa bile 0 dizel bir araba al derim.

11 yaşındaki arabadan hayır gelmez heleki Opelin o yaştaki arabas sırf başını ağrıtır. Bende var çok memnunum falan filan yazanlar gelecek onlara inanma.

Bende 2003 Astra var değişmediğim yeri kalmadı, neredeyse sıfırladık arabayı anasını satayım hala masraf istiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.