Şimdi Ara

lütfen beni iyi bir fifacı yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta fifa 14 aldım ps3 ile oynuyorum lakin problemlerim var.

+şutlarım çok kötü.forumda arkadaşın biri sol analogu aşağı çekip vur yazmıştı, online maç öncesi antrenmanında yapıyorum gayet güzel vuruyorum ama maçta yapınca direk kalecinin üzerine.sadece aşırtma ve boş kale yakalarsam atıyorum.

+rakibin kornerlerinde kafaya çıkamıyorum.x ile karşılamaya çalışıyorum, arka arkaya basıyorum ama rakip arkamda bile olsa vuruyor genelde, başka bir yol var mı ?

+oyuncularım seri değil.mesela ibrahimovic ile kafaya çıkıyorum arkamda fellaini var, ibo topu indirdi kendine fellaini de düştü ama ibo arkasını dönene kadar fellaini kalkıp topu kaptı.bu yüzden pas bile yapamıyorum, pas bekleyen oyuncu pas yavaşsa iki saat bekliyor ya da pası hızlı atayım derken güç barını doldurana kadar rakip topu kapıyor.

+orta açamıyorum, yuvarlağa bas çek yapsam bile sabri gibi en arkaya açıyorum, yumuşak ve merkezdeki adama açmak istiyorum.

+gole giden adamı indiremiyorum.kaysam bile adam tanrı modunu açmış gibi gidiyor.ama mesela ceza sahası içinde kaymayı denedim bugün adamın ayağına sürttüm sadece adam oynamadı bile ama hakem penaltı verdi deli oldum.

+hakem bazen avantaja bırakmıyor ve deli oluyorum.mesela benim savunmaya geçmişken top rakip en yakın oyuncuma 2-3m uzaktayken ofsayt çalıyor, benim kontra atak kayboluyor.bu heralde oyunun özelliği ama söyleyeyim dedim.aynı şekilde sekince sürtünmeye maruz kalmayan toplar reklam panosuna çarpınca birden durmasına da deli oluyorum.

şimdilik böyle, aslında şut olayını çözsem çok sıkıntı yok da diğerleri de akıcılık için önemli.şimdiden teşekkürler.

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    hocam tam şut çekerken analoğu istediğin yöne kaydırınca topda o tarafa gidiyor ilk aldığımda bende zorlandım ama biraz daha pratik den sonra alışıyosun mesela ben ilk 20 maçta filan hiç şut çekemiyodum sonradan alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilbood

hocam tam şut çekerken analoğu istediğin yöne kaydırınca topda o tarafa gidiyor ilk aldığımda bende zorlandım ama biraz daha pratik den sonra alışıyosun mesela ben ilk 20 maçta filan hiç şut çekemiyodum sonradan alıştım

şutu sertleştirmek istiyorum o nasıl oluyor, güç barını yeterince doldursam bile yavaş gidiyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

şutu sertleştirmek istiyorum o nasıl oluyor, güç barını yeterince doldursam bile yavaş gidiyor sanki

özür dilerim hocam bende fifa 13 var ama fifa 14 ün demosunu oynadım o yüzden orada yardım edemeyeceğim
  • 1-ceza sahası içinde plase kullan , sağ sol farketmez genelde. 45 derece açıyı ver yapıştır plaseyi..

2-analogunu rakibin orta açtıgı yone dogru gotur ki adamın onune geçmeye çalışsın rakibin..

3-fellanihi dedigin adamın tek özelliği kafa zaten :)
    Ayrıca bence oviç hava toplarında rezalet hiç denemiyorum bile artık..

4-hocam koştur koştur gidip sonra en köşeden hızla koşarken orta açarsanız pek bişey beklemeyin. Orta açarken (skills hareketiyle) yani L2 ye basarak az bi yavaşlayın. Ceza sahasından da çok uzaklaşmadan açın ortayı . Ben arda turan gibi sıfıra inip l2 ile orta açıyorum bi deneyin belki sizdede olur :(

- gole giden adamı yuvalağa basılı tutarak yani şut tuşuna basılı tutarak çekebilirsin.ayrıca ultimate oynuyorsun sanırım orda sabri bile kral

-avantaj olayına bşey yapamazsın.

-şut içinde yani ben aşağı çekerek gayet çılgın goller atıyorum , açıyı yakalamak önemli lakin alışırsın elbet, analogla oynamıyorsan zaten boşa çabalama hiç bi zaman iyi oynayamazsın

Çok uzun oldu işim yoktu yazdım bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

R1 yapıp plase yapıyosundur veya l1 ile aşırtma ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

1-ceza sahası içinde plase kullan , sağ sol farketmez genelde. 45 derece açıyı ver yapıştır plaseyi..

2-analogunu rakibin orta açtıgı yone dogru gotur ki adamın onune geçmeye çalışsın rakibin..

3-fellanihi dedigin adamın tek özelliği kafa zaten :)
    Ayrıca bence oviç hava toplarında rezalet hiç denemiyorum bile artık..

4-hocam koştur koştur gidip sonra en köşeden hızla koşarken orta açarsanız pek bişey beklemeyin. Orta açarken (skills hareketiyle) yani L2 ye basarak az bi yavaşlayın. Ceza sahasından da çok uzaklaşmadan açın ortayı . Ben arda turan gibi sıfıra inip l2 ile orta açıyorum bi deneyin belki sizdede olur :(

- gole giden adamı yuvalağa basılı tutarak yani şut tuşuna basılı tutarak çekebilirsin.ayrıca ultimate oynuyorsun sanırım orda sabri bile kral

-avantaj olayına bşey yapamazsın.

-şut içinde yani ben aşağı çekerek gayet çılgın goller atıyorum , açıyı yakalamak önemli lakin alışırsın elbet, analogla oynamıyorsan zaten boşa çabalama hiç bi zaman iyi oynayamazsın

Çok uzun oldu işim yoktu yazdım bol şans

plase dediğin şut+r1 mi ?

fellaini-ibo olayını bir daha anlatayım, kaleden şişirdim topu ibo kendine indirirken fellaini yere düştü, sonra ibo kaleye yüzümü döneyim derken fellaini kalkıp topu kaptı.yani benim oyuncular sanki bitse de gitsek gibi oynuyor, rakipler de 90+3te yüklenen takım gibi üst tempoda oynuyor.

bu koşarken açma olayı yüzünden yapamıyorum demek, dediğini denicem.

çekme kare değil mi, o şekilde de penaltı yaptım da ordan biliyorum analogla oynuyorum da işte pesten sonra çok ayrıntılı geldi zamanla alışırım heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    onlar tamam, mesela ceza sahası dışından füze yollamak istiyorum, şuta abanmak dışında ek bir tuş kullanmam gerekiyor mu
  • Sen artik iyi bir fifacisin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosver bu oyunu. ben ataga cikarken ceza sahasi yayinda tam sut cekecekken mac bitti.sildim gitti. lanet oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

bosver bu oyunu. ben ataga cikarken ceza sahasi yayinda tam sut cekecekken mac bitti.sildim gitti. lanet oyunu

Maç 1-1 90 + da rakip korner kullandı kaleciside gelmişti kornerden gelen topu kaptım vurdum gelişine top kaleye girerken ceza sahasının orda maçı bitirdi hakem kolu fırlatacaktım neredeyse...
  • saçmalıkları var ama pesten iyi bence, pes13ten bahsediyorum.

ben de şu hakemin avantajı oynatmama olayına takıldım iyice, rakip ofsayta yakalanırken top bana geçmiş oluyor aha diyorum kontra yakalıcaz hakem çat ofsayt çalıyor.halbuki ne top rakipte, ne benim adamım tehlikede.
  • eyv troll abi
  • komik sey seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifaboy kullanıcısına yanıt
    orta işini l2 ile çözdüm

• geçmiş olsun,Allah başka dert vermesin ...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franklin18 -- 19 Haziran 2014; 10:01:33 >
  • @NECO ksk teşekkürler, umarım.

@Franklin18 büyük insanların büyük dertleri olur hocam, biz bebeyiz tek derdimiz bunlar, bağışlayın
  • quote:

@NECO ksk teşekkürler, umarım.

@Franklin18 büyük insanların büyük dertleri olur hocam, biz bebeyiz tek derdimiz bunlar, bağışlayın

umarım beni yanlış anlamamışsınızdır,fifa'cılar ve pes'ciler hep atışırlar,bende bir pes sever olarak ufaktan bir gönderme yaptım,maksat biraz yüzümüz gülsün
  • NECO ksk kullanıcısına yanıt
    hocam fifada şut çekemiyorum diye konu açmışım ne kadar ciddi olabilirim ki yanlış anlamadım da garibime gitti iki tane allah uçak kazası vermesin kardeş mesajı gelince, hayır konu dışı özelde olsa neyse de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.