Şimdi Ara

lütfen başlığı silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eşim kpss mağduru olduğu için, yeniden sınava çalışması gerekecek ve bize acil bulaşık makinesi lazım. atanıp başka yere gidebilir diye ertelemiştik ve 1 yıl sonra en iyisini almayı düşünüyorduk ama vakit kazanması için acil almaya karar verdim. geçen gün biraz baktık, vestel bayisinde whirlpool vardı bi tane normal fiyatı 1150 tl ama 990 tl 12 taksit verecekti. şimdi onu almayı düşünüyorum. özellikleri tam istediğimiz gibiydi. üst raf yüksekliği iyiydi, yarım yük vardı, raflardaki tabaklıklar katlanıyordu, en çok beğendiğimiz özelliği de bulaşıkların kabasını almadan yıkayabilmesiydi. öğütücülü filtresi varmış ,parça algıladığı zaman öğütüyormuş hemen ve 6. his özelliği de kiri çıkarıncaya kadar yıkamasıymış. eşimde çok beğendi onu. ama anlayan biri tavsiyede bulunursa daha iyi olur. çünkü birkaç kişi öğütme sisteminin tutmadığını söylemişti.
    900-1200 tl arası tavsiyelere açığım. sorun çıkarmayan f/p iyi ürüne ihtiyacımız var. çünkü sorun çıkarıp servise bir kaç gün bile gitmesi bizim için kayıp. bosch sms58m88eu başlığınıda okudum. o makinede içime sindi ama içinin fotoğraflarını bulamadım. tavsiye edeceğiniz ürünlerin iç resimlerini koyabilirseniz çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navek -- 18 Eylül 2010; 15:05:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem yaptım inceleyiniz lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Konu açın
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.