Şimdi Ara

Lütfen bakın lolde permaban saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçek hesabımın e-posta adresini , smurf hesabımınkine taşıdım. yani bir e-postada 2 hesap olmuş oldu. Dün smurf hesabım perma ban yedi. aynı e-postada oldukları için diğer hesabımda yedi perma ban Varmı bunun çözümü ticket attım inanırlarmı ? Ayrılma yok normal hesabımda. Hatta şimdiye kadar 1 kere banlandım.ama smurfta 6-7 kez banlanmıştım oldukça fazlaydı. Eğer hesabım açılmazsa 1.5 yıllık emeğim gider en çok ona üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsdesF -- 27 Ekim 2013; 14:39:25 >

• Bence hesabı açarsalar ikiside açıldığı için yapmazlar geçmiş olsun milletten iyi bi hesap koparabilirsin
  • O değilde niye ikisini de aynı e-postaya taşıdın onu merak ettim? Ayrıca düzeltirler bence ticket ile.
  • 6-7 kere banlanan insanın hesabını bi zahmet açmasınlar geri.
  • Umarım düzeltilir.
  • Galdaş biz ne bilek sen türünün tek örneğisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

6-7 kere banlanan insanın hesabını bi zahmet açmasınlar geri.

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL en uyuz olduğunuz tipler
    10 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 mail adresiyle 2 hesap mı? bence senin yanlışın var aynı ip adresinden 2 hesap kullanıp göze batmayı başabilirsen normaldir, 6-7 ban nedir

-ama eğer 1 mail adresiyle 2 hesap alınabiliyosa, riotın daha çok yol alması lazım
  • 2 yıldan fazladır oynuyorum 1 kez bile ban yemedim nasıl beceriyorsunuz bunu anlamış değilim
  • Arkadaşlar fark ettiyseniz smurf hesabım perma ban yedi dedim. normal hesabımda 1 kere 1 günlük ban yedim sadece o kadar. ayrıca riot durumu düzeltti. nasıl becerdim bende bilmiyorum. mafya graves olaylarında taşımıştım tek bir e-postaya.
  • sen haketmişsin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

2 yıldan fazladır oynuyorum 1 kez bile ban yemedim nasıl beceriyorsunuz bunu anlamış değilim

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptın da o kadar ban yedin merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

6-7 kere banlanan insanın hesabını bi zahmet açmasınlar geri.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Arkadaşlar fark ettiyseniz smurf hesabım perma ban yedi dedim. normal hesabımda 1 kere 1 günlük ban yedim sadece o kadar. ayrıca riot durumu düzeltti. nasıl becerdim bende bilmiyorum. mafya graves olaylarında taşımıştım tek bir e-postaya.

Kendini uyanık zannetme vol.1123124314
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Arkadaşlar fark ettiyseniz smurf hesabım perma ban yedi dedim. normal hesabımda 1 kere 1 günlük ban yedim sadece o kadar. ayrıca riot durumu düzeltti. nasıl becerdim bende bilmiyorum. mafya graves olaylarında taşımıştım tek bir e-postaya.

Kendini uyanık zannetme vol.1123124314

• adam almamış, eposta adresini değiştirmiş,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım açmazlar 2 hesabıda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.