Şimdi Ara

Lütfen bakın. Huawei P7 Alıyorum. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde g2 var verip huawei p7 almayı planlıyorum. fakat beni düşündüren hususlar var. Lakin babamda p6 var donma kasma yapıyor bazen tarayıcısı ve yavas takılarak gelıyor gibi acaba p7de de bu sorun var mı menu gecıslerı fln p6 yenı surumle bırlıkte bıraz sıkıntılı sankı p7 de de var mı bu sorun lutfen benı aydınlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

elimde g2 var verip huawei p7 almayı planlıyorum. fakat beni düşündüren hususlar var. Lakin babamda p6 var donma kasma yapıyor bazen tarayıcısı ve yavas takılarak gelıyor gibi acaba p7de de bu sorun var mı menu gecıslerı fln p6 yenı surumle bırlıkte bıraz sıkıntılı sankı p7 de de var mı bu sorun lutfen benı aydınlatın.

Hocam merhaba,

Yaklaşık 8 aydır P7 kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir donma, kasma problemiyle vs. karşılaşmadım.
    Şarjım bitmediği sürece telefonu kapatmadım diyebilirim. Belki ben şanslıyım bilmiyorum ama performansından çok memnunum.

Benim tek sıkıntım kılıfsız ve biraz da dikkatsiz kullandığım için arka kamerası çizildi. Normalde çok iyi olan fotoğraf çekim performansı
    biraz düştü. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.