Hangi coin olursa olsun ve ne kadar kazanıp kaybederseniz kaybedin asla paranızı tek coine tek seferde yatırmayın sizin o coine sazan gibi atlayacağınızı biliyorlar bekliyorlar ve çakıyorlar aşağı. Paranızı 4 e bölün ve her birine karakter yaratın mesela 1. hızılı 2. korkak 3. uzun vade 4. kenarda garanti bu şekilde her zaman kazanırsınız önemli olan da her zaman kazanmak ve kar realizasyonu yapmak. |
Luna'da(coin) bir gecede parayı nasıl sıfırladığımı anlatıyorum (4. sayfa)

-
-
Benden tavsiye bu kripto olaylarından uzak durun. Olay iyicene kumara bağladı kazansanızda kaybetsenizde bu bağımlılığa yakalanırsanız ilerde başınız ağrır. Zar atmadan bile beter millet bunun başında saatlerce bekliyor.
-
Bu şekilde para kazanılıyor mu 3 kez kazanıp bir STOP da hepsi gidecek.. Elimde 20k TL var bu şekilde ilerlersem kazanç olur mu?
-
Vay be red, geçmiş olsun. Ben de yeni girdim çıksam mı acaba hiç heyecan yapmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasayı cözene kadar at hesaba 100 lira onunla devam et
Kendini bir dene
Mutlaka sansda yaninda olacak ama
Örnegin ben bu parayi 3 katlamistim ayni lunadan ama saniyeler icinde zarara girdim
Sans olacak aga
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mutlaka kazanirsin hocam
Panik yapma psikilojini iyi yönet
%2 benim stop seviyem ama bunu stop emirle yapmiyorum mesela
Elimle ekran basinda bekleyerek yapiyorum
Ha bazen dik bir selale dususu oluyor o zaman %2 gecebiliyor
Ama cogu zamanda bir iğne sizin stopu patlatır sonra tekrar yükselir bosuna stop olursunuz
Yani tamamen kendine ait bir strateji bul ve asla taviz verme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o intihar eden işte.
İddaya devam ediyorum ben:)
Aynısını bende yaşadım, kenarda işime yaramayan bir para vardı ama arabayı değiştirirdim yani, şuan ki arabayı satıp daha yeni model alırım dediğim parayı 1 gecede erittim luna da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 dolardan aldım 400 dolar aldım düşmez dedik stop koymadık alışkanlık yok ne yaparsın 50 cent itti 250 daha attım sıfırlandı oradan aslınd short açsaydım zenginmişim
22 dolardan vipte long açatırdılar lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Mayıs 2022; 7:43:59 > -
5-6 ay önce 6 bin tl ile sıfr meraktan girdiğim coin maceramda şuan anlık olarak coinin tekindeyim ve değeri 600 tl. şu durumda bozdurmak istemiyorum. çünkü bozarsam zarar ederim. bekleyeceğim acelem yok. coine girdiğimden beri hırs yaptım kendimce. ya paramı çıkartıp zarar etmeden coinden elimi eteğimi çekicem ya da sıfırlayacam lanet olsun diyecem. 6 bin ile girdiğim zamanlar coinlerin tepelerde olduğu zamanlardı. yani her giren(salak değilse) kar ediyordu. bir ara 11 bin tl olduğum zamanlar oldu. şeytan dürtmedi değil. altın hesabımdaki parayı basayım dedim. ama yapmadım. çünkü aklı başında biri aç gözlülüğüne yenilerek birikimini ne olduğu belli olmayan bir sisteme yatırmaz. bildiğin kumar çünkü.
geçen haftalarda sakaryanın hendek ilçesinde bir eleman kredi çekip bu işe girmiş. coinler dip yapınca bunalıma girdi ve intihar etti. bu intihar örnekleri çok böyle.
bunu okuyan arkadaşlara özetle şunu diyorum ki: ülkemizde yatırım yapılacak çok alan var. gidin altın alın atın kenarı ya da en kötü camsil stoklayın. 2 sene sonra yüksek fiyattan satarsınız ama ne olduğu belli olmayan coinlere paranızı kaptırmayın.
saygılarımla
-
1.758.700 TL - 0,43 kuruş = :(
Ne diyelim geçmiş olsun, umarım telafi şansı olur.
-
bende de bir tavsiye o zaman, üstte ki kişiyi dinlemeyin
-
Çünkü k geçmiş olsun kardeşim.hakkaten üzüldüm.sana ekran kartı takibi konusundan kesin nazar değdi 😊quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Mutlaka kazanirsin hocam
Panik yapma psikilojini iyi yönet
%2 benim stop seviyem ama bunu stop emirle yapmiyorum mesela
Elimle ekran basinda bekleyerek yapiyorum
Ha bazen dik bir selale dususu oluyor o zaman %2 gecebiliyor
Ama cogu zamanda bir iğne sizin stopu patlatır sonra tekrar yükselir bosuna stop olursunuz
Yani tamamen kendine ait bir strateji bul ve asla taviz verme
Geçmiş olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
103.200 tl kaybetmiş arkadaş hesapladım
-
Kriptoya güven kalmadı güvenip alanda 1000 kere düşünsün 1 kere hareket etsin
Kardeşim bana sormadan girmiş 40 bin onun arkadaşı da ona bakıp girmiş 100 bin uçtu
-
illa yazan olmuştur ama yine de yazmak istedim. bir oyuncu olarak kart alıp mining yapmasa bile bu işlerde bulunan ve haliyle ekran kartları fiyatlarına dolaylı da olsa olumsuz etki yaratan babam olsa evini arabasını kaybetse bi tarafımla gülüyorum. batan sayısının her geçen gün katlanarak artması dileğiyle
-
65 k şu an kaybım pancakeswapta.
-
stablecoinlerle farm yapıyorum şu ana kadar hem doların artışı hem de farm gelirlerimle gayet iyi durumdayım en azından zararım yok kafam rahat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X