Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun adam parasini kaybetmiş hala 50 yaş falan diyorsun. 50 yaş zaten iş işten geçmiş olan yaş 50 yaşimda bu parayi kaybetsem çok fazla umursamam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Luna'da(coin) bir gecede parayı nasıl sıfırladığımı anlatıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam cevabınızı anlamadım babanız mining mi yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yani babam parasını kaybetse bile üzülmem demek istiyorum. miningle herhangi bir şekilde maddi zarara uğrayan her kim varsa onların zararını gördükçe duydukça keyfim yerine geliyor. her geçen gün daha fazla miningçinin zarar etmesi ve ne kazandıysa kaybetmesi dileğiyle
-
0,00010 busd olan dünkü fiyat 0,00018 filan oldu bugün. Sanırım yeni kurbanları trene bindirecekler.
-
Adam zengin, dibine kadar akpyi savunuyor, normal tabi 100 bine büyük para dememesi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0,00022 oldu. koptu gidiyor.
-
-
Kim ne derse desin kumar idda oynuyamlara kimse kumarbaz demesin tek farkı iddada 90 dakikada hersey belli oluyo bunda bi kaç gün içinde çalışmadan kazanılan her para kumardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X