Şimdi Ara

Luna'da(coin) bir gecede parayı nasıl sıfırladığımı anlatıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
8.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun adam parasini kaybetmiş hala 50 yaş falan diyorsun. 50 yaş zaten iş işten geçmiş olan yaş 50 yaşimda bu parayi kaybetsem çok fazla umursamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınızı anlamadım babanız mining mi yapiyor

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Hayır yani babam parasını kaybetse bile üzülmem demek istiyorum. miningle herhangi bir şekilde maddi zarara uğrayan her kim varsa onların zararını gördükçe duydukça keyfim yerine geliyor. her geçen gün daha fazla miningçinin zarar etmesi ve ne kazandıysa kaybetmesi dileğiyle

• 0,00010 busd olan dünkü fiyat 0,00018 filan oldu bugün. Sanırım yeni kurbanları trene bindirecekler.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

Adam zengin, dibine kadar akpyi savunuyor, normal tabi 100 bine büyük para dememesi...

• 0,00022 oldu. koptu gidiyor. Luna'da(coin) bir gecede parayı nasıl sıfırladığımı anlatıyorum 

• Coinburn yapıyor topluluk 90 dolar kazandım bugün missssss

Yinede girmeyin arkadaşlar paranız değerliyse boşverin riske değmez

Ben 11 lerden aldım dün :) benim gibi diplerden alanlar varsa takipte kalsın. Yeni giricekseniz stop koyun patlarsa uğraşmayın derim

Arkadaşlar abd piyasaları açılırsa btc düşüş gelebilir klasik alışıcaz artık ...... sp500 nadaq josnunda ............

Luna'da(coin) bir gecede parayı nasıl sıfırladığımı anlatıyorum

• Kim ne derse desin kumar idda oynuyamlara kimse kumarbaz demesin tek farkı iddada 90 dakikada hersey belli oluyo bunda bi kaç gün içinde çalışmadan kazanılan her para kumardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.