|
Lumia 2 ile akıllı küpe dönemi resmen başladı
Lenovo Ideapad Pro 5 16akp10 83jn003btr R-al 7 350 32 Gb 1 Tb Ssd 8 Gb Rtx5050 16" Dos Fhd Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/lenovo-ideapad-pro-5-16akp10-83jn003btr-r-al-7-350-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx5050-16-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-116923932?magaza=elcatedarik
2 gün önce paylaşıldı
1 Mobil
-
-
Şöyle ürünlerde aylık abonelik görünce dolandırılıyormuş hissiyatı sadece bana geliyor sanırım. Dün hiç aklımıza gelmeyen ürünü bugün ihtiyaç diye satın alıp, üstüne aylık 10 dolar ödemek hiç makul gelmiyor. Üstüne küpe yani, uyku sıcaklık ve döngü takibi yapıyormuş. Bunu yapamayan bir ürün mü var? Kaç kadın küpe ile uyuyor bir de bu tasarımda küpe ile uyuyan kadın/erkek uyku takibini kendi de yapar zira uyuyamaz çünkü o küpe bir yerimize illa batar. Ağırlık vs. olayı çok iyi yapılmış fakat bana göre ölü bir ürün, küpe kadınlarda sürekli olarak değişir. Her kadında 250 dolara değerli maden olmayan bir küpe/mücevher almaz
_____________________________ -
Sınavda kopya çekmeye yaramayacaksa boş bir icat :)
-
"Bi kulağımızın arkası kalmıştı..." dedikleri bu olsa gerek. o da oldu.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şöyle ürünlerde aylık abonelik görünce dolandırılıyormuş hissiyatı sadece bana geliyor sanırım. Dün hiç aklımıza gelmeyen ürünü bugün ihtiyaç diye satın alıp, üstüne aylık 10 dolar ödemek hiç makul gelmiyor. Üstüne küpe yani, uyku sıcaklık ve döngü takibi yapıyormuş. Bunu yapamayan bir ürün mü var? Kaç kadın küpe ile uyuyor bir de bu tasarımda küpe ile uyuyan kadın/erkek uyku takibini kendi de yapar zira uyuyamaz çünkü o küpe bir yerimize illa batar. Ağırlık vs. olayı çok iyi yapılmış fakat bana göre ölü bir ürün, küpe kadınlarda sürekli olarak değişir. Her kadında 250 dolara değerli maden olmayan bir küpe/mücevher almaz |
|
"Bi kulağımızın arkası kalmıştı..." dedikleri bu olsa gerek. o da oldu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler