Şimdi Ara

Luis Suarez Fenerbahçe yolunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liverpool'un yıldız futbolcusu Luis Suarez, Ferit Şahenk'e ait olan Nusret Restorant'ta görüntülendi.

Galatasaray'ın Sneijder transferi sonra gözler Fenerbahçe ve Beşiktaş'a çevrilmişken, büyük balık İstanbul'da sosyetik restoran Nusret'ten çıkışta yakalandı.

Nusret'in sahibi bilindiği üzere Doğuş Holding'in sahibi, Fenerbahçe başkanlığı için defalarca adı geçen Ferit Şahenk.

İşte şimdi, Şahenk'in restoranından Liverpool'un ünlü yıldızı, Bayern Münih'in haftalardır peşinde koştuğu Luis Suarez çıkışta görüntülendi.

Daha önce aynı restoranda Fener'in gol makinesi Moussa Sow da görüntülenmişti. Ardından Fenerbahçe transfer bombasını patlatmış ve futbolcunun transfer ücretini de Ferit Şahenk'in ödediği duyulmuştu.

Şimdi aynı senaryonun Luis Suarez için devrede olduğu, çok kısa süre içinde Luis Suarez'in Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşuluyor.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/01/22/luis-suarez-fenerbahce-yolunda

•  Luis Suarez Fenerbahçe yolunda
  • Bu F.Şahenk den korkulur.

Bu arada Bu adamın N ile bir takıntısı var sanırım.Sahip olduğu firmalar nedense N ile başlıyor.
  • Liverpool'un elindeki tek iş yapan adam, Suarez'i almak sıkar biraz. Bonservisinden haberi yok herhalde bu haberi yapanların.
  • iniestadır o iniesta
  • Türkiye ligi ile pek ilgilenmiyorum fakat bildiğim kadarıyla Luis Suarez liverpoolun en gözde oyuncusu,kolay kolay vereceklerini sanmıyorum nitekim zaten takım batmakta onuda verirlerse birşey kalmıyor geriye en azından sezon sonuna kadar tutarlar diye düşünüyorum,verseler dahi baya yüksek rakamlar isteyeceklerdir.Bu sebepten bana biraz zor bir transfer gibi geliyor fakat alabilirseniz helal olsun ne diyeyim, çok beğendiğim enfes bir oyuncu kendisi.
  • İhtimali bile heyecanlandırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    13 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelirse kendımı 3 ay banlıyorum.

Gelmez.
  • Kalsın böyle ırkçı adam eksik olsun takımımdan.
  • Geçen gün aklıma geldi bu haber falan yokken gittim istatistiklerine baktımda adam Liverpoolu sırtlamış götürüyo haberi yapanlar biraz insaf etsin nasıl alalım suarezi.
    Öyle bi transfer medyamız varki yabancı bir futbolcu Türkiye'de yemek yese veya tatile antalyaya falan gelse direk transfer ediyor bizim kulüpler
  • Suarez keske gelse.

Ingiltereye alisamadim diyordu halen daha.

Bonservisi yanliz 30 M Eurolardan baslar benden soylemesi.

Fakat bir cok klup tavirlari yuzunden transfer etmek istemeyebilir. Cok sevilen bir futbolcu degil.

Irkciliktan baya bi ceza almisti, ayrica Burak Yilmaz'in bir ust modeli kendisini atmakta.

Fakat insan sorar neden TUrkiye ye geldi bu adam diye?

Enteresan gelismeler olabilir beyler.
  • xaviyi alın en iyisi. şöyle 80 90m euroya gelir heralde? hem yaşıda tutuyor fenere.
  • tamam da İngiltere de devre arası tatili falan yok. Adam ne diyecek hadi hanım bu pazartesi bir İstanbula gidip balık mı yiyelim. Neden burada acaba.

http://skorer.milliyet.com.tr/suarez-den-kafa-karistiran-ziyaret/galatasaray/galeridetay/1658796/default.htm
  • Atılır da bu kadar atılmaz. Liverpool'da şu an iş yapan bir iki oyuncudan biri. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna aday olan takımların bile bu adamı transfer etmesi kolay değil.
  • Suarez istanbulu ancak burdan görür.

İstanbul'un 360 derece Sanal tur | Sanal Gezinti Sitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

xaviyi alın en iyisi. şöyle 80 90m euroya gelir heralde? hem yaşıda tutuyor fenere.

Xavi şuan gelse alayınız şortla havaalanına gidersiniz görmeye. Fener cimbom demeden.

Ayrıca sow,stoch,krasic falan hep 35 yaşında geldi bize de biz mahkeme kararıyla küçülttük adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Suarez istanbulu ancak burdan görür.

link çalışmıyor linki düzelt bari biz de bakalım
  • Hayatımda havaalanına futbolcu için gitmedim bu adam gelirse işi gücü bırakır giderim.

Bu adam Sow ile herhalde 40 - 45 gol fln atar. 4-4-2 yi oturtur ise sağda Kuyt solda belhanda ortada meirelles topal durdulumaz herhalde takım.

Açıkcası banada hadi 2 günlüğüne bir istanbula gidelim, istanbula gitmişkende en ünlü yeri boğazda bir restoranda yemek yerine etilerin ortasındaki nusr-et'e gidelim demeleri ilginç geliyor.

Heveslenmiyorum olursa yakarım bu gezegeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Suarez istanbulu ancak burdan görür.

link çalışmıyor linki düzelt bari biz de bakalım

Boşver hocam linkede yazık Suarezede
  • Hadi canım oradan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.