Şimdi Ara

Lugano'dan büyük fedakarlık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saha içindeki hırsıyla, tekmeye kafa sokan yapısıyla Fenerbahçe taraftarının gözbebeği o...Dünya Kupası’nda Sarı-Lacivert yürekleri Uruguay taraftarı yapacak kadar özel... Afrika’dan ülkesine ‘dünya dördüncüsü’ apoletiyle döndü, ancak hakkında çıkan haberler, Fenerbahçeliler’in keyfini kaçıracak türdendi. Sözleşmesindeki “3.5 milyon Euro getirirse serbest kalır” maddesini kullanacağı, Fenerbahçe’ye geri dönmeyeceği iddia edildi, Sarı-Lacivertli taraftarlar üzüldü. Ancak Fenerbahçe’nin 2 hazırlık maçında yediği 7 golle de ‘alternatifsiz’ olduğu gözler önüne serilen Diego Lugano, öyle bir hareket yaptı ki, hem teknik ekibin hem de taraftarın kalbini bir kez daha fethetti.

Lugano'dan büyük fedakarlık!

ŞAMPİYONLUK AŞKINA

Dünya Kupası sonrası Fenerbahçe yönetiminin 2 Ağustos’a kadar izin verdiği ‘Tota’ lakaplı yıldızın, önceki gün teknik direktör Aykut Kocaman’la bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Bu görüşmede Kocaman’a yeni görevinde başarı dileyen Lugano, “Geçen sezon son maçta kaçan şampiyonluk hala sinirlerimi bozuyor. Yeni sezonda böyle bir ihtimale bile izin vermemeliyiz. Hem yönetime, hem taraftara hem de size şampiyonluk armağan etmek için geçen yıldan çok daha iyi olmamız gerekiyor. Bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Tatilimi kısa keseceğim. Young Boys’la oynanacak ilk maçtan bir gün önce (27 Temmuz) İstanbul’da olacağım” ifadelerini kullandı.

• LUGANO
  • arkayı sekizleyin geliyorum demiş :)
  • stock ta tatilini bir hafta erken bitirip kampa katılmıştı...

dün aykut hoca YB maçı ile ilgili lugano büyük olasılıkla ilk maçta olmayacak demişti... umarım denildiği gib gelir ve takımdaki yerini alır...
  • Bütün sezon neredeyse bütün maçlarda oynayıp,bunun üstüne Dünya Kupası'nda yarı final oynayıp kendisine verilen iznin 1 haftasından vazgeçmesi..Fenerbahçe'nin son birkaç senedeki en iyi transferi Lugano'dur,kim ne derse desin.
  • Adam bu kadar maçı kaldırabilecek mi acaba sezon ortasında pili bitecek diye korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Adam bu kadar maçı kaldırabilecek mi acaba sezon ortasında pili bitecek diye korkuyorum.

Cesur yürek bir şey olmaz ona
  • quote:

Adam bu kadar maçı kaldırabilecek mi acaba sezon ortasında pili bitecek diye korkuyorum.

günde 3 maça çıkar o canavar dozer daha ne diyim
  • quote:

Maçlardan sonra enerjimi boşaltmak için kiks boks yapıyorum demişti.
  • O kadar para versinler ben tatil bile yapmam...Sonuçta futbol oynuyoruz, iş bile sayılmaz
  • Helal Olsun
  • Helal
  • Guiza gibi istekli olmasa da istekli işte
  • haber yalan gibi ama lugno gibi futbolcuların takımımda olmasını isterim.aldığı paranın hakkını veriyor adam.
  • demin Aykut Hoca ,Lugano ilk mac yok dedi
    oynar oynamaz ama kesin 2.maça yetisiyor dedi gelişi
  • Luuuuugaaaaanoooooooooooooooooo
  • Bence dinlense sezon için daha yararlı olur. Çok yoruldu bu sene ve Fenerbahçe' nin çok önemli bir maçı da yok...
  • Bu adamdaki hırs, vücutta yorgunluk bırakmaz
  • Bir de yönetim Lugano'ya iyi bir partner bulsa çok iyi olur. Bilica ile bu iş yürümez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.