Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

LUCIFERIAN banlandımı ? profilini gönderirmisiniz.(Adminler duyun sesimizi))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri profil linkini atabilirmi takip edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RancWood -- 25 Haziran 2012; 21:20:38 >

• up
  • adaletsizliğe karşı gelen yokmu?
  • Bend merak ettim. İnş sınırsız banlanmıştır herif sövdü okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

Bend merak ettim. İnş sınırsız banlanmıştır herif sövdü okadar

4 GÜN YEMİŞ EVET YANLIŞ DUYMADIN BİR İNSANIN ANNESİNE KÜFÜR ETMEK 4 GÜN vay be dh bunuda gördük. Ben bu konuyu herkes görene kadar up'lucam.Yazıklar olsun Adminler size yazıklar olsun..

• iyi sövdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

iyi sövdü

Etrafımda o kadar telefon numarası var. Benimde sinirimi bozana ana bacı indireyim içimi rahatlatayım.4 Gün girmesem ne olurki ? Başlayım ben böyle işe..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onaylanmasını bekleyen cezası vardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Onaylanmasını bekleyen cezası vardır belki

Zannetmiyorum.Dh Adminlerine sevgiler..Ben ne adamlar biliyorum niye konuları siliyolar dendiğinde hesabı komple kapatılan :) geçiniz bu işleri
  • yanlışlıkla müzik-film konusu açana 15 gün , ana bacıya küfredene pkk sepmatizanlığı yapana 4 gün. DH ye hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Typov

yanlışlıkla müzik-film konusu açana 15 gün , ana bacıya küfredene pkk sepmatizanlığı yapana 4 gün. DH ye hoşgeldiniz

Sonunda anlatmak istediğimi anlayan bir üye. Hoşgeldin kardeşim buyur geç yanımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancWood

quote:

Orijinalden alıntı: Typov

yanlışlıkla müzik-film konusu açana 15 gün , ana bacıya küfredene pkk sepmatizanlığı yapana 4 gün. DH ye hoşgeldiniz

Sonunda anlatmak istediğimi anlayan bir üye. Hoşgeldin kardeşim buyur geç yanımıza

ben bunu yıllardır anlatmaya çalışıyorum ama anlayan yok çok abuk subuk kuralları olan bir forumdayız. saçma sapan kurallar var ve yıllardır da değiştirilmiyor.

basit bir müzik konusu açılıyor. hatta bazen müizk konusu bile olmuyor ama içinde müzik oluyor 30 sn içerisinde kapanıyor konu ve üye 15 gün ceza alıyor. Geçen veledin teki 3 sf konu olucak şekilde kerhane macerası falan anlattı küfürlü müfürlü 4 gün ceza yedi..

tekrardan DH burası alıştık artık.

• YA SEV YA TERKET

• Al işte ana bacı küfür eden 4 gün yer suçsuz olan 7 gün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.