Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni çok sardı bu dizi tabii daha ilk bölümler ilerleyen zamanlarda daha iyiye gider bence çünkü dc luciferi harcamak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Beyler durun hemen vurmayın
    fakat ben bu lucifer olayını bizim bildiğimiz yani okuyup duyduğumuz şeytan zannediyordum. Meğerse burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla Dc evreninde bir süperkahraman gibi birşey. Biraz araştırayım. Her 2 türlüde bu bölümde gelişen olaylar çok kötüydü. Dizinin kendine has olan çekiciliğini yerle bir etti. Tabancayla yaralamak nedir abi yıktı geçti karizmayı olmadı.

o konuda bende seninle aynı fikirdeyim ya şeytan aşık olunca güçleri ona işlemiyor ya da ne biliyim kız çok mu iyi bilinmez.

• vurmayın diyip öldürmüşsün sende

• Dizinin vermek istediği mesaj, eğer çok güzel olursanız, şeytan bile sizi etkileyemez mi? İşin şakası bir yana, umarım bu olayı güzel bir şekilde bağlarlar. Ayrıca, ana konuya ihtiyaçları var. Her bölüm cinayet çözerlerse, uzun ömürlü bir dizi olmaz. İyi oyunculukla bile bu iş olmaz.
  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt

aşık olması falan farketmez Presence'den(yani Tanrı'dan) sonraki en güçlü karakter Dc'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

aşık olması falan farketmez Presence'den(yani Tanrı'dan) sonraki en güçlü karakter Dc'de.

aklıma onun gelmesinin nedeni genelde klişedir hatta hancock filminde öyleydi ya adamla kadın beraber yaşarsa güçleri falan gidiyor genel hikaye bu
  • Polis first of the fallen'in ruhuna girdigi bir kisi arkadaslar, Tanri'nin melegi yollayip geri cagirmak istemesi de cehennemin kontrolunu first of the fallendan alip Lucifer'e verebilmek icin, boylece cehennemde taht kavgasi olacak ve fotf'in ilahi dunyada hukumran olmasinin onune gececekler. Fotf da Lucifere asik olan kadina sahip ki lucifer dunyadan ayrilmasin. Hatta bu askini succucbuslardan saglatiyor bile olabilir. At fava bekle

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    En mantıklı cevap bu bence de.Fakat yine de Lucifer'a gücünün yetmesi bana biraz saçma geliyor.

• Şu an 2. bölümün yarısındayım. Gitmiyor dizi. Yorumlara bakayım dedim çoğunlukla beğenilmiş. Bana yavan geliyor dizi nedense. Ama şimdilik izlemeye devam edeceğim ilerde sarar belki.
  • 3 bölüm izledim şu dedektif kızın hala adamın lucifer olduğuna inanmaması artık sinir bozuyor.
  • Ya lucifer so cool hocam ya

• Lucifer'in DC deki yerine şöyle bir göz attım özet okudum kısacası DC'deki haliyle bu dizide ki hali arasında dağlar kadar fark var güçleri bakımından.

Ciddi ciddi Lucifer'ı polisiye dizisine soktular yahu yardımcı olarak
  • aynı seviyede gidiyor dizi, güzeldi yine. bu karakterler ile hiç bir zaman vasat duruma düşmez bu dizi, her türlü ortalamanın üstünde gider. çizgiromanla karşılaştırmak çok saçma geliyor bana, sonuçta her şeyi bırakıp dünyada bar açan bir lucifer'den bahsediyoruz (çizgiromanı okumadım, orada böyle bir durum yoktur heralde)

vurulma olayı dedektifle alakalı değil gibi gözüküyor. (tabi öyle bir imaj vermeye çalışıyorda olabilirler, belki de sadece dedektif tarafında hasar alabiliyor) biraz daha bu konuya yoğunlaşsalar senaryoda güzel bir kıvama gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Şubat 2016; 3:18:29 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çizgi Romanda da bar açıyor.

• Dizinin hakkını veremediklerini düşünüyorum . DC evreninin en güçlü karakterlerindne birisi olan LUcy i polis danışmanı yaptılar mermiyle hasar görüyor

Bir numaralı düşmanı haftaya hediye yolluyor buna Düşmana bak hele

• 1x6 - Güzel bir bölümdü yine. Ana konu pek yavaş işleniyor olsa bile dizi sıkmıyor açıkçası.

Kanatları çalınan Lucifer
  • bence dizi güzel gidiyor chloe'nin eski kocasının oyunculuğunu beğendim bu bölüm tom ellis zaten luciferi benimsedi arabayı sürerken ki hali çok hoşuma gitti valla diziyi sevdim baya
  • Şu karakteri olduğu gibi işlesinler artık bu nedir ya
    bu adamın sınırsız gücü var bu nedir ya adam arabayla adam kovalıyor.

• çok güçsüz gösterdiklerine katılıyorum. ilk bölümler belli değildi ama artık can sıkıyor. şeytanın kanatlarını kim nasıl çalar yahu

1x7

• fragmanda kanatları bulduğunu görüyoruz ama bu işi fazla uzatırlarsa bayar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.