Arkadaşlar forumda konusunu okuduğumdan beri lucid dream üzerinde denemeler yapıyordum ve artık rüyalarımı kontrol edebiliyorum hemde her istediğimde.
Ancak işin kötü tarafı sürekli uyumak istiyorum ve beynime söz geçiremiyorum sürekli yatmak istiyorum. Bugün mesela yaklaşık 12 saat uyudum yeni uyandım yemek yedim ancak şimdi tekrar uyumak istiyorum. Vücudumun her yeri ağrıyor ve inanılmaz bir kırgınlık var vücudumda çok halsiz hissediyorum kendimi.
Nasıl bırakabilirim bunu lütfen ciddi anlamda yardım istiyorum. Uyumamaya çalışayım desem sabahları 6da okula hazırlanmam gerekiyor mecbur erken yatmalıyım.
Tiye almadan gerçek anlamda yardım edebileceklere teşekkürler...
Bende çok uyumak isteyip uyuyamıyorum.
Ben hiç uyanmamak istiyorum ama olmuyor...
Çok güzel şeyler yaratıyorum rüyalarımda.
Arkadaş forumdan yardım istedik her rahatıszlığı olan geldi bu konuya yazdı Offf off tv falan izleyeyim bari olmayacak böyle..
2 gün önce başarmıştım şu olayı pek rüya görmediğimden arada bir rastlayınca geliyo banada. :) Kontrolü kolay ama bırakması harbi zor dersanem olmasa idi sabah kalkmazdım bende.
Nasıl başlaya bilirim?Zaten hayat hep beni itiyor bari rüyalarda buluyum kendimi.Link vardı ama nerden bulucam
sen aslında uyumuyorsun uyanık kalıp rüyana hükmettiğini sanıyorsun ama uyumadığın için uykunu alamayıp uykuya dalmak istiyorsun bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: PowerOn
sen aslında uyumuyorsun uyanık kalıp rüyana hükmettiğini sanıyorsun ama uyumadığın için uykunu alamayıp uykuya dalmak istiyorsun bu kadar basit
Hadi ya bunu bilmiyodum bak.
Peki nasıl normal uyuyabilirim her rüya gördüğümde istediğimi yaptırabiliyorum bunu nasıl bırakabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
quote:
Peki nasıl normal uyuyabilirim her rüya gördüğümde istediğimi yaptırabiliyorum bunu nasıl bırakabilirim?
asıl soru ben nasıl yapabilirim bende burdaki konuya bakarak denedim olmadı sen hangi taktiği denedin de başardın?
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
quote:
Orijinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
quote:
asıl soru ben nasıl yapabilirim bende burdaki konuya bakarak denedim olmadı sen hangi taktiği denedin de başardın?
Saçma gelicek belki ama kendimi yatmadan önce şartlandırıyordum. İstediğim zaman rüya göremiyorum ama gün içinde atıyorum 3 kere uyuyorsam 2sinde rüya görüyorumdur. Rüya olduğunu fark ediyorum, hoşuma gitmeyen bi şey olursa, değiştirmek istediğim bir şey varsa onu fark edip istediğim şekilde yön veriyorum.
Rüya görürken fark etmeye çalış. Mesela çok korktuğun bir şeyi görüyorsan onun üzerine git sonra fark edeceksin zaten ben böyle yapıyorum
Yalnız ben artık sıkıldım çok berbat bi şey bence denemeyin ciddi anlamda hayattan koparsınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme