Şimdi Ara

lucian kimin düşmanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 kere mezara diyor: yorick
    login ekranında lantern var: thresh

• Yorick anlaşma yapıp lucianın biriciğinin ruhunu teslim ediyor threshe, bilindiği gibi ölümden sonraki yaşam gölge adalarda hecarimde gölge adaların koruyucusu lucianın sevdiceğini geri almasının tek yolu onu gölge adalardan kurtarmakta.
    İyi salladım.
    Edit: medit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 22 Ağustos 2013; 10:44:54 >
  • thresh bunun manitayı emikliyor
    bu da eşinin silahınıda alıyor o günden beri 2 silah kullanıyor
    bununla mf nin arasını yaptıkmı tamamdır .
  • Lucian ve karısı karanlık güçlerle savaşıyor(ölülermi ruhlarmı pek hatırlamıyorum) , bizim threshte ruh toplayıcısı malum , lucian ve karısı threshle karşılaşıyor , thresh lucian ın karısını öldürüyor , sonra lucian bunu öldurmek için yemin ediyor lig e giriyor . Lucian da iki silah var , biri diğerinden farklı dikkat ettiysen , biri karısının silahı.

Edit : yanıldığım yerler olabilir aklımda kalanı yazdım k.bakmayın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh Lucian'ın düşmanı işte.Karısının ruhunu çalıp gidiyor.Bu da intikam için karısının silahınıda alıyor lige giriyor.Ruhu geri almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Thresh Lucian'ın düşmanı işte.Karısının ruhunu çalıp gidiyor.Bu da intikam için karısının silahınıda alıyor lige giriyor.Ruhu geri almak için.

Rengar vs Kha'Zix gibi bunlarda da mişşın çıksa ya.Eğlenceli olur.
  • Çıksa güzel olur , rengar da özel item gelişiyodu kha zix te 3.evolve geliyodu falan , belki bunda da başka birşey olur , saldırı gücü artışı falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typhox -- 22 Ağustos 2013; 11:03:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucianın karısı karma bence.
  • Adamın karısının ruhunu almış tresh.
    Tek düşman tresh gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

thresh bunun manitayı emikliyor
    bu da eşinin silahınıda alıyor o günden beri 2 silah kullanıyor
    bununla mf nin arasını yaptıkmı tamamdır .

aşk - ı memnu . avi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Adamın karısının ruhunu almış tresh.
    Tek düşman tresh gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Thresh Lucian'ın düşmanı işte.Karısının ruhunu çalıp gidiyor.Bu da intikam için karısının silahınıda alıyor lige giriyor.Ruhu geri almak için.

Rengar vs Kha'Zix gibi bunlarda da mişşın çıksa ya.Eğlenceli olur.

Aynen gizli pasif vardır büyük ihtimal denemek lazım.
  • Gölge adalardaki herkese düşman.Süprüz yumurtalartı var hatta.Morde'ye zırhı delip içinde ne var falan filan diyor.İnternette var evelyn hecarim thresh ve morde'ye düşman biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Yorick anlaşma yapıp lucianın biriciğinin ruhunu teslim ediyor threshe, bilindiği gibi ölümden sonraki yaşam gölge adalarda hecarimde gölge adaların koruyucusu lucianın sevdiceğini geri almasının tek yolu onu gölge adalardan kurtarmakta.
    İyi salladım.

Adam Riotta çalışıyor beyler
  • Threshin düşmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Yorick anlaşma yapıp lucianın biriciğinin ruhunu teslim ediyor threshe, bilindiği gibi ölümden sonraki yaşam gölge adalarda hecarimde gölge adaların koruyucusu lucianın sevdiceğini geri almasının tek yolu onu gölge adalardan kurtarmakta.
    İyi salladım.

gerçek lore sandım

• Thresh, Hecarim, Mordekaiser
  • Tıreş bunun karısını fenere hapsediyo. Bu Luşın'dan kurtarmaya çalışıyo.
  • Kadim mi kadim bir güçle donatılmış birer yadigâr olan silahlarıyla, Lucian; yaşayan ölülerin yarattığı tehlikenin karşısında duran, yılmaz bir bekçi. Sahip olduğu katı kararlılıktan, arındıran saldırılarıyla yok ettiği, akla hayale sığmaz dehşetler karşısında bile asla taviz vermiyor. Lucian’ın kasvetli bir görevi var: Öte tarafa geçemeden hapis kalmış varlıkların ruhlarını temizlemek; bu talihsiz ruhların arasında, Lucian’ın biricik aşkı da var.
    Lucian ve eşi Senna, tıpkı kullandıkları ikiz silahlar gibi, aynı hamurdan yapılmıştı. Birlikte yıllar boyunca Runterra’yı kötülüklerden arındırarak, karanlığı aydınlattılar ve menfur güçlerin kirlettiği ruhları arındırdılar. Onlar, birer doğruluk ışığıydı. Senna, bu davaya bağlılıktan asla vazgeçmedi; Lucian’ın nezaketi ve sıcaklığı ise kurtardıkları pek çok kişinin yüreğinde yer etti. Bir elmanın iki yarısı olan karı koca, ayrılmaz bir ikiliydi.
    Lucian ve Senna’nın tanık olduğu korkunç şeyler benim diyen savaşçıları bile sarsacak güçte idiyse de, Gölge Adaların yarattığı dehşetin yanında önemsiz kalıyordu. O lanetli bölgenin sakinleri Runeterra’ya yayılmaya başladığında, Lucian ve Senna buldukları yerde onları ortadan kaldırdı. Bu, kasvetli bir işti; ama korkusuz çift, hayatta kalmayı başardı… ruh koleksiyoncusu Thresh’le karşılaşana kadar. Lucian ve Senna daha önce de böylesi korkunç varlıklarla karşılaşmıştı; ama onların hiçbiri, bu kadar sinsi ve acımasız değildi. Korkunç savaş devam ederken, Thresh beklenmedik bir hamle yaptı. Lucian, dehşet içinde yaratığın Senna’yı gafil avlamasına ve ruhunu tutsak almasına tanık oldu. Hiçbir şey biricik eşini geri getiremezdi. Senna yitip gitmişti; Lucian, hayatında ilk kez bir göreve yalnız çıkmak zorundaydı.
    Zincirli Gardiyan, Lucian’ın hayat arkadaşını alarak, Gölge Adaların en tehlikeli düşmanını ortaya çıkarmıştı. Lucian karanlık bir metanete sahip, Runeterra’yı yaşayan ölülerden temizlemek için her şeyi yapacak birine dönüşmüştü. Senna'nın anısına, Lucian eşinin silahını aldı ve görevi tamamlamaya yemin etti. Şimdi iki yadigârı da kullanan Lucian, Gölge Adalar’dan gelen yaşayan ölülerle savaşıyor ve onların ruhlarını temizliyor. Senna'nın ruhunun kaybolduğunu biliyor; ama bir gün eşini huzura kavuşturacağı umuduna sımsıkı sarılıyor.
    "Minnettar olmalısın. Seni yok ederek, ebedi eziyetten kurtarıyorum." – Lucian aslı bu beyler

• quote:

Mordekaiser da bunun düşmanı hatta karşısına gelince senin o zırhını parçalayalımda içinde ne varmış görelim mordekaiser diyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.