Şimdi Ara

Lucescu'dan Beklentileriniz Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin dilinden Lucescu düşmez olmuş, o zaman herkes beklentilerini yazsın.

Ama şunu unutmayın, Lucescu'nun sabit bir sistem ve felsefesi yoktur, elde ki kadrodan ne çıkarsa onu uygular. Yani Galatasaray'a gelince herkes gözünde basan pres yapan rakibi kendi sahasına hapsedip tek kale oynayan bir ekip çıkmasını beklemesin. Bir bakarsın 4 çakılı defans önünde 5 kişi ve kontra futbolu için kendi sahasında bekleyen bir takımda çıkabilir, ya da herkesin Mancini ile önce övüp sonra neden bu taktikle oynuyoruz dediği 3-5-2 tarzı bir kadroda karşımıza çıkabilir.

Şunu da unutmamak lazım, Luce'nin yaptığı her 3 transferden 2si neredeyse ilk sezonlarında beklenilen performansı verememiştir, siz bu kadar sabırsız ve eleştiriye açken Lucescu'ya ne kadar tahammül edebileceksiniz ? Bence asıl soru bu.

• Gelmeyeceğini düşünüyorum dolayısıyla bir beklentim de yok.
  • Lucescu gelince herkes şey sanıyor böyle bütün kulüplere 5-0,4-0 çakacağız ŞL'de çeyrek final banko vs vs.
    Lucescu gelsin başarısız olsun asıl o zaman göreceğim bu taraftarı. Ben de Lucescu'nun gelmesini istiyorum ama TD değişikliği çare olmayabilir.Herkes Mancini'ye yükleniyor ki hatanın %50si onda. Ama unutulmamalıdır ki takımda ruhsuzluk anlaşamamazlık var ki buna TD değişikliği de çare olmayabilir.
  • Gelmeyeceğini düşünüyorum dolayısıyla bir beklentim de yok.
  • Galatasaray'a gelmesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olan defans futbolu değildir, nerde ne oynatacağını bilmemektir. Gidip en uyduruk takıma karşı defans futbolu oynattırmayacaktır öyle umuyorum.

Fatih Terim'i Allah Allah futbolu oynatıyor diye eleştirirlerdi, neden her takıma karşı ofansif çıkıyor diye, Mancinide neredeyse her takıma karşı defans ağırlıklı oynuyor. Önemli olan rakibe göre oynamak.
  • Galatasaray'ı Premier Lig şampiyonu yapması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelirse oyuncularla iyi ilişki kurabilir bize profesyonel birisi lazm değil Türk futbolcular profesyonellikten anlamıyor onları gazlıcak birisi lazm dillerinden anlıcak motive etcek birisi.
  • lucescudan beklentilerimiz 1-0 yapıp takımı kendi sahamızda bekletmesi, özhan başkan ve o zamanki gs taraftarları bu tarzını beğenmediği için luceyi gönderip aynı zamanda seçim vaadi olan ft yi getirdiler.. neyse şaka bi yana ben gelmesini 2 nedenden dolayı istiyorum

1. iade-i itibar yapılsın, şampiyon takımın hocası olarak gönderilmişti.
    2. takımdaki gençleri manciniden daha çok geliştirebileceğini düşünüyorum, mancininin futbolcularla diyolağa girip girmediğine dair şüphelerim var bu şekilde semih koray bruma lucas gibi oyuncuları geliştiremeyiz. bi keresinde bjkli eski futbolcu lucescu ile ilgili bir şeyler söylerken futbolcuların yapması gerekenleri binlerce kere söyleyip kafasına işlediğini söylüyordu bu şekilde 100. yılda başarılı olduklarını falan anlatmıştı. bu şekilde gençlere yön gösterebilir.
  • Lucescu gelirse olacakları yazıyorum.

Gelene geçene 5 atacağız. 102 puanla şampiyon olacağız. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olacağız. TR Kupası'nı oynatmadan bize verecekler. C.Ronaldo, Messi, Bale, Ribery, Robben, Lewandowski, Ibrahimovic gibi yıldızlar bize gelmek için can atacak ama biz almayacağız. Önümüzdeki 10 senede 8 lig şampiyonluğu, 6 CL şampiyonluğu kazanacağız. Hatta Lucescu o kadar etki edecek ki Ergin Ataman basketbol takımının idaresini verecek. Orda da bize Euroleague şampiyonluğunu kazandıracak Lucescu.

Yersen!
  • Bizim takımın hocası profesyonel olmayacak. Eline sopa vericeksin adam edecek. Hep işe yaramıştır
  • Evet şimdi bu soru daha da önem kazanıyor
  • Bu adam gelirse çoğu maçımız alt biter. Başarıya ulaşır ama göze hoş gelen futbol izleyemeyiz. Üstelik yaşı da malum. Sırf bu 2 durumdan dolayı gelmesine mesafeli bakıyorum.
  • Mancini kadar süre verilmeli.Şampiyon ve CLde grupten çıkartması lazım yoksa aynen şuut.
  • Maçları üst bitirmemesini bekleyebiliriz, azcık biz de ekmek yiyek
  • Bizim ligde başarının sırrı istikrar. Yarım sıfır da olsa, kötü oynayarak da olsa galibiyet serisi yakaladığın zaman rakiplerin zaten ya moral olarak çöküyor ya da şike yapıp rezil oluyor. Kötü oynayalım, yarım pozisyondan gol bulup galip gelelim ama sürekli kazanalım.

Lucescu futbolcularıyla sorun yaşamayan bir hoca. Bizim lig için en uygun hoca kendisi. Luce olmazsa Gerets gelsin ki zaten Bülent Tulun Gerets için bastırıyordur.
  • Lucescu gelirse taraftarın gözünü boyaması gerek ilkönce. Bu göz boyama şl'de güçlü takımlardan birini yenmek, derbileri kazanmak, anadolu takımlarına her maçta 3-4-5 atmak gibi. Hatırlarsanız FT geçen sene ceza aldığı zaman Eskişehir maçı 0-0 bitmişti. Kimse FT'ye sayıp sövmedi, herkes olur böyle şöyler bir kere de berabere kalalım moduna girdi. Çünkü FT taraftara başarılı olduğunu göstermişti. Lucescu bu durumda daha dezavantajlı. Çünkü herşeyi 1 sezonda yapması gerek. Gelirse FT geldiği zamandaki gibi bitik FB - BJK olmayacak.
  • En önemlisi yabancı sınırı varken yabancı hocalar bunu kabul edip gelecek mi ? Dünya çapında hoca getirip 5 yabancı oynatabilirsin deyip yedekteki yabancılarda anca ilk 11 deki yabancılarla değiştirilebilir demek çok komik cidden...
  • 4. yıldız başka bir beklentim yok günü kurtarsın yeter ki düşünülen de o sanırım bizim sabırsız taraftarlar varken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.