7 Haziran Pazar gününde başladığımız transfer haberlerinde girdiğimiz ilk haberdi Lucas Neill..
Başarılı savunma oyuncusunun sözleşmesi 1 Temmuz'dan itibaren bitiyor ve oyuncu serbest kalıyordu.
Hem stoper, hem sağ bek, hemde önlibero oynayan tecrübeli oyuncunun iknası biraz uzun sürdü.
İkna etmekte en büyük görev Avustralya milli takımından çok yakın arkadaşı olan Harry Kewell'a düşmüştü. Büyücü'de Neill ile uzun uzun görüşerek onu ikna etmemizdeki en büyük etken oldu. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ında yoğun çabaları sonucunda oyuncu gelmeyi kabul etti.
Kolay değil sonuçta EPL'de yıllarca oynamış, son senesinde kaptanlık yapmış, Avustralya milli takımının kaptanlığı yapan bir oyuncuyu kadronuza katmak için uğraşıyorsunuz.
7 Haziran'da girdiğimiz haberden sonra tam 1 ay geçti. Zaman zaman Neill hakkında bilgilendirme yazıları yazdık sizleri bilgilendirmek amacıyla..
26 Haziran'da transferdeki genel durumu anlatan yazımızda Neill transferinin bittiğini söylemiştik.
Ve kesin olarak anlaşmaya varıldığını 1 Temmuz günü Hoşgeldin Lucas Neill haberiyle açıklamıştık.
Şimdide Lucas Neill'in imza attığını söylüyoruz.
Çok büyük olasılıkla bu transfer bugün,yarın açıklanır.
Eli kulağındadır..
Lucas Neill Galatasaray'da.. Hayırlı uğurlu olsun..
neill in adı medyada cok cıktı at kuyruklu yöneticimiz süper kahramanımız almaz bunu
Bu sefer Puyol veya Abidal bekliyorum onlar da hem stoper hem hem kanat
Umarım alınmaz ben beğenmiyorum...(Oyuncu alınabilir...)
Haldun bu adam medyaya sızdı diye almaz
bu adamın bonservisi elinde..medyaya çıkması çok önemli değil..zaten adam kalmıcak yakında kimseyi alamıcaz medyaya çıktı diye.bi taneside medyay çıksın yaw napalım.
quote:
Orjinalden alıntı: .iLK.
Haldun bu adam medyaya sızdı diye almaz
Neil uçaktayken, Haldun arayıp hemen geri dön senin ismin medyada çıktı olmaz bu transfer diyormuş