Şimdi Ara

LTE / 3G şarj tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eğer bir sorun çıkmazsa 4 ay sonra LTE kullanmaya başlayacağız gibi. merak ettiğim bir konu var arkadaşlar. hepimizi de çok yakından ilgilendiren bir konu bu, pil tüketimi.

    bir videoda LTE'nin %25 oranında daha fazla pil tükettiğini söylemişti bir arkadaş. apple'ın WWDC etkinliklerinde iphone modeli tanıtılırken wifi, 3g, LTE browsing'ler yazar.

    burda 3g ile LTE'yi aynı şekilde yazıyorlar genelde. 10 saate kadar kullanım yazıyorlar mesela 2'si içinde. macrumors, imore gibi sitelerde paylaşılan batarya kullanım oranlarına baktığımda LTE kullananların aşırı bir şarj tüketimi içerisidne olduğunu görmedim.

    şimdi özellikle yurtdışında yaşayan arkadaşlar hem 3g hemde LTE kullananlar pil tüketimi ne düzeyde o konuda paylaşımda bulunabilir mi?

    bir merak ettiğim hususta acaba 3G yerine 4G mi yazacaklar yoksa LTE mi?







  • LTE yazıyo zaten suandada vidafone da ama aktif değil hocam 3gde bile hayvan glbl Şarj gldlyor 4gde dusinemiym

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s tanıtılırken kullanım sürelerinide belirtti apple,lte ve wifi aynı süre deniliyordu . 3g daha düşük kullanim gösteriyordu o zaman ama yurt dışında 4g yi kullananlar a göre 4g daha cok tüketiyor tabi 150mbps hızında yukleme yaparsaniz fazla pil beklememek gerekir.normalde 4g bandları 3g den daha az tüketiyormuş pili.3g yerine cekim e göre, bazen lte bazende 4g yazıyormus.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LTE yazıyor onu biliyorum hocam ben operatör isminin yanında ne yazacak onu demiştim. neyse o çok önemli değil boşta kalabilir mühim olan pil tüketimi.

    açıkcası ego tatmini yapmak için 3G ile 10 saat kullanım aldım diyenleri bir kenara bırakalım. 3G ile 4 maksimum 5 saatlik kullanımlar alabiliyoruz 6/6s gibi cihazlarda. LTE'de de bu süreleri alabilirsek iyi o zaman. açıkcası bant genişliğinin yüksek olmasının bir avantajı olacağını düşünmekteydim ama görünen o ki öyle değil.

    aklımın almadığı konu ise şu. 3G ile 4-5 saatlik kullanımlar alırken LTE ile 3-4 saatlik kullanımlar alırsak gün içerisinde pek tercih edilmez bu. ama yurtdışındaki arkadaşların bu konuda pek şikayetlerinin olmadığını gördüm açıkcası LTE ile daha iyi bir pil tüketimine sahip olacağız diye düşünmeden edemiyorum.
  • Telefonum 6S 4 aydır Londradayım 4G aktif bi şekilde kullanıyorum 3G ile kafa kafaya batarya konusunda hatta daha iyi bile ama kesinlikle 3Gden daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.