Şimdi Ara

LTB(LİTTLEBİG) ÇEŞİTLİ KIYAFETLER(GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4635 -- 5 Kasım 2020; 19:49:28 >

• teşekkürler hocam bide 100tl ye 20tl indirim var birleşiyor mu bilmiyorum LTB20

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu firmadan 12 senedir kot kazak ve tisort cogu kiyafetimi burdan temin ediyorum. fakat son 2 3 senedir kot pantolon kalitesi cok dustu ve cikardiklari modeller artik cins cins tayt gibi pantolonlar. tisortlerine hic bakmayin cekmiyor ama kumaslari iyi degil, kazaklari ve uzun kollu sweatleri guzel. zaten biraktim burdan alisverisi artik. ama kazak ve kot ceketleri hala alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

bu firmadan 12 senedir kot kazak ve tisort cogu kiyafetimi burdan temin ediyorum. fakat son 2 3 senedir kot pantolon kalitesi cok dustu ve cikardiklari modeller artik cins cins tayt gibi pantolonlar. tisortlerine hic bakmayin cekmiyor ama kumaslari iyi degil, kazaklari ve uzun kollu sweatleri guzel. zaten biraktim burdan alisverisi artik. ama kazak ve kot ceketleri hala alinabilir

hangi markayı tavsiye edersiniz

• Wjéasz kullanıcısına yanıt

hangi kiyafet icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde kaç pamuk vb nereden bakacağız? Göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

yüzde kaç pamuk vb nereden bakacağız? Göremedim

Yerli üretim simgesinin üstünde gösteriyo genelde, %100 pamuk tişörtleri tercih edin diğerleri çabuk dağılıyo, kaliteli tişörtleride var yok değil, ama kotlarda eski kalite yok, sweat ler fln eh işte iş görebilir.

Samimi bir arkadaşım bir mağazasında müdürdü personel indirimi ile alıyoduk bazen eşofman altı fln, onun dışında çokta ürününü tercih etmiyorum.

Kot arayan olursa mavi den şaşmayın derim, keza tişörtleride giyilir boyner vs gibi yerlerden kupon vs şeklinde 25 - 30 tl ye tişörtleri alınabiliyo mavininde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kot pantolon ve gömlek icin combolu marka önerisi varmı ?

defacto ve waikiki bayağı düşürdü kaliteyi bi pantolonada 200 bayılmayalım ama ...

• teşekkürler paylaşan arkadaşa gece gece aldık bişeyler

• cbas kullanıcısına yanıt

rica ederim kardeşim güle güle kullan  

• Hayret LGBT diye linç etmemişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.