Şimdi Ara

LPG yi hangi firmadan alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG yi nerden alıyorsunuz? ben PO ve Totalden aldım. Arkadaşın biri Aytemiz in güzel dedi ama her yerde varmı bılmıyorum.

• shellden alıyoruz hocam.gazı yağsız oluyor demişti lpg servisi.o nedenle shell
  • Full ( filtreyi 10 binde değilde 7 binde değiştiriyorum ) biraz yağı fazla....
  • opet
  • lukoil

en ucuz orası 2.31
  • Neresi ucuzsa oradan şu an İstanbulda FULL isimli bir yer var çok ucuz piyasaya göre, oradan almaya gayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 15 Ekim 2011; 17:27:25 >
  • hepsi aynı fark olduğuna inanmıyorum aynı gaz hepsi
    aynı ürün farklı isimlerle piyasada
    ben en ucuzu kimse ondan alıyorum
    genelde de full den çünkü en ucuzu o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıldır şehir içinde Shell'den başka alınmıyor. Şehir dışında PO, Opet, Shell, BP o anda ne çıkarsa karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

2 yıldır şehir içinde Shell'den başka alınmıyor. Şehir dışında PO, Opet, Shell, BP o anda ne çıkarsa karşımıza.

aslında shell kaliteli zaten belli fakar heryerden pahalı

ben genelde evime yakın olduğu için PO ama mümkün olduğu kadar FULL den almaya gayret ediyorum

bu arada

gaz filtresinden haberim yoktu

aracı alalı 10bin km geçti sanırım lpg bakıma gitmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

2 yıldır şehir içinde Shell'den başka alınmıyor. Şehir dışında PO, Opet, Shell, BP o anda ne çıkarsa karşımıza.

ben genelde evime yakın olduğu için PO ama mümkün olduğu kadar FULL den almaya gayret ediyorum

bu arada

Aslında çok fark yok hatta bazı yerlerde ucuz bile. Geçen hafta gaz bitti alalım diye Shell aradık. Benzinde gitmeyelim diye Opet'ten aldık 2.32'ye Opet'ten çıktık Shell varmış yanında hemen fiyata baktım 2.29. Çarşamba günü etlik 1011 kavşağının ordaki Shell istasyonunda 2.20 idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

LPG yi nerden alıyorsunuz? ben PO ve Totalden aldım. Arkadaşın biri Aytemiz in güzel dedi ama her yerde varmı bılmıyorum.

Aytemiz başta Konya olmak üzere çevre illerinde var sanırım. Arabam Diesel. Ama LPG'li olsaydı heralde yine Opet'ten alırdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

bu arada

Aslında çok fark yok hatta bazı yerlerde ucuz bile. Geçen hafta gaz bitti alalım diye Shell aradık. Benzinde gitmeyelim diye Opet'ten aldık 2.32'ye Opet'ten çıktık Shell varmış yanında hemen fiyata baktım 2.29. Çarşamba günü etlik 1011 kavşağının ordaki Shell istasyonunda 2.20 idi.

sanırım o fiyatlar ankara için geçerli burada shell baya bir zamandır 2.40 altına düşmüyor! PO: 2.30 civarı FULL ise 2.22 arası geziniyor

bu arada biraz önce aracıma lpg takan atiker bayii aradım bakım filtre değişimi için 50 tl dedi ayrıca garanti devamı için..

bu arada gaz da yağ olduğunu ilk defa burada duyuyorum lpg gazı yağ ile karışıyor mu ? daha doğrusu bu nasıl bir yağ bizim bildiğimiz yağ mı ?

çünkü özellikle dikkat ediyorum egzostumdan mis gibi buhar çıkıyor hiç yağ kokusu yok benzinde ve lpg de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 15 Ekim 2011; 13:24:12 >

• STAR PET
  • Ben SHELL'in en düşük kalitedeki benzinini, motorinini ve LPG'sini bile her zaman OPET'ten daha yüksek görüyorum İstanbul'da bir çok yerde.
  • Opet-Aygaz
  • Katkılı gazları almanızı kesinlikle tavsiye etmem. İpragaz- Totalgaz ilk iki tercihimdir.
  • Shell autogas alıyorum.
  • opet veya po
  • Hepsini denedim opet yada po dan alıyorum eğer fiyat farkı çok değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiseboy06

Hepsini denedim opet yada po dan alıyorum eğer fiyat farkı çok değilse.

PO yanılmıyorsam zaten Opet'in LPG'sinden satıyor. Aygaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.