Şimdi Ara

lpg tankını değiştirdik eskisinde yarım depo gaz varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lpg tankinin 10 yil olan süresi dolmuştu bizde komple yeni akl karbüratörlü sistem lpg taktirdik. Ama samandira arizali oldugundan gaz bitmeye yakin zannediyorduk. Soktukten sonra usta yarim depo gaz oldugunu soyledi. Eski depoyu aldik ama icindeki gazi nasil degerlendirebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piknik tüpü

Bilgim yok. UP
  • Mutfaktaki ocaga felan baglanmazmi? Bikac kap yemek piserdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alize3700

Lpg tankinin 10 yil olan süresi dolmuştu bizde komple yeni akl karbüratörlü sistem lpg taktirdik. Ama samandira arizali oldugundan gaz bitmeye yakin zannediyorduk. Soktukten sonra usta yarim depo gaz oldugunu soyledi. Eski depoyu aldik ama icindeki gazi nasil degerlendirebiliriz?

Tankı degistirdiginiz yere sorun hocam.

• Kullanamazsiniz dedi , yazik oldu felan diyor. Tanki bile zorla verdi tehlikeliymis veremezmis.

• İcat çıkarmayın, uğraşarak kullanabilirsiniz ama kesinlikle değmez. Tankı ya aldığınız yere yada bir hurdacıya dolu olduğunu söyleyerek verin.

• İcat cikaralim neden cikarmayalim? Arabalara takilan ilk tupler piknik tupu veya ev tupuydu bence bi sekilde kullanilir. Kisa bir baglanti borusu ile bi ocaga baglanmazmi?

• benim arabada şamandıradan gaz kaçırıyordu. usta şamandıra değişecek dedi gazı bitir gel dedi. yenide gaz almmıştım. şamandırası takılı olan başka bir tüpü benim bagaja koydu hortumları bağladı benim tüpteki gazın kendi basıncıyla o tüpe aktardı ama tamamen sıfırlanmadı öyle bişey denenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.