Bildirim
LPG sonrası servislerin araç kabul etmemesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ARACIN NE MARKA ?? -
bakım yapmaz mı?
Parayı veren düdüğü çalar..
YAPIYORLAR...BEN YAPTIRDIM... -
Valla daha hiçbir yetkili servisten öyle bir cevap almadım.
Garanti konusunda belli parçalarda sıkıntı çıkarabilirler ama servise almamak gibi bir hakları yok.
Kaldı ki işini yetkili servislerden daha düzgün yapan özel servisler de mevcut. -
İzmir Mais Renault ve Dacia larda lpg dönüşümü varsa servise sokmuyor -
Başka yetkili servismi yok? O zaman neden LPG' li Dacia satıyor bu Renault?
İstedikten sonra LPG deposunu söker yine sokarlar. -
Kendisinin yapmadığı dönüşüme ne için baksınki -
Bende yapmıyorlar diye biliyordum ama kulaktan doğma diyelim. -
merhabalar;
Bu yetkili servislerin Bir kısmı, bu tip kıllıklar yapıyorlar, bizim lpg kullanıcıları olarak rest çekip özel servislere yönlenmemiz ile buna son vereceklerine inancım var:
ya seve seve kabul edecekler yada s.s. -
benim aracım honda, bazı servisler kendileri takıyor ve garantiyi bozmuyor ancak bakımları orada yapılacakmış :)))
ben taktırdım ancak motor ve elektrik aksamı garanti dışı kaldı dediler fakat servis yine de bakımını yapıyor . malum her bakım 300-400 lira arası kim bu parayı reddeder ki? -
Bende almiyorlar diye biliyordum ama i30 sahibiyim Hyundai ye sordum oyle birsey yok gonul rahatligiyla servisr gelebilirsiniz dediler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X