Şimdi Ara

LPG'Li araca hangi motor modifikasyonları yapılır..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıralı sistem LPG li araca ne gibi motor modifikasyonları yapılabilir? (araç seat Leon Stylance) Açık hava filtresi ve chip tuning uygulaması yapılabilir mi..? Yağılırsa performansa etkisi ne kadar olur..?

• Açık hava filtresi;mümkünse kit olarak takın.performans tipi son susturucu;imkan varsa header egzos.
    Yazılım da değişir heralde ama gerek yok bence.
    Sadece filtre kiti ve egzos işini hayli hayli görür.
  • Lpg li araçta açık hava filtresinin randuman vermeyeceğini duymuştum... Bu sadece karbüratörlü araçlar için mi geçerlidir..?
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Açık hava filtresi;mümkünse kit olarak takın.performans tipi son susturucu;imkan varsa header egzos.
    Yazılım da değişir heralde ama gerek yok bence.
    Sadece filtre kiti ve egzos işini hayli hayli görür.

• quote:

Orjinalden alıntı: İsyanlı Sükût

Lpg li araçta açık hava filtresinin randuman vermeyeceğini duymuştum... Bu sadece karbüratörlü araçlar için mi geçerlidir..?

Evet.Bahettiğin verim almama sorunu karbüratörlü araçlar da oluyordu;doğal olarak eski tip lpg kullanan araçlar diyebiliriz.Sıralı sistem lpg zaten yeni nesil motorlara takılıyor.Yeni motorların çoğu da emiş sistemleri fevkalade güzel çalışıyor;bu yüzden bir sorun olmaz.Ama önerim hâle geçerli;açık hava fltresi düşünüyorsan aracın için filtre kiti varsa onu al.Böylece maksimum soğuk hava çekerek en yüksek verimi sağlarsın.

• TeşekkürLer...
  • egzantrik milini keskinleştirmek nasıl olur?
  • açık hava filtresini tak,, hava alan yerine kilotlu çorap geçir ki tozu toprağı emmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG'li araç için yağ tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E.c.u Şart 30 beygir yükseldiğini duydum ..Ama lpg için geçerlimi bilmiyorum .. :)
  • kapak taşlama
    dereceli egzantrik
    kran,krank mili
    headers
    weber karburator
    ( filtre ) eger araban karburatorlu ise filtre guc kaybı yasatır unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.