Bildirim
LPG'Li araca hangi motor modifikasyonları yapılır..?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Açık hava filtresi;mümkünse kit olarak takın.performans tipi son susturucu;imkan varsa header egzos.
Yazılım da değişir heralde ama gerek yok bence.
Sadece filtre kiti ve egzos işini hayli hayli görür. -
Lpg li araçta açık hava filtresinin randuman vermeyeceğini duymuştum... Bu sadece karbüratörlü araçlar için mi geçerlidir..?
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
Açık hava filtresi;mümkünse kit olarak takın.performans tipi son susturucu;imkan varsa header egzos.
Yazılım da değişir heralde ama gerek yok bence.
Sadece filtre kiti ve egzos işini hayli hayli görür.
-
quote:
Orjinalden alıntı: İsyanlı Sükût
Lpg li araçta açık hava filtresinin randuman vermeyeceğini duymuştum... Bu sadece karbüratörlü araçlar için mi geçerlidir..?
Evet.Bahettiğin verim almama sorunu karbüratörlü araçlar da oluyordu;doğal olarak eski tip lpg kullanan araçlar diyebiliriz.Sıralı sistem lpg zaten yeni nesil motorlara takılıyor.Yeni motorların çoğu da emiş sistemleri fevkalade güzel çalışıyor;bu yüzden bir sorun olmaz.Ama önerim hâle geçerli;açık hava fltresi düşünüyorsan aracın için filtre kiti varsa onu al.Böylece maksimum soğuk hava çekerek en yüksek verimi sağlarsın.
-
TeşekkürLer...
-
egzantrik milini keskinleştirmek nasıl olur? -
açık hava filtresini tak,, hava alan yerine kilotlu çorap geçir ki tozu toprağı emmesin -
E.c.u Şart 30 beygir yükseldiğini duydum ..Ama lpg için geçerlimi bilmiyorum .. :) -
kapak taşlama
dereceli egzantrik
kran,krank mili
headers
weber karburator
( filtre ) eger araban karburatorlu ise filtre guc kaybı yasatır unutma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X