Şimdi Ara

Lpg Ankarada 2.61 olmus!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dun aksam 2.49 du ne ara zam geldi yine hic biyerde de bulamadim zam geldi diye

Allah kahretsin hepsini!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt
    1 günlük Bursa yolculuğu için Ankara'dan geçen pazar günü 2.49'dan aldım , gittiğimde Bursa'da opet'te durdum Lpg orada 2.55 idi.
  • Daha dun 2.38 den aldim...

• Gümüşhanede de böyle, Rafineri çıkışı LPG ye 5-6 kuruş zam yapılmasına rağmen 2,68 olan fiyatlar 2,82 ye (OPET halen 2,85) yükseltildi. Bunun sebebini öğrenmek isteyen hiç kimse yok! Bütün akaryakıt firmalarına soran 1 tane Don Kişot'u ise kimse takmıyor! :(

Görünen o ki bundan sonra yapacakları zamları açıklamayacaklar, gökten ne zaman kazık yağmış da Türk milleti kabul etmemiş? Acı ve tiksindirici bir durum, kabullenemiyorum...
  • son zamdan beri opet 2.70 e satıyor İzmit

• dün gece luk dan mesaj geldi 24 den sonra lpg ye zam var diye ancak kaç kuruş zam geldi belirsiz, sanırım 14 kuruş civarında bir zam yaptılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Daha dun 2.38 den aldim...

nerden aldınız hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes lpg taktırınca arttıracaklar tabi yol değişim artık.
  • Benzine indirim, sonra LPG'ye zam.

Bu zammın gerekçesi ne acaba ?
  • dün shelde 2.57 olan lpg bugun 2.67 olmuş. yazın trabzon-öaçka yolunda alpet 2.95 idi şimdi 3 lirayı çoktan geçmiştir. kışın lpg kesin 3 tl olur. ben 1.6 stiloyu satıp 1.2 panda yada 1.3 sirion alacam artık yapack pek bişey kalmadı. 1.6 lpgye bile binilmez ş.içi 30 krş lpg nedir ya
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Ostim de yeni bir Mogaz açıldı, bağdat caddesinde- uzayçağı caddesi çaprazından.
  • Dua edin eskisehirden almamissiniz. Orada da 2.68. Polatli ile inegol arasi tavan yapiyor meret.

• haidenhain H kullanıcısına yanıt
    Sırf o yüzden arabayı sanayiye götüreceğim. 41 lt depo 34 35 alması gerekirken 26 27 e doluyor. Oda bursadan ankaraya yetmiyor. Mecburen kazık fiyata alıyorum gazı. Salı günü yolculuk var depoyu düzelttireceğim en azından beni ankara içine ucuz gaza götürsün :)
  • Kayseri'de her yer 2.62-2.69 arası iken Milangazdan direk 2.49 a alıyorum. Orası da 2.40 idi ama 1 hafta da zam geldi. Son durumu bilmiyorum suan

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Kayseri'de her yer 2.62-2.69 arası iken Milangazdan direk 2.49 a alıyorum. Orası da 2.40 idi ama 1 hafta da zam geldi. Son durumu bilmiyorum suan

Geçen pazar günü bende 2.49'dan almıştım internete göre fiyatı 2.74 olmuş

K A Y N A K
  • Hocam opette 2.61 zaten ben totalden indirim kartıyla 2.42 falan alıyordum
  • sebebi bu olabilir, 13 kuruş zamdan bahsediliyor

http://www.memurlar.net/haber/402382/
  • üst konudan devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.