Bildirim
LP100 düşünüyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Slash, Jimmy Page tarzı çalmak istiyorsan en uygun markalardan biri _____________________________ insan gerçekten hayret ediyor. -
bende ebony rengi var. benim de bütçem o civardaydı ve şu anda mutluyum gitarımdan.
_____________________________ -
Bütçene göre çok güzel bir gitar . _____________________________ Guitarist , Singer -
Bende de lp100 kullandım. Başlangıç seviyesi için 10 numara gitar. Ne üzer, ne yarı yolda bırakır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Tamamdır. Bu beni çok mutlu etti. Bir de gereksiz ama bir sorum var. Cherry Sunburst renginde humbuckerlar siyah, bence güzel durmuyor. Onları beyaz yapma ihtimalim var mı? _____________________________ -
-
Garanti gider mi?
Bir de sitelerdeki resimlerde gövdede kapak var ama sende yok. Çıkarttın mı yoksa aldığında da öyle miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutpasa04 -- 8 Haziran 2014; 21:32:18 >_____________________________ -
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler