Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , daha önce gitar deneyimim yok.Hobi olarak başlamak istiyorum.Aldıktan sonra bırakırsam da üzülmem.Metal müzik dinliyorum ama pop da severim.Farklı tarzlarda çalmayı isterim.Sadece metal parçalar hedeflemem diye düşünüyorum.Her şey dahil 30-35 bin gibi bütçe(amfi vs) ayıracağım.Çalmasam da bu parayı verdiğim için üzülmem.Önerilrrinizi bekliyorum.İkinci el de alabilirim.İzmirdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Benim tavsiyem İzmir içerisinden ikinci el olarak ekipmanları temin etmeniz olur.

Başlangıç olduğu için sabit köprülü bir gitar almanız gerekiyor.

Metal müzik için köprü manyetiğinin humbucker ya da humcancelling olması gerekli ki dip gürültüsü yapmasın.

Pop için ise çok aşırı bir masrafa gerek yok. Yani almanız gereken en minimal manyetik dizilimi H-S-S (Humbucker-Single-Single) olmalı.

Amfi olarak 15w çok bile. Boston, Stagg vs. clean tonu temiz bir amfi bulursanız; önüne efekt pedalı koyduğunuzda her tonu temiz alırsınız.

Efekt pedalı olarak Digitech Rp-80 (eski) ya da Rp-90 (yeni) alabilirsiniz. Processor olarak geçiyor, çoklu efektler ve amfi modellemeleri var içerisinde.

Sahibinden üzerinden ya da farklı ikinci el sitelerinden gözünüze kestirdiğiniz gitarlar olursa; buradan paylaşın ya da ÖM atarsınız.

25 yıla yakın elektro gitaristim bu arada. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• hocam teşekkürler , gitar marka model öneriniz olur mu?

• Rica ederim hocam.

Bu arada bildirim gelmediği için şimdi gördüm mesajınızı.

Yamaha, Stagg, Sx, Cort, Washburn.

Bu markaların başlangıç ürünleri güzel oluyor. İçlerinde çok iyi olmayan seriler de var ama genellikle bu markaları tavsiye ediyorum başlangıç için.

• teşekkürler başka öneridi olan var mı? esp ltd ec 256 nasıl

• bir de bu var

www.hepsiburada.com
    Schecter Omen Elite-6 Elektro Gitar (Black Cherry Burst) Fiyatı
    https://app.hb.biz/2zSmaJ3hI79z
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Akustik gitar önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.