Şimdi Ara

LOZAN ANTLASMASININ GIZLI MADDELERI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan is yerimde bir cuval tarih bilgisinden yoksul, Ataturk dusmani ile calisiyorum. Hemen her gun bu konu aciliyor. Hic birinin hic bir bilgisi yok buna cok eminim. Her gun Ataturkculuk savasi veriyorum. Surekli niye petrol yok bidi bidi gibi sorular geliyor. Cok arastirdim ama kafam allah bullak. Gercekten lozan antlasmasinin petrol, bogazlar vs gibi bir gizli maddeleri olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lozan antlaşmasının gizli maddeleri var ancak yayınlamak yasak diye biliyorum.Murat bardakçı sansürleyerek bazı bölümlerini yayınlamışmıydı ne.O tarz şeyler hatırlıyorum ama internette dolaşan şeylere itibar etmeyin.

• yok öyle birşey hepsi uydurma . lozanda 12 adayi kaybetmisiz var oda yalan birde en cok guldugum canakkaleyi ingizliere vermisiz ve oraya insaat yapmak yasaklanmis acaba dedim dogrumu simdiye kadar çoktan avm yapilirdi :D

islamcilarin yalan üretmede uzerlerine yok.yalan dolanla milleti galyana getirmek baska birsey değil.

Murat bardakcida dalga geçerek yazmış
    http://m.haberturk.com/yazarlar/murat-bardakci/761647-iste-lozanin-gizli-maddeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander41© -- 3 Temmuz 2015; 4:50:55 >
  • Birisi cehaletle karışık kine kurban gidip birşey uyduruyor
    Diğerleri de paylaşıyor
    Aynı görüşten bu zeki arkadaşlar da hepsini doğru kabul ederek tartışmalarında face onaylı kesin bilgi olarak kullanıyorlar

• Açıkcası Lozan'da incelenebilecek ve eleştirilebilecek maddeler mevcuttur. Bunlar varken neden gizli maddeler yalanını ortaya atmışlar anlamış değilim.
  • Lozanda herhangi bir gizli madde yoktur. Su an lozanin hem orjinali sanirim isvicrede olmali hemde Turkcesi tum maddeleri ile yayinlanmistir.

Gizli madde iddiasinda olan kisiler bunun hakkinda en ufak bir belge sunmamislardir. Avikca iftira ve alcakliktir.

12 ada ise trablusgarp savasi sirasinda savasilmadan Osmanli doneminde terkedilmistir.

Son olarak Lozan anlasmasini satin alip okuyabilirsiniz o insanlar hayatlari boyunca pek birsey okumuyorlar , kaynak diye koyduklari seylero bile genelde okumadiklari icin malesef iftira atiyorlar. Zaten iclerinin curumus oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim arkadaslar. Tarihci degilim tum bilgim lise ve unv.de gordugum tarih derslerden ibaret. Suan okuyarak kendimi gelistirmeye calisiyorum. Sorma geregi duydum bu soruyu. Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizli maddeleri yok.
    Bence o insanlarla bu konuda tartışmaya girme II.Abdülhamit'in robot yaptığına inanan insanlara ne anlatabilirsin ki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.