Şimdi Ara

LowLevelFatalError Unreal Engine 4 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The sinking city oynarken, daha doğrusu oynayamazken bu hatatı alıyorum ve pc donup reset atıyor. İlginçtir ki oyuna başlar başlamaz uyandığımız kamarada masanın üzerinde silah var. O silaha ne zaman uzansam o zaman oluyor bu olay. Masanın yanındaki dolaba duvara vs gidip etrafı araştırırken bir şey yok ama o silaha uzanır uzanmaz bu hatayı veriyor.

LowLevelFatalError Unreal Engine 4 D3D vs vs bir hata fotografını çekemedim tam.

Örnek olarak bir fotoğraf koyuyorum aşağı yukarı böyle bir şey. LowLevelFatalError Unreal Engine 4 hatası

Ekran kartı rx 5600 xt
    r5 3600x
    16gb 3200mhz sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus Muharrem -- 18 Haziran 2020; 1:19:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LowLevelFatalError Hatası: Unreal Engine 4'te Kritik Bir Hata

Unreal Engine 4 kullanırken karşılaşabileceğin en ciddi hatalardan biri LowLevelFatalError hatasıdır. Bu hata, oyunun veya uygulamanın beklenmedik bir şekilde çökmesine neden olan kritik bir programlama sorununu gösterir.

LowLevelFatalError Hatasının Nedenleri

Bu hata, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, bunlar arasında şunlar bulunur:

• Bellek erişim ihlalleri
    • Dosya sistemindeki hatalar
    • Donanım sorunları
    • Uygunsuz komutlar veya kod hataları

LowLevelFatalError Hatasının Görünümü

Bu hata genellikle şu biçimde görünür:

LowLevelFatalError file:unknown (line: 198)

Hata mesajı, hatanın oluştuğu dosyanın ve satır numarasının izini sürmene yardımcı olur.

LowLevelFatalError Hatasını Giderme

Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyunun veya uygulamanın en son sürümüne güncelleme yap.
    • İşletim sistemini en son sürüme güncelle.
    • Donanım sürücülerini en son sürüme güncelle.
    • Oyunun veya uygulamanın bozuk dosyalarını onar.
    • Bellek testleri çalıştır ve donanım sorunlarını kontrol et.
    • Sorun devam ederse, hata mesajını içeren bir hata raporu oluştur ve Unreal Engine topluluğu veya geliştiricileriyle iletişime geç.

Önemli Notlar

LowLevelFatalError hatasının çözümü karmaşık olabilir ve sorunun nedenine bağlı olarak değişebilir. Hatayı gidermek için önerilen adımları izlerseniz, çoğu durumda sorunu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Upupup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda problem var maalesef, tek çözümü grafik ayarlarında post processingi en düşüğe çekip silahı tekrar almayı deneyin.
    Ondan sonra tekrar en üst ayara çekebilirsiniz.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Oyle de ugrasilmaz ki, ilerleyen bolumlerde bu sefer de baskanbir sey icin hata verebilir. Siz de mi yasadiniz ayni sorunu?

• Bende bu sorun olmadı, amd kartlarda sanırım sıkıntı var, millet böyle bir çözüm bulmuş.
  • LowLevelFatalError Unreal Engine 4 hatası

Böyle bir problem alıyorum nasıl çözerim

• Merhaba bende aynı hatayı almaya başladım bir sürü oyundan çözebildin mi problemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.