Şimdi Ara

Low Winter Sun (2013) | İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMC bir başka polis dramasına daha imza atmaya hazırlanıyor: Low Winter Sun. Dizinin orijinali 2006‘da Britanya’da bir mini dizi olarak çekildi. Projenin bu Amerikan yeniden çekiminde AMC‘yle diziyi prodükte edeceklerin yanında The Dutch Endemol Studios ve Chris Mundy de var. Orijinal versiyonunda olduğu gibi bu projede de konu; bir dedektifin diğerini öldürmesi.

Yeni bölümlerde Mark Strong, Edinburgh’tan Detroit’e taşınan tehlikeli dedektif Frank Agnew rolünü tekrar oynayacak. James Ransone ise Damon Callis adında Detroit’te bir suç örgütünün üyesini canlandıracak.

Orijinal versiyon en iyi drama dalında BAFTA‘ya aday gösterilmişti ve hem biraz karanlık hem de biraz daha sertti. Yeni halinin de böyle olup olmayacağı merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 7 Aralık 2013; 1:06:02 >

• takip bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

• Takip ayrıca Trailer deki bu zenci o zenci değil mi la (the walking dead)
  • Takip merak ettim
  • AMC yapımlarını seviyorum takip.

Edit: Yukarıda ki arkadaş gibi bende çok benzettim Morgan'a ve %99 Morgan o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 1 Nisan 2013; 20:40:05 >
  • Morgan reyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bildiğin Morgan o.
    Trailer fena değil bakalım artık nasıl olacak.
  • Takibe alalım.Yazın izlicek dizi olmuyor zaten adam gibi.
  • yerimizi alalım
  •  Low Winter Sun (2013) | İPTAL
  • Breaking bad hatrına denerim.

• Az kaldı bakalım. Çıktığı gibi izlenmeli diye düşünüyorum. Sonradan birikmesin. Teşekkürler.
  • 1. bölümü izleyeceğim şimdi, bakalım breaking bad'in yerini doldurabilecek mi amc.
  • Yeni bölüm gelmiş. Dexterı izleyeyim ilk önce sonra buna bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Yeni bölüm gelmiş. Dexterı izleyeyim ilk önce sonra buna bakacağım.

Hocam izleyince yorumunu yazabilir misin merak ettim nasıl bir şey olmuş

• Tabi dostum.
  • ilk bölüm güzel sayılır ,sonraki birkaç bölüm nasıl olur bakalım
  • Hacı izledim diziyi.. Yine işin içinde uyuşturucu, yasa dışı işler, polis, mafya babaları falan filan falan filan var.. Atmosfer biraz kasvetli ben severim dizilerde kasvetli havaları.. Biraz gizem de var..

Tabi ilk bölüm çok bir şey yazamayacağım haliyle.. Bir BB olur mu dersen dediğim gibi ilk bölümden bir şey anlatamam.. Özellikle BB nin ilk 2 sezonunu göz önüne alırsak bir şey demek hiç yerinde olmaz..

Bir 5-6 bölüm daha yayınlansın o zaman az çok dizi oturur tahminimce, o zamana kadar beklemek daha iyi olur bence..
  • Teşekkürler hocam 5-6 bölüm gitsin yorumlara göre bende bakarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.