Şimdi Ara

Löw 2.Mancini vakası olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkı bir Almanya takipçisi olarak bu löw mancini'den bile beter çıkar. Adam futbol katili bununda fantezileri bol bize uymayan bir yapısı var inşallah başkan bu adamı getirmez.. Kimse bu adamdan medet ummasın.

• Mancini'yi niçin begenmedigimizi anlamıyorum. Ilk kez geldiği ligde 2. olup, kupa kaldırdı ve grubun başında 6 yemiş gs' yi gruptan çıkardı. Evinde biraz daha şanslı olsaydı Chelsea da eleyecekti. 5 maç sonra gelip 10 puan farkla şampiyon mu olsun. Sizi anlamak mümkün değil. Mancini gs' nin başına gelen en iyi td'lerden biriydi. Alayım eksileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustteki mesaja gelecek eksilerden bir kacina da ben talibim. Mancini iyiydi. Cok iyiydi demiyorum ama gonderilmesi icin cok bir sebep yoktu. Ayrica Galatasaraya bu gune kadar gelmis en iyi giyinen td idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Mancini'yi niçin begenmedigimizi anlamıyorum. Ilk kez geldiği ligde 2. olup, kupa kaldırdı ve grubun başında 6 yemiş gs' yi gruptan çıkardı. Evinde biraz daha şanslı olsaydı Chelsea da eleyecekti. 5 maç sonra gelip 10 puan farkla şampiyon mu olsun. Sizi anlamak mümkün değil. Mancini gs' nin başına gelen en iyi td'lerden biriydi. Alayım eksileri.

Bu takım Mancini'yi çok arayacak.

• Mancini kadar oyunculara da tepki gösterilmeli. Mancini her ne kadar yanlış hamleler yapmış olsa da, sahada emek vermeyen oyuncularla en fazla bu kadar başarı sağlanabilirdi. Terim'in gönderilmesi elbette hataydı ancak, yerine Mancini gibi bir teknik direktör getiriyorsan, sabretmeyi de bilmelisin. Klasik üçüncü dünya ülkesi mantığı ile herşeyin hemen olmasını istiyoruz. O yüzden de zaten bir ekolümüz yok, Almanya, İspanya, Hollanda gibi.
  • quote:

Mancini'yi niçin begenmedigimizi anlamıyorum. Ilk kez geldiği ligde 2. olup, kupa kaldırdı ve grubun başında 6 yemiş gs' yi gruptan çıkardı. Evinde biraz daha şanslı olsaydı Chelsea da eleyecekti. 5 maç sonra gelip 10 puan farkla şampiyon mu olsun. Sizi anlamak mümkün değil. Mancini gs' nin başına gelen en iyi td'lerden biriydi. Alayım eksileri.

Bn bastan beri soyluyorum kiymeti anlasilcak adamin ustune cok gidildi 3 5 2 de takim basarili oldu ama basin yuzunden eski sisteme dondu
    Mancini gibi kariyer bir daha zor gelir turkiyeye

• quote:

Mancini'yi geldiğinden beri hep savundum. Ancak beğenilmemesinde yadırganacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gerekli sabır gösterilmesine karşın oynanan futbol Galatasaray'a yakışır bir seviyede değildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Aha bu sefer de löw başladı.Adam daha gelmeden caner ağlamaya başlamış.La oğlum bak istediğin oldu mancini gitti.Kamp sezonu bitecek bizim daha hocamız yok.Söyle caner kimi getirelim?Terimi getirelim demi caner?

Oğlum moğlum hayırdır? Laflarına dikkat et. Ben adam gibi kişisel yorumu düşünceclerimi sunduysam sen de ona göre yorum yaz. Löw bize uymaz.

Terimi getirek demi?Onu istiyorsun demi?Allah aşkına söyle.
  • Gerçekten kimi getirelim? Kimi istersiniz?

Daha hakkında iyi bir şey söylenen 1 tane teknik direktör görmedim forumda. Mourinho'nun adı geçse,

"Real Madrid'de bile başarısız oldu gönderdiler, bizim takımda da başarısız olur, hem defansif oynatıyor Galatasaray'a yakışmaz"

diyecek adamlar çıkar forumda eminim.
  • adam geldide bide begenmiyolar....almanya bırakmıyo zaten
  • quote:

Aha bu sefer de löw başladı.Adam daha gelmeden caner ağlamaya başlamış.La oğlum bak istediğin oldu mancini gitti.Kamp sezonu bitecek bizim daha hocamız yok.Söyle caner kimi getirelim?Terimi getirelim demi caner?

Amacını hala çözemedim bu çocuğun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini gitti ve şimdi sıkıntılı bir duruma düştük. Umarım kupa bitene kadar iyi bir TD ile anlaşırız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Benim mi canerin mi?
  • quote:

Anlamıyorlar hocam. Uyardım konular açtım ama yok

• sorun mancini de low de degil. taraftarin medyanin ve hatta yoneimlerin yanar doner olmasi.... lucescu denizli filan gelse suan net bir sekilde sampiyonluga oynarsiniz ve sampiyon da olabilirsiniz. cunku bu adamlar taraftsri medyayi bilen insanlar. ama sen low getirexeksen bu adama gelmeden her seyi aciklaman lazim anlatman lazim ve bu adamlara butce de vermem lazim. binlari yapmiyorsan basari beklemeyemezsin. bu her takimimiz icin gecerli. cunku bu bizim kulturumuz resmen.

mancini nin iyi ve kotu teknikdirktor olduguni tartismayacam. ama bildigim tek bir sey var mancini bu ulkey gercekten de bir seyler vermeye gelmis. yasim ve ilgim geregi cok eskide aksi ornek var midir bilemiyorum ama benim gordugum en adam yabanci teknikadamdi. bir insan gercekten inanarakngeldiyse ama bekledigi sartlari bulamamisa cekip hgider. ben gs yonetiminij mancini yi kovdugunu dusunmuyorum. kovsa idi hatta plani bile olsa idi bugun suan gs nin hocasi olurdu. resme olmasa bile arka planda bir transfer girisimleri olurdu. buna eminim. mancini bir seylei begenmedi uymadi ya da uyduramadingitti ama adammis ki degil pasarliklar, tazminatiji almadan gitti. bence mancini gs nin kaybidir. oyle boyle bu adam bir sezon daha takimin basinda kalmali idi. ekstrem bir durumda takimin basina gecti. bunu fb lehine zaaa xD yorumu olarak yapmiyorim kalsa idi basarili ya da basarisiz olabilirdi. ama suan lucescu denizli gunes vs gelmeyecekse bence gelecek teknikadamin mancini ye gore basarisiz olma sansi daha yuksek. ama tabii digier taraftan da bakarsak futbol surprislere aciktir.....

• tam sopalıksınız ben burda hocaya sahip çıkın dedikçe siz mancini gitsin lucescu gelsin yeaaa diyordunuz.. noldu geldi mi lucescu? şimdi manciniyi bile mumla arıyor muyuz? evet. o zaman ben haklıyım yine. siz futboldan anlamıyorsunuz bu açık ve net.. mancini kesinlikle başarısız değildir! ligin başında takımla çalışmadı yarıda aldı zaten 6 puanlık fark varken geldi şampiyonlar liginde 0 çekecek ihtimali olan bir grupta yarıştı bu da yetmezmiş gibi saçma sapan bir yabancı kuralıyla mücadele etti. o da yetmedi bruma aydın emre ç. hamit gibi kanat oyuncuları sakatlandı. yabancı oynatamadık. amrabat kiralandı yerine gelenlerin hiçbirini ben mancini nin ısrarla istediğini sanmıyorum içlerinden seçmiştir en fazla... tr kupasını aldı. ligde bu karmaşık sezona rağmen 2nci bitirdi. 2ncilik başarı değil ama şampiyonlar ligine direk gideceğimiz için bu karmaşık sezonu en iyi bitirme yeriydi. öylede oldu ama şimdi manciniyi bile mumla arıyoruz. yerine gelecek hoca belli değil transferler belli değil kadro yapılanması ne olacak belli değil. futbolcular verim verecekmi belli değil. manciniyi gönderen taraftardır bunu unutmayın sizin yüzünüzden böyle oldu. böyle kariyerli dik duran bir t.d daha zor görürüz 3ncü sınıf alman hollanda ekolünden isimler görmeye alışın sonra skibb bıraktı gibi olmasın 2nci bir skibbe vakası olmasın mümkünse..

• Herkes Mancini giderken Lucescu geleceğini zannederek Manciniye giydirdi ben dahil ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi konuşulan tenik direktörler Manciniyi aratır, o yüzden böyle

• quote:

quote:

quote:

Benim mi canerin mi?

Sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

@hashus1099
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim mi canerin mi?

Sence?

Ne bileyim abi forumda kimin ne söylediği iyice karıştı.Adam dün manciniyi savunuyor bugün terim gelsin diyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.