Şimdi Ara

LOVATO - Aracım LPG'ye geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda 5.5 yıldır lovato lpg sistemi var ve lpg kurulduktan sonra 155 bin km ye yakın yol yaptım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı yalnız son 2 haftadır aracımı filtre değiştirdikten sonra yeni ayar yapıldı ve aracım yavaşlarken(debriyaja basıp yavaşlarken) veyahut hızlanırken benzine geçiyor belli bi süre benzinde gidip sonra tekrardan gaza geçiyor. Servise götürdüm lpg beyin arızası olduğunu söyledi ve bi ayar yaptı ayar yapmadan önce rölantide bile benzin-gaz karışık yakıyormuş o ayardan sonra biraz daha iyi oldu gibi ama şu an yine hızlanırken veyahut yavaşlarken arada bir benzine geçme sorunu var. Benim size 2 tane sorum olucaktı.

1- Beyin arızası cidden olmuş olabilir mi? Çünkü son ayarda rölanti düzelsin diye değişik bi ayar yaptı ve lpg nin enjektör memelerinin uçlarını değiştirip daha ufalttı.
    2- Aracı ilk çalıştırmada lpg anahtarı (lpg miktarini gösteren anahtar) düzgün çalışıyor fakat arabayi biraz kullanıp isindiktan sonra kontağı kapatınca 2-3 km gitmeden o anahtara sinyal gelmiyor bunun sebebide ne olabilir?

Okuyupta yardımcı olmayan herkesden Allah razı olsun.

• Okuyupta yardımcı olmayan herkesden Allah razı olsun :)

Nozullar küçüldüğü için tam yükte yeterli gelmediği için benzine atıyor olabilir mi? Sabit hızla giderken benzine atıyor mu mesala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüldü mü hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • map sensörü okumuyor veya samandıra emniyeti kapalı kalıyor olabilir.benzine geçme sorunu ayar ile alakalıdır obd takılarak ayar yapılması gerekir.

LOVATO - Aracım LPG'ye geçmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.